Hoe anderen ons beoordelen

Het was een super leuke middag met hele leuke, goed georganiseerde uitjes! We hebben een escape room gespeeld en daarna nog aan lasergamen gedaan. Ook de rest van de activiteiten, waar wij geen gebruik van hebben gemaakt, zagen er leuk uit! Alles zit mooi bij elkaar, ideaal voor een feestje!
Caitlin van Gessel
Caitlin van Gessel
15:56 24 Oct 18
Jao heeft ons bedrijfsuitje super proffesioneel en leuk begeleid! Iedereen was heel enthousiast en heeft een leuke dag gehad. De Minute to win it spellen waren weer eens ouderwets lachen gieren brullen met het hele team!Names de afdeling Conditie Bewaking van de Koninklijke Marine bedankt voor de leuke dag!
Roel Reuvers
Roel Reuvers
05:39 02 Oct 18
Super leuke activiteiten en erg goed georganiseerd!! Als je een leuke dag wilt hebben moet je zeker naar UP events!
Celine Seegers
Celine Seegers
16:27 25 Oct 18
We hebben afgelopen zaterdag een uitje gehad met onze tandartspraktijk gehad. De escape room challenge en het Minute to win it spel. Jao was degene die ons de hele dag begeleidde en wij hebben echt een super leuke dag gehad. De spellen waren ontzettend leuk en Jao oragniseerde het ook heel erg leuk.Afsluitend een heerlijke bbq gehad.Wij gaan hier zeker nog een keer terugkomen.
Merel Bos
Merel Bos
08:34 06 Nov 18
Al meerdere keren wezen lasertaggen en het is echt ontzettend gaaf! De gear waarmee je speelt is tof, de arena waarin je speelt ook en het is juist een toevoeging dat het buiten is ipv binnen. Daarnaast hangt er een fijne sfeer, een paar minuutjes later/eerder is geen probleem. Er wordt altijd heel erg meegedacht. Top uitje!
Anne-Jet van Marsbergen
Anne-Jet van Marsbergen
19:27 07 Nov 18
Afgelopen zaterdag met onze praktijk een uitje gehad. Wat was het ontzettend leuk. Goed georganiseerd, leuke spellen, gezellige mensen die het event van A tot Z goed begeleiden. Afgesloten met een heerlijke BBQ. Echt een top uitje!
marloes Vos
marloes Vos
14:15 08 Nov 18
Wij hebben met ons team de winterspelen gedaan en laser tag. Was erg leuk en goed georganiseerd, zeker een aanrader!
Da Po
Da Po
09:46 19 Nov 18
Afgelopen dinsdag hebben wij in Amsterdam de Escape Rooms op het programma gehad en ik moet zeggen, het was echt superleuk! De begeleiding was erg goed en we voelden ons er erg thuis :)De dame en heer waren zeer gastvrij en we hebben met elkaar erg gelachen! Wij komen zeker terug voor de andere Escape Rooms en wellicht ook voor de andere activiteiten!Dank jullie wel Up Events voor deze geslaagde avond!
Debby van de Leur
Debby van de Leur
09:09 22 Nov 18
Bedrijfsuitje voor 40 personen gehad bij UP Events, wat een feest! Escape Challenge en Pubquiz gedaan en het geheel afgesloten met een heerlijke BBQ. Aanrader!
Jessica van de Vooren
Jessica van de Vooren
08:50 03 Dec 18
Vorige week heeft Up Events een leuk teamuitje voor mij en mijn team neergezet. De Escaperoom was moeilijk en lastig te halen binnen de gegeven tijd, precies zoals het hoort! Verder fijn dat de offerte die vooraf werd gemaakt exact voldeed aan de vraag die ik had gesteld. Prima locatie, fijn personeel en voor herhaling vatbaar!
Dicky de Rooij
Dicky de Rooij
10:57 03 Dec 18
Een geslaagd event gehad onder leiding van gastheer Jao. Alles was goed geregeld en werd zelfs terplekke nog aangevuld met extra activiteit.De escape challenge was uitdagend en we hebben erg gelachen met de pubquiz. Daarna nog een lekkere BBQ en ook met de dieetwensen werd goed rekening gehouden. Prachtige sfeervolle omgeving met al die lichtjes. Voor herhaling vatbaar !
Sacha Freesen
Sacha Freesen
14:16 16 Dec 18
Gezellige kerstviering met collega's in een compleet verzorgd avondvullend programma. Leuke workshop, pub quiz en niet te vergeten biertjes van brouwerij 't IJ
Winfred Nak
Winfred Nak
13:14 21 Dec 18
Al 2x een bedrijfsuitje georganiseerd via Up events. Beide keren een groot succes. Het is altijd snel en gemakkelijk te regelen, ook aanvullende wensen draaien ze hun hand niet voor om. (hierbij een foto van 1 van onze ijssculpturen)
Marscha Stuifbergen
Marscha Stuifbergen
07:38 27 Dec 18
Uitdagende en verassende escaperoom gespeeld waarbij we goed geholpen zijn door Laura en Axel. Ook de VR is een aanrader!
Marije Leenders
Marije Leenders
21:58 27 Dec 18
Op 12 december een eindejaarsfeest georganiseerd bij UP Events. Een geweldige avond gehad met heerlijk eten, een goede dj, en leuke VR spellen. Al met al een groot succes! Samenwerking was top, aan alles werd gedacht de jongens waren ontzettend flexibel en vlot. Een leuke locatie voor bedrijfsfeesten, ook in de winter heel leuk aangekleed en helemaal in winter wonderland thema. Ontzettend bedankt en tot ziens!!
Bo Boon
Bo Boon
10:42 04 Jan 19
We hadden hier het Year end event van Deutsche Bank. Deze locatie was een schot in de roos, gekozen door ons communicatie team! Het was goed georganiseerd en we konden naast alle drank en happen en deuntjes vd dj ook nog live voetbal(CL Ajax Bayern) kijken of Virtual reality ervaringen op doen een vd andere loodsen. Een geweldige ervaring!
floris overbeek
floris overbeek
07:11 08 Jan 19
Super tof en goed aangekleedde ruimte! Het personeel is heel aardig en behulpzaam! En josine heeft ons goed door de kamers begeleid!
Romy Pechler
Romy Pechler
20:16 16 Jan 19
Wij maken regelmatig gebruik van de services van UP Events. Zo houden wij er grote vergaderbijeenkomsten met ca 50 personen, maar ook kleinere bijeenkomsten icm een escape room. De communicatie en afstemming verloopt altijd erg prettig. Er wordt echt meegedacht en de medewerkers zijn flexibel.
Teaming teaming
Teaming teaming
12:41 18 Mar 19
Ik heb het overleefd.. 5 sterren, niels en robin waren top! Dik genoten!
Jordy Bottelier
Jordy Bottelier
21:10 28 Mar 19
Het is een leuk terrein, met leuke spellen!Wij hebben de VR game en de lasergame gedaan en wij hebben ons echt super vermaakt!!De BBQ viel wel wat tegen, er was weinig keus en eigenlijk ook te weinig eten.
Naomi Bontje
Naomi Bontje
14:11 01 Apr 19
Laats met mijn team Morte Frio gespeeld, super leuke activiteit als je met veel mensen een activiteit wilt doen. Communicatie vooraf en tijdens het evenement verliep erg soepel. Daarnaast waren de werknemers erg vriendelijk en dachten met ons mee. Top bedrijf!
Helen van Hattem
Helen van Hattem
09:53 02 Apr 19
Een tijdje terug heeft UP events een heel leuk en goed georganiseerd feestje geregeld! Lekkere hapjes, leuke spellen in combinatie met leuke mensen een hele leuke middag gehad!
Sterre Buijs
Sterre Buijs
13:15 02 Apr 19
Super leuke locatie om te lasergamen. Goede uitleg en begeleiding!
--
--
12:39 10 May 19
Keihard gewonnen met de escape challenge! En daarna nog als een echte rambo door het lasergame veld gerend! Top locatie, kom zeker terug! Wat is die Menno toch een goeie begeleider!
dennis van den Heuvel
dennis van den Heuvel
21:16 13 May 19
Wat een gaaf plekje! Eerst een escape challenge verloren (op het nippertje) en daarna huis gehouden op de lasergamebaan. Super goede begeleiding met enthousiaste aanmoedigingen. Bedankt
Annelotte van bergen
Annelotte van bergen
21:14 13 May 19
Afgelopen vrijdag hebben wij met het Skyscrapers Traineeprogramma een trainingsdag gehouden bij Up Events Amsterdam. Onze groep van 25 personen werd uitstekend ontvangen door het personeel. Zij waren tijdens de dag uitstekend bereikbaar voor vragen en waar nodig werd geassisteerd! Na een heerlijke door hen verzorgde lunch met verschillende broodjes en dranken mocht onze groep zich spontaan even uitleven in de lasertag-area! Super flexibel dus. Al met al een top dag voor ons als organisatie en voor onze trainees! Up events is voor elke organisatie of groep aan te raden!
Tijs de Beer
Tijs de Beer
09:38 14 May 19
Top locatie! Met ruim 20 personen hebben we bij UP events een fantastische kick-off gehad. De hele dag hadden we een modern ingerichte loods tot onze beschikking, waar onbeperkt koffie, thee en fris voor ons klaarstond. Ook hadden we een lunch: die was luxe en heerlijk. Als klap op de vuurpijl mochten we lasergamen. Heel vet! Verder verliep de communicatie voorafgaand aan en tijdens onze kick-off met de medewerkers van UP events prettig. Ze zijn super enthousiast en denken graag met je mee. Wij komen zeker nog eens terug!
Suzanne Dijk
Suzanne Dijk
10:08 14 May 19
Voor een bedrijfsuitje waren we opzoek naar een locatie waar we een activiteit konden doen voor jong en oud, maar ook konden eten en borrelen. Al snel kwamen we uit bij UP Events. Vanaf het eerste contact kregen we altijd snel antwoord en waren ze heel behulpzaam. Op de dag zelf was alles top geregeld. De spellen, de begeleiders, eten en drinken was allemaal goed. Zeker een aanrader als je met een gemengd gezelschap iets wil doen!
Bernadette Braas
Bernadette Braas
08:51 15 May 19
Heel leuk gelasergamed met collega’s bij UP Events! Dat het donker was maakte het buiten parcours extra spannend en uitdagend.Dank aan Menno voor de duidelijke instructies!
Esmee Timmers
Esmee Timmers
13:55 14 May 19
Een top verjaardag gehad voor onze dochter van 10 jaar. Samen met 9 andere vriendinnen hebben ze gelasergamed. Heerlijk buiten (weer zat mee) en een spannende locatie. 2 x 30 minuten vonden de dames maar wat kort, maar geloof me is echt lang genoeg want ze waren helemaal kapot na afloop. En voor- en achteraf hebben de kids ook nog heerlijk kunnen spelen op het beachbalveld waardoor het echt een hele leuke middag is geworden. Goede ontvangst en enthousiaste begeleiding van de mensen daar. Echt een aanrader!
Kenneth Van Cauter
Kenneth Van Cauter
11:36 13 May 19
Hele leuke escaperoom met ons gezin gedaan (MOEILIJK! ;-)) We hadden af en toe wat hulp nodig maar zijn gelukkig net op tijd ontsnapt. Erg veel plezier gehad, relaxte locatie, aardige mensen. AANrader!
fennande van der Meulen
fennande van der Meulen
15:21 05 Jun 19
Prachtige lokatie voor elk uitje hetzij zakelijk /prive.Recentelijk meerdere bedrijfstrainingen gedaan en collega's vonden het een toplokatie!!! Veel dank aan de sales dept. van Up events en hun overige collega's die ons tijdens de de trainingen uitstekende service hebben verleend. Deze locate is echt een aanrader en waar alles onder 1 dak beschikbaar is met genoeg keuzeactiviteiten. Voor toekomstige trainingen hoeven wij niet meer na te denken. gewoon bellen met Up Events!
J Singotiko
J Singotiko
09:21 17 Jun 19
Super Top Up Events! Bedankt voor de 'fun', voor de professionaliteit, organisatie en leuke spel. Met 40 man hadden wij genoten en ook lekker gegeten! Mooi locatie, uitstekend geregeld! Wij komen zeker weer terug! De beste team building dag ooit! Helen KLM Cargo!
helen demosthenous
helen demosthenous
10:44 25 Jun 19
Hej beste UP medewerkers, afgelopen zondag hebben wij van IKEA Haarlem een afdelingsuitje bij jullie gehad ( Expeditie Robinson en BBQ ) een groot succes. Prima ontvangst, goede begeleiding, ontzettend veel lol (oud en jong) gratis zonnebrand en water ( zeer klantvriendelijk ) en de mogelijkheid om even te douchen na de verhitte strijd. Kortom een heerlijke informele sfeer met heel goede service, lekker eten en vooral belangrijk, goede koffie 👍 Zeker een herhaling waard ik ben benieuwd naar jullie winterprogramma.
Carmen HermusBottelier
Carmen HermusBottelier
13:12 25 Jun 19
Wij hebben een geweldige dag gehad bij UP Events afgelopen dinsdag. Het 100 jarige jubileum jaar van onze stadsschouwburg in Haarlem is dankzij jullie grandioos afgesloten. Echt een aanrader om hier je (bedrijfs)feest te organiseren. Alles wordt voor je geregeld, waardoor je als organisatie ook eens kan genieten van je eigen feestje!
Amber Bijster
Amber Bijster
13:52 28 Jun 19
Een geweldig leuk & spannend kinderfeestje hier gehad. Een escape room gedaan ( spannend, maar gelukt binnen de 50 minuten) en boogschieten. Kids vinden het geweldig! Dank aan de begeleiding van Up events, echt super! Lekker kopje koffie voor de ouders. Erg ontspannen sfeertje heerst er. Ik zeg: volgend jaar weer!!
Joyce Bult
Joyce Bult
16:44 30 Jun 19
Met ons bedrijf een dag Up gedaan; begonnen met een meeting in een van de ruimtes, mooi en ruim met eigen faciliteiten. Hierna Vierkamp met het team door een bekwame jongen begeleid in goed Engels.De BBQ aan het eind was ook fijn, helaas kwamen de vegetarische items pas veel later, enige minpuntje van de dag. Ook nog even soja en/of havermelk voor de koffies aanschaffen en dan komen we zeker nogmaals!Grootste verassing was het getekende logo van ons bedrijf bij de meetingruimte, super leuke persoonlijke toevoeging!
ildiko flipse
ildiko flipse
08:23 01 Jul 19
Mooi en ruime locatie met veel mogelijkheden. De organisatie is snel met het reageren n.a.v. vragen en denken heel goed met je mee. Wij hebben overdag een teammiddag in de beachclub gehad met daarbij een uitstekend verzorgde lunch. Alle voorzieningen waren aanwezig en dankzij het zonnetje kwam ook het beach gevoel helemaal tot zijn recht. In de avond een zomerborrel in Loods 7. Deze ruimte met buitenplaats is ideaal voor een goed feestje.
Wij zijn met ons bedrijfsfeest hier naar toe gegaan en hebben een verkorte versie van expeditie robinson gedaan met daarop volgend een BBQ. Alles was goed geregeld, de BBQ was lekker en het spelelement echt super tof! Alle collega's waren super enthousiast :) Daarbij was de communicatie ten alle tijde goed en helder. Er word echt met je meegedacht en eigenlijk alles uit handen genomen. Als organisatoren van het bedrijfsfeest kan je dus ook echt meegenieten van het feest. 5 sterren dus!
joelle van maasdam
joelle van maasdam
08:14 22 Jul 19
Hej beste UP medewerkers, afgelopen zondag hebben wij van IKEA Haarlem een afdelingsuitje bij jullie gehad ( Expeditie Robinson en BBQ ) een groot succes. Prima ontvangst, goede begeleiding, ontzettend veel lol (oud en jong) gratis zonnebrand en water ( zeer klantvriendelijk ) en de mogelijkheid om even te douchen na de verhitte strijd. Kortom een heerlijke informele sfeer met heel goede service, lekker eten en vooral belangrijk, goede koffie 👍 Zeker een herhaling waard ik ben benieuwd naar jullie winterprogramma.
Carmen HermusBottelier
Carmen HermusBottelier
13:12 25 Jun 19
Prachtige lokatie voor elk uitje hetzij zakelijk /prive.Recentelijk meerdere bedrijfstrainingen gedaan en collega's vonden het een toplokatie!!! Veel dank aan de sales dept. van Up events en hun overige collega's die ons tijdens de de trainingen uitstekende service hebben verleend. Deze locate is echt een aanrader en waar alles onder 1 dak beschikbaar is met genoeg keuzeactiviteiten. Voor toekomstige trainingen hoeven wij niet meer na te denken. gewoon bellen met Up Events!
J Singotiko
J Singotiko
09:21 17 Jun 19
Wij hebben afgelopen week een fantastische Expeditie Robinson gehad. Soepel geregeld, goed begeleid, leuke spellen die voor jong en oud, sportief of niet sportief, goed te doen waren en een fijne bbq na afloop. Wij komen zeker nog eens terug!
tessa k
tessa k
08:59 02 Sep 19
Fine samenwerking gehad en super organisatie vanuit UP-events! Voldoende personeel aanwezig, behulpzaam en flexible mbt onze wensen. Resultaat: een fantastisch pesoneelsfeest inclusief leuk team building activiteiten!
Dimitrie van Leeuwen
Dimitrie van Leeuwen
13:30 02 Sep 19
Fine samenwerking gehad en super organisatie vanuit UP-events! Voldoende personeel aanwezig, behulpzaam en flexible mbt onze wensen. Resultaat: een fantastisch pesoneelsfeest inclusief leuk team building activiteiten!
Dimitrie van Leeuwen
Dimitrie van Leeuwen
13:30 02 Sep 19
Goed opgeleid personeel met verstand van zaken. Leuke spellen en niets is te gek. Vond escape spel met de kisten lastig maar wel erg leuk. Volgende familiedag weer.
Dirk Groen
Dirk Groen
20:17 02 Sep 19
Geweldig uitje gehad bij UP Events! Fijn personeel, leuke activiteiten en een terrein waar je u tegen zegt. Verder was de service bij het boeken ook erg fijn.Hier kom ik zeker nog een keer!
Jur
Jur
13:48 10 Sep 19
Mooie locatie, goede service en leuke activiteiten. Door hun ervaring is het heel fijn om samen een event te organiseren. Zeker een aanrader!
Marloes Odenkirchen
Marloes Odenkirchen
11:23 16 Sep 19
Fantastische plek voor een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje, maar ook voor kinderen erg leuk. Veel leuke en energieke activiteiten en een gezellige en ontspannen sfeer. Absolute aanrader
Freek Jansen
Freek Jansen
18:26 20 Sep 19
Expeditie robinson bij up Events in Amsterdam. Top locatie, gave activiteiten, sympathieke begeleiding ! Vrijgezellenfeestje en iedereen deed fanatiek mee. Ook voor mensen die minder sportief zijn aangelegd prima te doen!
Joyce Onverwagt
Joyce Onverwagt
18:54 23 Sep 19
Super leuke VR spelletjes gedaan, een hele leuke avond gehad! Mede dankzij Menno :)
Roos Knibbeler
Roos Knibbeler
19:06 12 Sep 19
Dank je wel Anne Groen! Dankzij jou hebben we een onvergetelijke dag gehad met de hele familie! En bedankt Up events dat dit Dior jullie mogelijk is gemaakt! Tot een volgende keer! Linda de Lange
Linda de Lange
Linda de Lange
10:55 04 Sep 19
We hebben een TOP personeelsfeest met 150 personen gevierd. In "onze Loods 7" was een leuke sfeer gecreëerd. Goed eten, goede muziek, en goed personeel. Zéker een aanrader.
Sonja Nootebos
Sonja Nootebos
06:57 15 Oct 19
bijzonder leuk bedrijf uitje gehad. Alles was verzorgd en duidelijk, ontzettend leuk gehad! bedankt.
Stella Muthert
Stella Muthert
06:22 19 Oct 19
Mooie locatie, vriendelijk personeel, goede koffie, Djembe workshop was ontzettend leuk..kortom..alles is perfect geregeld!
Ibrahim Akhnikh
Ibrahim Akhnikh
14:49 07 Nov 19
Ik was hier zelf niet maar was er toch.
Monique Groeneveld
Monique Groeneveld
08:25 10 Nov 19
De escaperoom was top! Super begeleiding, hebben het erg leuk gehad.
Jolijn
Jolijn
20:05 17 Nov 19
Superleuk uitje gehad! De Winter Olympics waren hilarisch om te doen. Echt heel erg gelachen met elkaar. Locatie is goed te bereiken met gratis parkeren. Onze loods was helemaal in winterse sferen met lampjes, sneeuwvlokken en kerstbomen. Alles is goed geregeld, het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam, er is heerlijke koffie, een goede bbq en gezellige muziek. Kortom, een superleuke ervaring!
Janneke Wolzak-Sanders
Janneke Wolzak-Sanders
09:56 18 Nov 19
Het is een te gekke plek om een kinderfeest of volwassenfeest te organiseren.heel leuk
gerlind milop
gerlind milop
13:52 28 Nov 19
Superplek! Erg geschikte locatie voor teamuitjes of bedrijfsfeesten. Ze hebben veel toffe teambuildingsactiviteiten, meetingruimtes, en lekker eten. Het personeel is erg vriendelijk. Echt een aanrader!
Yuri Heiligers
Yuri Heiligers
21:23 01 Dec 19
Winter olympics gecombineerd met morte frio escape challenge gedaan. Zelfs met dit koude weer, heeft UP Events voor een warm sfeertje gezorgd! Zelfs in de winter een dikke aanrader! Ik kom snel terug voor Expeditie Robinson en Lasertag. Bedankt medewerkers van UP Events voor een onvergetelijke dag
Menno Saalbrink
Menno Saalbrink
15:08 05 Dec 19
Fijne locatie, vriendelijk personeel en leuke activiteiten. Wil zeker nog eens terugkomen!
Nandi Mballowe
Nandi Mballowe
10:35 06 Dec 19
Een super fijne & bijzondere locatie in Amsterdam West. Zowel in de zomer als de winter.Op en top Beleving bij UP Events! een echte aanrader voor congressen, bedrijfsuitjes, festivals & themafeesten.
Rosalie Kappert
Rosalie Kappert
11:03 06 Dec 19
Echt top locatie. En vooral in de winter super mooi en sfeervol met alle lichtjes !!
martijn schmitz
martijn schmitz
10:55 06 Dec 19
Het was een mega gezellig feest. Gooie sfeer. Leuke locatie. Gezellige mensen. Belanden uit eindelijk aan een staan tafel met een groep leden uit egmond.die weten wel van gezelligheid, 👌
dennis karels
dennis karels
08:55 17 Dec 19
Wij hebben een geweldige avond gehad tijdens het WinterWonderland event dat UP voor ons georganiseerd heeft. De Loods is prachtig ingericht en het personeel is zeer behulpzaam, geduldig en aardig. Bereikbaarheid is goed, het eten was lekker en iedereen heeft het naar de zin gehad. Dank UP!
Ilse Gerrits
Ilse Gerrits
09:58 17 Dec 19
Gisteren hebben wij een superleuke dag gehad bij UpEvents! We hebben als afdelingsuitje de Winter Olympics gedaan, een aanrader! Al vanaf het eerste contact met UpEvents liep alles gesmeerd, nogmaals bedankt voor alle goede zorgen en gezellige dag!
Rianne Kneppers
Rianne Kneppers
16:49 18 Dec 19
Mijn verjaardag gevierd in een van de loodsen. Het was een geslaagde avond. Alles zag er keurig uit! Veel positieve reacties gehad, bedankt 👍🏼
Kim Greveling
Kim Greveling
08:43 15 Jan 20
Super leuk bedrijfsuitje gehad met mijn collega`s. Locatie is goed bereikbaar en er is gelegenheid om te parkeren.Prijs en kwalitiet erg goed! we komen zeker terug.
Mirjam Vink
Mirjam Vink
10:17 20 Jan 20
Google Beoordelingen
4.6

Schrijf een review

Cargill bedrijfsuitje Amsterdam
"Heel erg bedankt voor de leuke avond die wij met ons team bij jullie hebben mogen beleven. Ik zou graag mee willen geven dat ik veel positieve reacties heb ontvangen en het als een geslaagde avond heb ervaren."
Daniëlle Rump (Cargill)
"Ik heb positieve reacties gekregen. Men was aangenaam verrast door de ligging van de locatie, de combi van de faciliteiten overdag (basic/stoer) en de luxe van het hotel dat toch ook een stoere touch heeft. Jullie voorzieningen passen goed bij wat DV wil uitstralen; duidelijkheid, duurzaamheid, geen fratsen maar wel innovatief. Het team was ook zeker gecharmeerd van het enthousiasme van de veelal jonge medewerkers, kreeg ik terug. Goede motivatie en welwillend."
Bianca Nagtegaal (Dura Vermeer)
DuraVermeer Bedrijfsuitje Amsterdam
Shell bedrijfsuitje Amsterdam
"Wij hebben echt een fantastische dag gehad! Ik en mijn collega’s hebben veel plezier gehad in het oplossen van de soms onmogelijke puzzels in de escape rooms en een heerlijke wandeling gemaakt, met een aantal opdrachten, rondom en op jullie terrein. De dag kon niet beter worden afgesloten met een top BBQ en een Italiaans ijsje toe! Dus namens de 'organisatie' en mijn afdeling: Bedankt!"
Boudewijn Duivenvoorden (Shell)
"We kijken met heel veel plezier terug op de zeer gezellige afdelingsdag, die we gisteren bij jullie hebben gehad! Ontzettend bedankt voor jullie enthousiaste meedenken en de hele prettige manier van samenwerken die we hebben gehad om deze middag en avond voor zo’n grote groep tot een succes te maken. De hele dag waren de drankjes, hapjes en het eten echt heel goed verzorgd en de variatie aan spellen waren een groot succes. We hebben al vele leuke enthousiaste reacties gehad. Hartelijk dank en tot een volgende keer."
Sacha, Marije en Carin (Gemeente Haarlem)
gemeente haarlem bedrijfsuitje Amsterdam
logo tmg review up events
"Wij hebben een ontzettend leuke middag gehad bij UP Events! De activiteiten waren afwisselend en niet te lang. De BBQ was goed verzorgd. Wij komen graag nog eens bij jullie terug!"
Jessica ter Horst - Telegraaf Media Group
"With 90 people from Ericsson Broadcast & Media Services we had a company party with Morte Frio on location. Only positive reactions about the well organized game!! Absolutely recommended for a fun event!!"
Leonard Ariens (Ericsson Broadcast & Media Services)
ericsson logo up events
"Bedankt voor de voor de leuke dag! Iedereen vond het een hele leuke ervaring op een mooie locatie."
Günther Lamers (MSD)
MSD bedrijfsuitje Amsterdam
logo aircrete review up events
"Super teamouting. We played the Escape Challenge with 200 colleagues. The thrill and competition is really good!"
Jop van Boggelen (Aircrete Technology Europa)
"Bedankt voor het gave feest gisteren. Iedereen was zeer tevreden en vooral de Kerstmarkt sloeg goed aan."
Robert Heijne (Moog inc.)
Moog Inc Bedrijfsuitje Amsterdam
"Wij hebben een hele leuke middag/avond bij jullie gehad. Onze groep was zeer gemêleerd, van heel sportief tot minder sportief, creatief tot niet creatief. Wij hadden een aantal specifieke wensen en dat was o.a. dat iedereen aan bod zou komen en het leuk zou hebben. Daarnaast zou er ook een lichte variant van teambuilding in moeten zitten. UP Events heeft dat prima opgepakt. We begonnen met een heerlijke lunch. Goede, stevige boterhammen met lekker beleg. Daarna hadden we de escape-opdracht ‘The Monk’, waarbij samenwerking erg belangrijk is. Dit werd door iedereen spannend en leuk gevonden. Na de escape konden we kiezen uit een actieve activiteit, een niet-actieve activiteit en uit chillen, wat inhield dat je een drankje ging drinken en gezellig met elkaar bijkletsen. De actieve activiteit bestond uit Expeditie Robinson, met een aantal opdrachten. Hier kwam de competitiviteit van de collega’s naar boven. Hilariteit alom, toen de meest slecht gebouwde katapult ever, de bal het verste wegschoot. De niet-actieve activiteit bestond uit ‘Boetseer je collega’, wat door deze collega’s als zeer leuk en grappig werd gevonden. Als laatste hadden we een lekkere BBQ. Wij kijken, zoals eerder gezegd, terug op een zeer geslaagde dag. Bedankt voor alles, maar vooral het meedenken en de flexibiliteit!"
Fransien Jasperse (ROC van Amsterdam)
logo roc review up events
"Last minute hebben we met Pim geschakeld over een Escape Room Challenge op locatie. Wat onmogelijk leek, bleek voor het team van UP Events helemaal geen probleem. Snel schakelen, zorgen uit handen nemen en van een probleem een uitdaging maken. Ze hebben mij vanaf het eerste contactmoment het gevoel gegeven dat het helemaal in orde zou komen. En hoe! De escape room op locatie was een groot succes. De begeleiding was super enthousiast en wist de groep ook goed te boeien. Van meerdere collega's kregen we terug dat dit eindelijk eens een Escape Room is waar je bij moet nadenken en die je niet 'zomaar' oplost. We zijn zeer tevreden over UP Events en gaan hier zeker nog eens terugkomen voor een leuk event!"
Renate van den Noort, Senior Management Assistent, Randstad Groep Nederland
"Het is iedere keer weer genieten bij UP Events! Wij hebben met een groep van 21 personen 3 verschillende escape rooms en lasertag gedaan en de dag afgesloten met een BBQ. Jeetje, wat hebben we genoten. Even totaal ontzorgen en vol opgaan in het spel op een locatie die perfect past bij het doel. De escape rooms zijn op ze minst uitdagend te noemen en de lasertag game is briljant. In de arena zagen we collega’s veranderen in ware Rambo’s. Een dag met een hoop gelach, gezweet en geploeter. De ultieme elementen voor een geslaagde team engagement. Afsluitend konden we genieten van een overheerlijke BBQ en samen nog eens alle leuke en grappige momenten bespreken. We zijn vanaf binnenkomst tot aan vertrek heel goed begeleid door de medewerker. Ze denken met je mee en ook “out of the box”, tenslotte is niet iedere groep hetzelfde. Voor wie een leuk teamevent wil organiseren voor een zeer leuke prijs (want de kosten daar kan je het gewoon niet voor laten) waarbij de verzorging en het eten volledig top zijn, en niet te vergeten, het parkeren (in Amsterdam) gratis is, is UP Events zeker een aanrader."
Simone Bruggeman, Marketing Assistent (AkzoNobel)