Adres

UP Events
Tom Schreursweg 8
1067 MC Amsterdam

E-mail adres

School activiteiten

UP events organiseert de leukste school activiteiten. Je kunt kiezen de activiteiten op onze locatie in Amsterdam te doen of op jullie school. Van school sportdag tot klassenuitjes. We hebben voor alle gelegenheden leuke activiteiten.

Wat voor school activiteiten

Of je nu naar UP komt met je klas of dat wij naar jullie school komen. Voor de leukste school activiteiten moet je bij UP Events zijn. Onze activiteiten zijn in te zetten tijdens:

School activiteiten bij UP

Bij UP in Amsterdam West organiseren we de leukste school activiteiten. Van basisscholen tot voortgezet onderwijs. Voor kinderen vanaf 8 jaar. Tot een jaar of 20. We hebben een mooi outdoor terrein van wel 40.000 m2. Hier hebben we vaste opstellingen voor veel outdoor activiteiten. Denk hierbij aan Robinson Crusoe, Bubbel voetbal, Lasergamen, Archery tag en Boogschieten. Daarnaast hebben we grote terrassen voor bijvoorbeeld creatieve en culturele workshops.

De leukste creatieve workshops zijn wel Hoofdboetseren en de Zandsculpturen workshop. Of wat dacht je van de Boomwhackers workshop?

School activiteiten op locatie

Wij verzorgen het gehele jaar door school activiteiten op locatie. De activiteiten kunnen in school, in de gymzaal of buiten op het sportveld plaatsvinden. Denk hierbij aan lasergamen in jullie school maar ook creatieve indoor activiteiten en ook outdoor activiteiten. Onze activiteiten zijn in te zetten tijdens sportdagen, cultuurdagen en workshopdagen. UP Events is acceptant van de CJP cultuurkaart.

Onze begeleiders en docenten gedragen zich netjes en representatief. Ze zullen ruim op tijd aanwezig zijn op locatie en nemen alle benodigde materialen mee.