hoe anderen ons beoordelen

Wát een dag! We waren hier met een groep van 20 man, chaotisch tot de max natuurlijk, maar daar werd niet op of om voor gekeken haha. De uitleg en begeleiding van activiteit naar activiteit ging naadloos. We hebben arrow tag, bubbel voetbal, beachvolleybal en lazer game gedaan en elk spel was echt hilarisch. We hebben zeker mazzel gehad met het weer maar ik raad dit echt aan aan iedere vrienden groep of bedrijfsuitje!
Iris van der Laan
Iris van der Laan
10:40 25 Sep 20
Super leuk! Top lokatie en genoeg ruimte en activiteiten om te doen!
Roos Miedema
Roos Miedema
09:42 25 Sep 20
Namens de opleidingen SM&O en ISMB van de HvA: Bedankt voor het hosten van onze diploma-uitreikingen, goed contact en goede service. We hebben mooie evenementen neergezet met Up, volledig volgende de Corona richtlijnen.
Liedewij Pronk
Liedewij Pronk
10:50 22 Sep 20
Fantastisch geregeld!
Daniël Kooren
Daniël Kooren
18:40 19 Sep 20
Top locatie met veel mogelijkheden! Ik kom hier zeker terug
sophie hopman
sophie hopman
10:56 16 Sep 20
Verjaardagsfeest van mijn zoon gevierd. Personeel was vriendelijk en een topservice gehad! Zeker een aanrader! De jongens hebben enorm genoten.
Meltem Bilen-Tok
Meltem Bilen-Tok
05:23 08 Sep 20
Afgelopen vrijdag met mijn team Expeditie Robinson gedaan. Ondanks de regen een topmiddag/avond gehad. De begeleiding door Michael en Tom was geweldig! Wat een fijne gastheren. Kortom, de locatie was top, de activiteit enig, de begeleiding fijn, het eten en drinken heerlijk!! Een aanrader!!!!
Concepta Anakotta
Concepta Anakotta
10:47 02 Sep 20
Top event locatie, geweldige service, time to relax!
Co Sajtos
Co Sajtos
18:33 28 Aug 20
Leuke plek voor outdoor activiteiten. Goed georganiseerd. Wat minder goed met openbaar vervoer te bereiken. Parkeergelegenheid voor de deur.
Chris
Chris
11:20 27 Aug 20
Fantastische activiteiten en leuke begeleiders, dat je dit in Amsterdam kan vinden is echt uniek!!
Rob 94
Rob 94
07:22 26 Aug 20
We hebben onlangs een teamdag gehad bij UP events en het was super goed geregeld en we hebben het heel leuk gehad. Zeker een aanrader!
Rielle van den Born
Rielle van den Born
06:21 25 Aug 20
Afgelopen vrijdag hebben mijn verloofde en ik een geweldig feestje mogen geven bij UP event in de beachclup (met een p). Juist door de flexibiliteit van de medewerkers en het fijne barpersoneel was het een erg geslaagd feest. Deze plek is echt een aanrader!
Marlies Liebrecht
Marlies Liebrecht
10:35 18 Aug 20
Bij UP Events hebben wij ons eerste live event weer kunnen organiseren sinds deze bijzondere tijden. We kijken terug op een mooie feestelijke dag op een gave locatie! Alles was goed verzorgd en ook last minute wist UP Events snel te schakelen naar onze wensen. Het was een fantastische dag!
Super leuke dag gehad bij jullie, ik kom zeker nog een keer terug!👏
Sarah M
Sarah M
14:12 29 Jun 20
Afgelopen donderdag hebben we bij Up! afscheid genomen van een gewaardeerde collega. Het weer was tropisch warm. In de loods was airco en daardoor heerlijk koel! Na de speeches (onder het genot van drankje) hebben we Expeditie Robinson gedaan: Heel gezellig en ontspannend. De aansluitende BBQ was goed: de dieetwensen waren keurig gehonoreerd. Kortom: Up! : We voelden ons zeer thuis bij jullie. Tot de volgende keer! Groet, Anton van den Berg
Anton van den Berg
Anton van den Berg
10:17 28 Jun 20
Elk jaar doen wij een van onze team dagen bij UPEvents. We hebben de afgelopen 3 jaar door hun veelzijdig aanbod altijd iets anders gedaan. Al willen mijn collega;s altijd toch Lasergamen! Dit blijft gaaf. De Room Escape koffers competitie en pijl en boogschieten vonden wij heel gaaf! Altijd goed weer als wij een Event hebben en we worden altijd fijn ontvangen met een drankje en een vast aanspreekpunt over de gehele dag!
Eric Haase
Eric Haase
09:46 02 Jun 20
Project Arrow was een zeer geslaagd digitaal alternatief voor onze jaarlijkse teambuilding. Een ideale combinatie van puzzels, raadsels en grappige opdrachten, met uitstekende begeleiding.
Lieze Rombauts
Lieze Rombauts
08:56 27 May 20
in coronatijden waar we allemaal van thuis uit werken, is het erg leuk om met de collega's toch een beetje total loss te gaan vanuit ons eigen kot!
JIV De Nayer
JIV De Nayer
15:21 26 May 20
Hele leuk online activiteit gedaan met de familie. Goed georganiseerd en top begeleiding, dankjewel!
Lotte de Haan
Lotte de Haan
14:06 20 May 20
Google Beoordelingen
4.6

Schrijf een review

Cargill bedrijfsuitje Amsterdam
"Heel erg bedankt voor de leuke avond die wij met ons team bij jullie hebben mogen beleven. Ik zou graag mee willen geven dat ik veel positieve reacties heb ontvangen en het als een geslaagde avond heb ervaren."
Daniëlle Rump (Cargill)
"Ik heb positieve reacties gekregen. Men was aangenaam verrast door de ligging van de locatie, de combi van de faciliteiten overdag (basic/stoer) en de luxe van het hotel dat toch ook een stoere touch heeft. Jullie voorzieningen passen goed bij wat DV wil uitstralen; duidelijkheid, duurzaamheid, geen fratsen maar wel innovatief. Het team was ook zeker gecharmeerd van het enthousiasme van de veelal jonge medewerkers, kreeg ik terug. Goede motivatie en welwillend."
Bianca Nagtegaal (Dura Vermeer)
DuraVermeer Bedrijfsuitje Amsterdam
Shell bedrijfsuitje Amsterdam
"Wij hebben echt een fantastische dag gehad! Ik en mijn collega’s hebben veel plezier gehad in het oplossen van de soms onmogelijke puzzels in de escape rooms en een heerlijke wandeling gemaakt, met een aantal opdrachten, rondom en op jullie terrein. De dag kon niet beter worden afgesloten met een top BBQ en een Italiaans ijsje toe! Dus namens de 'organisatie' en mijn afdeling: Bedankt!"
Boudewijn Duivenvoorden (Shell)
"We kijken met heel veel plezier terug op de zeer gezellige afdelingsdag, die we gisteren bij jullie hebben gehad! Ontzettend bedankt voor jullie enthousiaste meedenken en de hele prettige manier van samenwerken die we hebben gehad om deze middag en avond voor zo’n grote groep tot een succes te maken. De hele dag waren de drankjes, hapjes en het eten echt heel goed verzorgd en de variatie aan spellen waren een groot succes. We hebben al vele leuke enthousiaste reacties gehad. Hartelijk dank en tot een volgende keer."
Sacha, Marije en Carin (Gemeente Haarlem)
gemeente haarlem bedrijfsuitje Amsterdam
logo tmg review up events
"Wij hebben een ontzettend leuke middag gehad bij UP Events! De activiteiten waren afwisselend en niet te lang. De BBQ was goed verzorgd. Wij komen graag nog eens bij jullie terug!"
Jessica ter Horst - Telegraaf Media Group
"With 90 people from Ericsson Broadcast & Media Services we had a company party with Morte Frio on location. Only positive reactions about the well organized game!! Absolutely recommended for a fun event!!"
Leonard Ariens (Ericsson Broadcast & Media Services)
ericsson logo up events
"Bedankt voor de voor de leuke dag! Iedereen vond het een hele leuke ervaring op een mooie locatie."
Günther Lamers (MSD)
MSD bedrijfsuitje Amsterdam
logo aircrete review up events
"Super teamouting. We played the Escape Challenge with 200 colleagues. The thrill and competition is really good!"
Jop van Boggelen (Aircrete Technology Europa)
"Bedankt voor het gave feest gisteren. Iedereen was zeer tevreden en vooral de Kerstmarkt sloeg goed aan."
Robert Heijne (Moog inc.)
Moog Inc Bedrijfsuitje Amsterdam
"Wij hebben een hele leuke middag/avond bij jullie gehad. Onze groep was zeer gemêleerd, van heel sportief tot minder sportief, creatief tot niet creatief. Wij hadden een aantal specifieke wensen en dat was o.a. dat iedereen aan bod zou komen en het leuk zou hebben. Daarnaast zou er ook een lichte variant van teambuilding in moeten zitten. UP Events heeft dat prima opgepakt. We begonnen met een heerlijke lunch. Goede, stevige boterhammen met lekker beleg. Daarna hadden we de escape-opdracht ‘The Monk’, waarbij samenwerking erg belangrijk is. Dit werd door iedereen spannend en leuk gevonden. Na de escape konden we kiezen uit een actieve activiteit, een niet-actieve activiteit en uit chillen, wat inhield dat je een drankje ging drinken en gezellig met elkaar bijkletsen. De actieve activiteit bestond uit RobinsonCrusoe, met een aantal opdrachten. Hier kwam de competitiviteit van de collega’s naar boven. Hilariteit alom, toen de meest slecht gebouwde katapult ever, de bal het verste wegschoot. De niet-actieve activiteit bestond uit ‘Boetseer je collega’, wat door deze collega’s als zeer leuk en grappig werd gevonden. Als laatste hadden we een lekkere BBQ. Wij kijken, zoals eerder gezegd, terug op een zeer geslaagde dag. Bedankt voor alles, maar vooral het meedenken en de flexibiliteit!"
Fransien Jasperse (ROC van Amsterdam)
logo roc review up events
"Last minute hebben we met Pim geschakeld over een Escape Room Challenge op locatie. Wat onmogelijk leek, bleek voor het team van UP Events helemaal geen probleem. Snel schakelen, zorgen uit handen nemen en van een probleem een uitdaging maken. Ze hebben mij vanaf het eerste contactmoment het gevoel gegeven dat het helemaal in orde zou komen. En hoe! De escape room op locatie was een groot succes. De begeleiding was super enthousiast en wist de groep ook goed te boeien. Van meerdere collega's kregen we terug dat dit eindelijk eens een Escape Room is waar je bij moet nadenken en die je niet 'zomaar' oplost. We zijn zeer tevreden over UP Events en gaan hier zeker nog eens terugkomen voor een leuk event!"
Renate van den Noort, Senior Management Assistent, Randstad Groep Nederland
"Het is iedere keer weer genieten bij UP Events! Wij hebben met een groep van 21 personen 3 verschillende escape rooms en lasertag gedaan en de dag afgesloten met een BBQ. Jeetje, wat hebben we genoten. Even totaal ontzorgen en vol opgaan in het spel op een locatie die perfect past bij het doel. De escape rooms zijn op ze minst uitdagend te noemen en de lasertag game is briljant. In de arena zagen we collega’s veranderen in ware Rambo’s. Een dag met een hoop gelach, gezweet en geploeter. De ultieme elementen voor een geslaagde team engagement. Afsluitend konden we genieten van een overheerlijke BBQ en samen nog eens alle leuke en grappige momenten bespreken. We zijn vanaf binnenkomst tot aan vertrek heel goed begeleid door de medewerker. Ze denken met je mee en ook “out of the box”, tenslotte is niet iedere groep hetzelfde. Voor wie een leuk teamevent wil organiseren voor een zeer leuke prijs (want de kosten daar kan je het gewoon niet voor laten) waarbij de verzorging en het eten volledig top zijn, en niet te vergeten, het parkeren (in Amsterdam) gratis is, is UP Events zeker een aanrader."
Simone Bruggeman, Marketing Assistent (AkzoNobel)