hoe anderen ons beoordelen

Dit weekend met mijn dochter en vriendinnen gaan lasergamen bij UP Events voor haar verjaardag. Het was super leuk. Je kunt er voor de deur parkeren. We werden fijn ontvangen, alles werd goed uitgelegd en het terrein is heel prettig. De lasergame arena was buiten en spannend ingericht. Wij hadden mooi weer dat is natuurlijk wel fijn. Ik kan het iedereen aanraden!
Karina Heideman
Karina Heideman
09:49 27 Sep 21
Bij Upevents hebben wij afgelopen week een bedrijfsuitje gehad. Wij hebben spellen uitgevoerd zoals Robinson Crusoe en een Escape Challenge. Dit waren super leuke spellen voor alle collega's om in teams competitief aan de slag te gaan. Iedereen heeft het echt leuk gehad. Bedankt Dirk & Giovanna voor de fijne begeleiding gedurende de dag en Elianne bedankt voor het organiseren!
Charelle Ravensbergen
Charelle Ravensbergen
07:25 23 Sep 21
Geweldig leuk kinderfeestje van onze zoon (8) gisteren.Heel fijn personeel, je kunt zo’n beetje alles uit handen geven. Lasertag/lasergamen was een enorm succes en kon volledig Coronaproof doorgaan doordat alles buiten was en kon. De ontvangstruimte is ook lekker ruim en fijn dat je je eigen taartje mag verzorgen. Zowel voor de ouders als de kids een enorme aanrader!!!
Martine Hemstede
Martine Hemstede
10:51 20 Jun 21
Leuke groepsquiz om te doen met een hele bende collega's! Jammer dat er zoveel opdrachten zijn in zo'n korte tijd.. We hadden graag meer willen afronden. En even naborrelen was ook wel leuk :) Het event was 'Ended by the host' Oeps foutje denk ik! ;)
Stephanie Kessels
Stephanie Kessels
15:01 29 Apr 21
Zaterdagavond een superavond gehad, door de huidige pandemie is samenkomen met vrienden uiteraard niet mogelijk, digitaal gelukkig wel.Met project Arrow hebben we een heerlijke, gezellige ouderwetse vriendenavond gehad! Een enorm leuke uitdaging, de plezier van het samenwerken en uiteindelijk het lachen naderhand om de opdrachten en vooral uitvoeringen maakten dit een geweldige avond. De host vanuit Upevents heeft een duidelijke uitleg gegeven geholpen wanneer nodig.Dikke aanrader om te spelen met vrienden, collega’s, teamgenoten! Binnenkort weer voor ons in ieder geval!
Tim Hax
Tim Hax
08:00 28 Mar 21
Fantastisch! Een geweldige ervaring! We hebben Project Arrow gespeeld en veel plezier gehad binnen de teams, waarbij we achteraf ook vol vermaak terugkeken naar de gemaakte opdrachten. We hadden dan ook wel een top host (Gaby), die ervoor zorgde dat de sfeer er lekker in bleef. Zeker een aanrader voor een digitaal teambuilding uitje!
Aubrey van het Reve
Aubrey van het Reve
11:31 16 Mar 21
Ik heb meegedaan met de vitaliteitsgame afgelopen week. Wat een creatief bedacht spel was dat! Vooral nu ik veel thuiswerk en veel minder buiten kom, is dit erg verfrissend.De begeleiders waren heel vriendelijk en gezellig. Dat maakte de ervaring alleen maar beter.Up Events is een echte aanrader dus als je toe bent aan een uitje, een plek zoekt om een feestje te vieren of als bedrijf een teambuildingsuitje wilt doen neem contact met ze op!
Lygently Wijnruit
Lygently Wijnruit
14:51 11 Mar 21
We hebben Project Arrow gedaan. Geweldige ervaring!Iedereen heeft er ontzettend veel lol in gehad. In de avond werd er nog steeds over bepaalde vragen/onderwerpen nagepraat. Combinatie van foto's maken/video's opnemen/raadsels oplossen was perfect.Mandy deed het erg goed! Complimenten!
Mathijs van Leeuwen
Mathijs van Leeuwen
10:38 05 Mar 21
Super goede ervaring gehad bij dit bedrijf! Ik heb samen met mijn vrienden een online game gespeeld en de begeleiding was echt top! De game heeft ons als groep een leuke uitdaging gegeven met de puzzels en tergelijkertijd ook echt onze teamspirit verbetert. Nooit verwacht dat een spelletje spelen via Zoom zo leuk kon zijn! Hierbij was de begleiding ook super goed! Wij hebben de online game "Project Arrow" gespeeld, absoluut een aanrader!
Naomi de Bruijn
Naomi de Bruijn
10:27 19 Feb 21
Wat een ontzettend top bedrijf en plek! Het team is erg hecht en opgemaakt door mensen met echt een oogje voor elkaar. Hun games worden constant verbeterd en verbieuwd waardoor ik altijd getriggerd wordt om terug te komen! Zeer aan te raden voor activiteiten tot teambuilding tussendoor
Nani In
Nani In
10:24 19 Feb 21
Als vrijdagmiddagborrel deden we een online escape room. Echt super leuk in elkaar gezet en een hele toffe ervaring. Hierdoor heb je het op afstand toch heel leuk met elkaar. De hosting door Robin was erg leuk, waardoor er meteen een goede sfeer in zat. Een aanrader voor iedereen!
Dennis Buitenhuis
Dennis Buitenhuis
08:50 06 Feb 21
Fantastisch! De online games zijn leuk en super gezellig. De presentators waren super grappig en dynamisch. Het is echt een leuke sfeer en je kan niet stoppen met lachen. Je kan van alles verwachten. Ik heb nu al weer zin in om een online game mee te doen :)
Kennis gemaakt met UP Events toen ik op zoek was naar een leuke vergader locatie. Vlak daarna brak Covid uit en moest ik deze reservering annuleren. Maar... UP Events kwam al snel met leuk online teambuilding alternatief. We hebben als organisatie al verschillende keren de game Project Arrow ingezet als online fun activiteit. Echt super! Zowel het spel, alsook het contact met Rene en de hele organisatie. Top!
Elenita Christian
Elenita Christian
13:59 18 Jan 21
Wat een super leuke ervaring! We hebben met 27 collega's het digitale spel Project Arrow gespeeld. Veel lol gemaakt met de teams. Leuke & uitdagende opdrachten. Als je op zoek bent naar een (digitaal) teambuilding-uitje raad ik UP Events zeker aan!
Sanne Stelt
Sanne Stelt
09:04 14 Jan 21
Het was een superleuke ervaring om met het gehele team, digitaal een spel te spelen. We hebben met 30 collega's het spel 'Project Arrow' gespeeld. Gewoon leuk, vermakelijk, plezierig en veel lol gemaakt.Aanrader voor iedereen die een informeel (digitaal) teambuilding-uitje wil.Succes jongens en bedankt!
Shelly van Beekhoven
Shelly van Beekhoven
13:40 21 Dec 20
Heel leuk Scrooge kerst event gehad met onze Crew en in het bijzonder op een originele en enthousiastmakende manier gepresenteerd door onze eigen Charles Dickens! We zijn er echt van in de kerststemming gekomen, de opdrachten waren uitdagend en origineel en hebben ons teamgevoel zeker versterkt. Dit was een prima Corona alternatief voor het jaarlijkse samenzijn rondom kerst, zeker een aanrader!
Simone V
Simone V
17:56 19 Dec 20
Voor het eerst een online team building gedaan in samenwerking met UP-Events! Erg goed geregeld en onze collega's vonden het spel 'The Scrooge' boven verwachting goed! Zeker aan te raden als alternatief voor een virtuele borrel of pubquiz.
Dimitrie van Leeuwen
Dimitrie van Leeuwen
15:49 17 Dec 20
Net de Scrooge Teams winter game gedaan in een sub-groep van 5. Was heel gezellig! Wel een beetje krap qua tijd, lijkt me een kwestie van goed plannen! Bedankt voor de leuke kerstactiviteit!
ThePersister
ThePersister
13:51 17 Dec 20
Eerlijk gezegd heb ik geen op of aanmerkingen. Up Events heeft het goed in elkaar gezet en het verliep leuk en beter dan dat ik had verwacht.De apps waren gebruiksvriendelijk en de opdrachten waren grappig en leuk om in team verband te doen.Op het punt van de begeleiding vond ik dat het prima verliep.
Martin Huisman
Martin Huisman
23:22 16 Dec 20
We hebben met 10 personen de online teambuilding gedaan in het Scrooge wintergame verhaal. Wat een feestje! Super goed geregeld allemaal, een echte Scooge sfeer, dus een geslaagde teambuilding. Een echte aanrader!
Inge van Weerden
Inge van Weerden
14:13 14 Dec 20
We hebben een hele leuke avond gehad met de online escaperoom! Het was een heel divers spel door alle verschillende links, plattegronden en documenten. Hierdoor konden we de taken verdelen en met elkaar nadenken over de oplossing. Echt een aanrader!
Helga
Helga
08:14 28 Nov 20
90 minuten gezoomed met een brede glimlach op mijn gezicht. Zo wil ik elke dag wel een online event. Aanrader!
Jente Kater
Jente Kater
16:09 11 Nov 20
Team dag met UP Events. Zeer geslaagd. De collega's van Team Maatschappij van de Gemeente Oegstgeest hebben er volgens mij van genoten. Bij een digitaal event is de vraag lastig of je aan teambuilding doet maar de gezelligheid was er niet minder om. Veel collega's weer even in beeld gehad. De vragen waren lastig maar uitdagend. De opdrachten leuk en humoristisch. Kortom een geslaagd "team uitje 2020".
Chrik Duyvendak
Chrik Duyvendak
16:53 10 Nov 20
Een digitale teambuilding gedaan met UpEvents: prima ervaring, strak georganiseerd, spel is goed op samenwerking gericht. Echt allés digitaal doen blijft een uitdaging, maar het enthousiasme bij ons team was tijdens deze dag net zo groot als bij een 'live' teambuilding.
Frank Leget
Frank Leget
14:26 10 Nov 20
Strak tegen Amsterdam-Osdorp, een mooie locatie. Ik heb hier een dag of zes trainingen verzorgd. Een nette en vriendelijke ontvangst, de trainingslocatie perfect voor elkaar. Onbeperkt koffie, thee, fris en versnaperingen. En als ik iets nodig had werd het direct geregeld. Een aanrader als je met een groep collega's bijvoorbeeld een bijeenkomst wil organiseren buiten het eigen bedrijf waarbij diverse buitenactiviteiten bijgeboekt kunnen worden. Nu, tijdens de coronatijd is het erg rustig. Ik weet niet hoe het er is als er geen corona is.
Dirk Jan Smids
Dirk Jan Smids
15:24 04 Nov 20
Een super geslaagde middag waarbij de collega's samen weer een hoop lol hebben gehad. UpEvents bedankt voor alles.
Remko Hartjesveld
Remko Hartjesveld
08:27 03 Nov 20
Wát een dag! We waren hier met een groep van 20 man, chaotisch tot de max natuurlijk, maar daar werd niet op of om voor gekeken haha. De uitleg en begeleiding van activiteit naar activiteit ging naadloos. We hebben arrow tag, bubbel voetbal, beachvolleybal en lazer game gedaan en elk spel was echt hilarisch. We hebben zeker mazzel gehad met het weer maar ik raad dit echt aan aan iedere vrienden groep of bedrijfsuitje!
Iris van der Laan
Iris van der Laan
10:40 25 Sep 20
Super leuk! Top lokatie en genoeg ruimte en activiteiten om te doen!
Roos Miedema
Roos Miedema
09:42 25 Sep 20
Namens de opleidingen SM&O en ISMB van de HvA: Bedankt voor het hosten van onze diploma-uitreikingen, goed contact en goede service. We hebben mooie evenementen neergezet met Up, volledig volgende de Corona richtlijnen.
Liedewij Pronk
Liedewij Pronk
10:50 22 Sep 20
Afgelopen vrijdag met mijn team Expeditie Robinson gedaan. Ondanks de regen een topmiddag/avond gehad. De begeleiding door Michael en Tom was geweldig! Wat een fijne gastheren. Kortom, de locatie was top, de activiteit enig, de begeleiding fijn, het eten en drinken heerlijk!! Een aanrader!!!!
Concepta Anakotta
Concepta Anakotta
10:47 02 Sep 20
Fantastische activiteiten en leuke begeleiders, dat je dit in Amsterdam kan vinden is echt uniek!!
Rob 94
Rob 94
07:22 26 Aug 20
We hebben onlangs een teamdag gehad bij UP events en het was super goed geregeld en we hebben het heel leuk gehad. Zeker een aanrader!
Rielle van den Born
Rielle van den Born
06:21 25 Aug 20
Afgelopen vrijdag hebben mijn verloofde en ik een geweldig feestje mogen geven bij UP event in de beachclup (met een p). Juist door de flexibiliteit van de medewerkers en het fijne barpersoneel was het een erg geslaagd feest. Deze plek is echt een aanrader!
Marlies Liebrecht
Marlies Liebrecht
10:35 18 Aug 20
Google Beoordelingen
4.8

Schrijf een review

Cargill bedrijfsuitje Amsterdam
"Heel erg bedankt voor de leuke avond die wij met ons team bij jullie hebben mogen beleven. Ik zou graag mee willen geven dat ik veel positieve reacties heb ontvangen en het als een geslaagde avond heb ervaren."
Daniëlle Rump (Cargill)
"Ik heb positieve reacties gekregen. Men was aangenaam verrast door de ligging van de locatie, de combi van de faciliteiten overdag (basic/stoer) en de luxe van het hotel dat toch ook een stoere touch heeft. Jullie voorzieningen passen goed bij wat DV wil uitstralen; duidelijkheid, duurzaamheid, geen fratsen maar wel innovatief. Het team was ook zeker gecharmeerd van het enthousiasme van de veelal jonge medewerkers, kreeg ik terug. Goede motivatie en welwillend."
Bianca Nagtegaal (Dura Vermeer)
DuraVermeer Bedrijfsuitje Amsterdam
Shell bedrijfsuitje Amsterdam
"Wij hebben echt een fantastische dag gehad! Ik en mijn collega’s hebben veel plezier gehad in het oplossen van de soms onmogelijke puzzels in de escape rooms en een heerlijke wandeling gemaakt, met een aantal opdrachten, rondom en op jullie terrein. De dag kon niet beter worden afgesloten met een top BBQ en een Italiaans ijsje toe! Dus namens de 'organisatie' en mijn afdeling: Bedankt!"
Boudewijn Duivenvoorden (Shell)
"We kijken met heel veel plezier terug op de zeer gezellige afdelingsdag, die we gisteren bij jullie hebben gehad! Ontzettend bedankt voor jullie enthousiaste meedenken en de hele prettige manier van samenwerken die we hebben gehad om deze middag en avond voor zo’n grote groep tot een succes te maken. De hele dag waren de drankjes, hapjes en het eten echt heel goed verzorgd en de variatie aan spellen waren een groot succes. We hebben al vele leuke enthousiaste reacties gehad. Hartelijk dank en tot een volgende keer."
Sacha, Marije en Carin (Gemeente Haarlem)
gemeente haarlem bedrijfsuitje Amsterdam
logo tmg review up events
"Wij hebben een ontzettend leuke middag gehad bij UP Events! De activiteiten waren afwisselend en niet te lang. De BBQ was goed verzorgd. Wij komen graag nog eens bij jullie terug!"
Jessica ter Horst - Telegraaf Media Group
"With 90 people from Ericsson Broadcast & Media Services we had a company party with Morte Frio on location. Only positive reactions about the well organized game!! Absolutely recommended for a fun event!!"
Leonard Ariens (Ericsson Broadcast & Media Services)
ericsson logo up events
"Bedankt voor de voor de leuke dag! Iedereen vond het een hele leuke ervaring op een mooie locatie."
Günther Lamers (MSD)
MSD bedrijfsuitje Amsterdam
logo aircrete review up events
"Super teamouting. We played the Escape Challenge with 200 colleagues. The thrill and competition is really good!"
Jop van Boggelen (Aircrete Technology Europa)
"Bedankt voor het gave feest gisteren. Iedereen was zeer tevreden en vooral de Kerstmarkt sloeg goed aan."
Robert Heijne (Moog inc.)
Moog Inc Bedrijfsuitje Amsterdam
"Wij hebben een hele leuke middag/avond bij jullie gehad. Onze groep was zeer gemêleerd, van heel sportief tot minder sportief, creatief tot niet creatief. Wij hadden een aantal specifieke wensen en dat was o.a. dat iedereen aan bod zou komen en het leuk zou hebben. Daarnaast zou er ook een lichte variant van teambuilding in moeten zitten. UP Events heeft dat prima opgepakt. We begonnen met een heerlijke lunch. Goede, stevige boterhammen met lekker beleg. Daarna hadden we de escape-opdracht ‘The Monk’, waarbij samenwerking erg belangrijk is. Dit werd door iedereen spannend en leuk gevonden. Na de escape konden we kiezen uit een actieve activiteit, een niet-actieve activiteit en uit chillen, wat inhield dat je een drankje ging drinken en gezellig met elkaar bijkletsen. De actieve activiteit bestond uit RobinsonCrusoe, met een aantal opdrachten. Hier kwam de competitiviteit van de collega’s naar boven. Hilariteit alom, toen de meest slecht gebouwde katapult ever, de bal het verste wegschoot. De niet-actieve activiteit bestond uit ‘Boetseer je collega’, wat door deze collega’s als zeer leuk en grappig werd gevonden. Als laatste hadden we een lekkere BBQ. Wij kijken, zoals eerder gezegd, terug op een zeer geslaagde dag. Bedankt voor alles, maar vooral het meedenken en de flexibiliteit!"
Fransien Jasperse (ROC van Amsterdam)
logo roc review up events
"Last minute hebben we met Pim geschakeld over een Escape Room Challenge op locatie. Wat onmogelijk leek, bleek voor het team van UP Events helemaal geen probleem. Snel schakelen, zorgen uit handen nemen en van een probleem een uitdaging maken. Ze hebben mij vanaf het eerste contactmoment het gevoel gegeven dat het helemaal in orde zou komen. En hoe! De escape room op locatie was een groot succes. De begeleiding was super enthousiast en wist de groep ook goed te boeien. Van meerdere collega's kregen we terug dat dit eindelijk eens een Escape Room is waar je bij moet nadenken en die je niet 'zomaar' oplost. We zijn zeer tevreden over UP Events en gaan hier zeker nog eens terugkomen voor een leuk event!"
Renate van den Noort, Senior Management Assistent, Randstad Groep Nederland
"Het is iedere keer weer genieten bij UP Events! Wij hebben met een groep van 21 personen 3 verschillende escape rooms en lasertag gedaan en de dag afgesloten met een BBQ. Jeetje, wat hebben we genoten. Even totaal ontzorgen en vol opgaan in het spel op een locatie die perfect past bij het doel. De escape rooms zijn op ze minst uitdagend te noemen en de lasertag game is briljant. In de arena zagen we collega’s veranderen in ware Rambo’s. Een dag met een hoop gelach, gezweet en geploeter. De ultieme elementen voor een geslaagde team engagement. Afsluitend konden we genieten van een overheerlijke BBQ en samen nog eens alle leuke en grappige momenten bespreken. We zijn vanaf binnenkomst tot aan vertrek heel goed begeleid door de medewerker. Ze denken met je mee en ook “out of the box”, tenslotte is niet iedere groep hetzelfde. Voor wie een leuk teamevent wil organiseren voor een zeer leuke prijs (want de kosten daar kan je het gewoon niet voor laten) waarbij de verzorging en het eten volledig top zijn, en niet te vergeten, het parkeren (in Amsterdam) gratis is, is UP Events zeker een aanrader."
Simone Bruggeman, Marketing Assistent (AkzoNobel)