Beleef onvergetelijke uitjes in Weesp bij UP Events

Ben je op zoek naar unieke en onvergetelijke uitjes in Weesp? Bij UP Events vind je een breed scala aan activiteiten die perfect zijn voor bedrijven, families en vriendengroepen. Of je nu een origineel bedrijfsuitje, een teambuilding activiteit, een leuk familie-uitje of een bijzondere teamactiviteit zoekt, UP Events heeft het allemaal. Wij bieden zowel actieve als minder actieve uitjes, allemaal uitermate geschikt voor teambuilding en plezier. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen en beleef een fantastische tijd in Weesp!

Bedrijfsuitjes in Weesp

Onze bedrijfsuitjes in Weesp zijn ontworpen om de teamgeest te versterken en collega’s samen te brengen. Of je nu kiest voor een spannende activiteit zoals een escape room of een sportief evenement zoals een zeskamp, wij zorgen voor een dag vol samenwerking en plezier. Bedrijfsuitjes bij UP Events zijn niet alleen leuk, maar ook effectief in het bevorderen van communicatie en samenwerking binnen teams.

Teambuilding uitjes in Weesp

Teambuilding is essentieel voor het succes van elk team. Bij UP Events in Weesp bieden we een reeks teambuilding activiteiten die zijn ontworpen om de band tussen teamleden te versterken en de samenwerking te verbeteren. Van uitdagende opdrachten tot creatieve workshops, onze teambuilding uitjes zorgen ervoor dat iedereen betrokken en gemotiveerd is. Kies uit activiteiten zoals een teambuilding quiz, boogschieten of een workshop drummen en ervaar hoe samenwerking leidt tot succes.

Familie uitjes in Weesp

Op zoek naar een leuk familie uitje in Weesp? UP Events biedt activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden. Of je nu een familiedag plant of een speciale gelegenheid viert, wij zorgen voor een dag vol plezier en verbinding. Onze familie uitjes variëren van speurtochten en sportieve uitdagingen tot creatieve workshops en gezellige picknicks. Bij UP Events is er voor ieder wat wils, zodat jong en oud een geweldige tijd hebben.

Vrienden uitjes in Weesp

Een gezellig uitje in Weesp met vrienden? Bij UP Events in Weesp vind je de perfecte activiteiten om samen te genieten en onvergetelijke herinneringen te maken. Of je nu kiest voor een ontspannende activiteit zoals een BBQ of een uitdagende activiteit zoals een paintball wedstrijd, wij zorgen ervoor dat jullie een fantastische tijd hebben. Onze vrienden uitjes zijn ideaal voor verjaardagen, vrijgezellenfeesten of gewoon een leuke dag uit.

Compleet verzorgde arrangementen

Voor een compleet verzorgd uitje in Weesp kun je bij UP Events kiezen voor een van onze arrangementen. Een arrangement bestaat uit 1 of 2 activiteiten naar keuze, een borrelplateau, drankjes en een heerlijke BBQ. Dit betekent dat je zorgeloos kunt genieten van je dag, terwijl wij alles regelen. Onze arrangementen zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan jouw wensen en budget.

Een compleet pakket met activiteit(en), drankjes en BBQ

Ga naar “ADD UP 1”

ADD UP 1

Een compleet verzorgd arrangement. Inclusief 1 activiteit, 3 drankjes per persoon en heerlijke BBQ. Perfect voor een bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenuitje.

 • 4,25 uur
 • v.a. 10

69,78 p.p. Per persoon.

Bedrijfsuitjes in Amsterdam
Ga naar “ADD UP 2”

ADD UP 2

Een dag vol plezier met een activiteit naar keuze, borrelplateau, 3 uur onbeperkt drinken en een heerlijke BBQ. Laat je verassen met ADD UP 2!

 • 4,25 uur
 • v.a. 10

95,63 p.p. Per persoon.

ADD UP 2 Teamuitje Amsterdam Teambuilding
Ga naar “ADD UP 3”

ADD UP 3

Het ruim gevulde programma met 2 activiteiten, borrelplateau, 3 uur drankarrangement en heerlijke BBQ.

 • 5,6 uur
 • v.a. 10

123,11 p.p. Per persoon.

ADD UP 3 Teamuitje Amsterdam
Ga naar “ADD UP PARTY”

ADD UP PARTY

ADD UP PARTY: kies uit 2 activaties, 6 drankjes per persoon, smul van heerlijke borrelhappen en sluit af met een fantastische BBQ en bijvoorbeeld Silent Disco.

 • 5 uur
 • v.a. 50

105,29 p.p. Per persoon.

Conscious travel festival BeachclUP 2

Budgetopties voor ieder uitje

Bij UP Events in Weesp begrijpen we dat elk uitje anders is en dat het budget kan variëren. Daarom bieden we verschillende arrangementen afhankelijk van je budget. Hier is een globaal overzicht van wat je kunt verwachten:

Budget tot €50 per persoon

 • 1 activiteit
 • Drankjes

Een Budget tot €75 per persoon

 • 1 activiteit
 • Drankjes
 • Borrelplateau

Budget tot €100 per persoon

 • 2 activiteiten
 • Drankjes
 • Borrelplateau
 • BBQ

Kijk wat andere vonden van hun uitjes in Weesp

UP Events
Uitstekend
4.8
Gebaseerd op 2579 recensies
beoordeel ons op
Outdoor lasergame was amazing! Great place for corporate events.
Grazyna amazing !
Grazyna was an awesome event leader! The activities were super cool and in the end Bananas 🍌 won! GGs
Was a cute evening! 💗 Thank you Grazyna ☺️
A nice time out in a great weather. Happy to have Grazyna with us
js_loader

Plan je uitje in Weesp

Ben je klaar om een onvergetelijk uitje in Weesp te beleven? Neem contact op met UP Events en ontdek de mogelijkheden. Bel ons op +31(0)204635850 of stuur een bericht via het contactformulier op onze website. Onze locatie in Weesp biedt de perfecte setting voor een geslaagd uitje, of het nu gaat om een bedrijfsuitje, teambuilding activiteit, familie uitje of vrienden uitje. Wij staan klaar om je te helpen bij het plannen van een fantastische dag!

De beste uitjes in Weesp

Afdelingsuitje Amsterdam Expeditie Robinson Katapult

Afdelingsuitje Weesp

De leukste afdelingsuitjes met je collega’s.

Bedrijfsuitje Amsterdam Kop KleienBedrijfsuitje Amsterdam Kop Kleien

Bedrijfsuitje Weesp

Te gekke bedrijfsuitjes in Weesp, zowel actief als minder actief.

Familie uitjes Amsterdam Creatief Teamwork

Familie uitje Weesp

Gezellig er tussenuit met een familie uitje in Weesp.

VR Teambuilding Secrets of the Pyramide
VR Teambuilding Secrets of the Pyramide

Groepsactiviteiten

Voor elk uitje een super leuke groepsactiviteit.

Groepsactiviteiten Amsterdam Expeditie Robinson Stairways to Heaven

Groepsuitjes Weesp

Kies uit meer dan 50 verschillende groepsuitjes.

Personeelsuitje Amsterdam Escape Room Challenge

Personeelsuitje Weesp

Volledig geregelde personeelsuitjes in Weesp, die aansluiten bij elke wens. Kom uit de thuiswerkdip met onze te gekke Corona proof personeelsuitjes en online personeelsuitjes.

Stranduitje Amsterdam Beachvolleybal Uitje

Stranduitje Weesp

Heerlijk met je voeten in het zand tijdens jullie eigen stranduitje in Weesp. Geniet van ons eigen strand waar je de leukste activiteiten kunt doen.

bamboe challenge Vrijgezellenfeestje organiseren Amsterdam

Vrijgezellenfeest Weesp

De laatste dag voordat je vast zit, echt even helemaal los tijdens het vrijgezellenfeest in Weesp. Corona proof vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen.

Vrijgezellenuitje Amsterdam Lasergame

Vrijgezellenuitje Weesp

Je beste vriend of vriendin verrassen met een te gekke dag op zijn of haar vrijgezellenuitje in Weesp.

Teambuilding Uitjes Amsterdam Kettingreactie

Teambuilding uitjes Weesp

Uitjes waar teambuilding voorop staat. Combineer fun met samenwerkingsopdrachten. Online of met zijn allen samen, alles is mogelijk.

Teamuitje Amsterdam Bubbel Voetbal

Teamuitje Weesp

Lekker met je collega’s er tussenuit met jullie eigen teamuitje in Weesp. Nu ook de leukste online teamuitjes en Corona proof teamuitjes.