Adres

UP Events
Tom Schreursweg 8
1067 MC Amsterdam

E-mail adres

Schooluitje

Een schooluitje met de hele school in tijden van Corona, hoe organiseer je dat? Bij UP Events ben je aan het juiste adres. UP Events organiseert al 15 jaar lang schoolactiviteiten zoals schooluitjes, introductiedagen, projectweken, creatieve workshops en sportdagen op scholen. En ook op de eigen locatie in Amsterdam West.

De locatie van UP Events is gelegen aan de rand van Amsterdam, in de Tuinen van West. Gratis parkeren voor de deur, plek voor fietsen, bereikbaar met het openbaar vervoer en ook eventueel met touringcars, deze verzorgen we graag voor je.

Hoe werkt een schooluitje bij UP

Tot wel 300 leerlingen kunnen tegelijkertijd gebruik maken van de allerleukste activiteiten: outdoor lasergamen, bubbelvoetbal, boogschieten, archery tag,
robinson crusoe uitje, vierkamp, vr experience en nog veel meer.

Na aankomst en eventuele opening door een directeur/leerkracht, neemt de enthousiaste eventmanager van UP Events het stokje over. De leerlingen worden in teams verdeeld waarna ze het op de leukste onderdelen tegen elkaar opnemen. Wie o wie wordt de kampioen van de school?

Voor scholen hebben wij voorbeeldprogramma’s gemaakt zodat je een idee hebt van wat voor programma er mogelijk is tegen welke prijs;

Voorbeeldprogramma A:

08:30 – 09:00 aankomst
09:00 – 09:30 introductie en warming-UP
09:30 – 12:00 robinson crusoe uitje óf vierkamp
12:00 – 13:00 gezonde en sportieve lunch en afsluiting schooluitje

Prijs €30,- incl. btw. per leerling

Voorbeeldprogramma B:

09:00 – 09:30 aankomst
09:30 – 10:00 introductie en warming-UP
10:00 – 12:30 robinson crusoe uitje
13:00 – 14:00 gezonde en sportieve lunch
14:00 – 16:30 lasergamen/ bubbelvoetbal/ archery tag/ boogschieten/ vr experience
16:30 – 17:00 afsluiting en einde schooluitje

Prijs €50,- incl. btw per leerling

Andere mogelijke schooluitjes

Mocht de voorkeur uitgaan naar een sportdag op de school; ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Naast sportieve activiteiten verzorgen wij ook creatieve workshops als: graffiti, djembé / percussie, hoofdboetseren en nog veel meer.

Teamuitje

UP Events organiseert ook de leukste teamuitjes voor leerkrachten! Wat dacht je van robinson crusoe uitje in combinatie met een heerlijke BBQ en drankjes? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.