School activiteiten

UP Events organiseert de leukste school activiteiten. Je kunt kiezen de activiteiten op onze locatie in Amsterdam te doen of op jullie school. Van school sportdag tot klassenuitjes. We hebben voor alle gelegenheden leuke activiteiten.

Wat voor school activiteiten

Of je nu naar UP komt met je klas of dat wij naar jullie school komen. Voor de leukste school activiteiten moet je bij UP Events zijn. Onze activiteiten zijn in te zetten tijdens:

School activiteiten bij UP

Bij UP in Amsterdam West organiseren we de leukste school activiteiten. Van basisscholen tot voortgezet onderwijs. Voor kinderen vanaf 8 jaar. Tot een jaar of 20. We hebben een mooi outdoor terrein van wel 40.000 m2. Hier hebben we vaste opstellingen voor veel outdoor activiteiten. Denk hierbij aan Robinson Crusoe, Bubbel voetbal, Lasergamen, Archery tag en Boogschieten. Daarnaast hebben we grote terrassen voor bijvoorbeeld creatieve en culturele workshops.

De leukste creatieve workshops zijn wel Hoofdboetseren en de Zandsculpturen workshop. Of wat dacht je van de Boomwhackers workshop?

School activiteiten op locatie

Wij verzorgen het gehele jaar door school activiteiten op locatie. De activiteiten kunnen in school, in de gymzaal of buiten op het sportveld plaatsvinden. Denk hierbij aan lasergamen in jullie school maar ook creatieve indoor activiteiten en ook outdoor activiteiten. Onze activiteiten zijn in te zetten tijdens sportdagen, cultuurdagen en workshopdagen. UP Events is acceptant van de CJP cultuurkaart.

Onze begeleiders en docenten gedragen zich netjes en representatief. Ze zijn ruim op tijd aanwezig op locatie en nemen alle benodigde materialen mee.

De leukste schoolactiviteiten

Schoolreisje organiseren Amsterdam

Schoolreisje

Organiseer een actief schoolreisje in Amsterdam. Er zijn tientallen activiteiten te doen op ons terrein en in de Tuinen van West.

Expeditie Robinson Introductiedag Amsterdam

Introductiedag

Ben je een introductiedag aan het organiseren? Wij denken graag met je mee.

Actief klassenuitje Amsterdam

Klassenuitje

De leukste klassenuitjes in Amsterdam. Creatieve workshops en coole activiteiten in de schitterende Tuinen van West.

Custome made game school, introductiedag

Introductie game

Tijdens de custom made game van UP Events creëren we een interactief spel dat wordt samengesteld met jullie eigen input.

Schoolkamp in Amsterdam

Schoolkamp

Op zoek naar een schoolkamp in Amsterdam? Wij organiseren samen met jou de leukste schoolkampen.

School sportdag organiseren in Amsterdam

School sportdag

Een originele school sportdag organiseer je samen met UP Events. Unieke activiteiten en voor iedereen wat wils.

Meet and Connect Up Events
Picture by ©KIRSTENVANSANTEN

MEET&CONNECT

Breek het ijs met dit kennismakingsspel dat geschikt is voor iedereen.