Evenementen UPgrades

Breid jouw evenement of pakket gemakkelijk uit met een van onze evenementen UPgrades. Of maak, samen met ons, jouw bedrijfsevenement geheel op maat. Waar je ook voor kiest en wat je budget ook is, wij hebben voor jouw de leukste evenementen UPgrades. Het leukste entertainment, de mooiste decoratie, te gekke activaties en handige diensten.

De leukste UPgrades voor jouw event

Activaties bedrijfsfeest Amsterdam

Activaties

Voeg een leuke activatie toe aan jouw bedrijfsevenement. De korte toegankelijke activiteiten zorgen voor vermaak van jouw gasten en creëren een gezellige sfeer.

Decoratie Evenementen Amsterdam

Decoratie

Kleed je evenement aan met te gekke decoraties. Van de meest bizarre ballonnen tot de kleurrijkste vlaggen die elk evenement zijn eigen karakter geven.

Diensten evenementen Amsterdam

Diensten

Diensten die je nodig kan hebben op een bedrijfsevenement. Denk hierbij aan EHBO, beveiliging, een aftermovie of een bewaakte garderobe.

Entertainment Evenement Amsterdam

Entertainment

Het beste entertainment dat niet mag ontbreken op jouw bedrijfsfeest, bedrijfsevenement of bedrijfsfestival. Van live acts tot karaoke.

eten drinken up events bbq

Eten en drinken

Het lekkerste eten drinken en meer. Hapjes, drankjes, een overheerlijke BBQ van onze smoker. De beste koffie gemaakt door onze eigen barista’s of een overheerlijk cocktail speciaal voor jouw gemaakt door onze cocktailshakers.

Evenementen UPgrades toelichting

Activaties tijdens jouw evenement

Wat bedoelen we precies met een activatie? Dit zijn activiteiten die je heel gemakkelijk kunt laten plaats vinden tijdens je evenement. Evenementen UPgrades dus. Er hoeven geen groepen voor worden ingedeeld. En iedereen kan op elk moment de activatie gaan doen. Denk bijvoorbeeld aan jeu de boules, ijsspegels vangen, bierpul schuiven, skibroek hangen, beach volleybal spelen maar ook lasergamen en bubbelvoetbal. Er is ontzettend veel mogelijk. Wil je leuke tips van ons? Bel ons voor inspiratie: +31(0)20-4635850. We vinden altijd iets dat past bij elke groep en elk budget.

Decoratie van de locatie

Wil je graag extra aankleding tijdens jullie evenement? Of een feest geven in een bepaald thema? Geen enkel probleem! Wij hebben zelf diverse decoratie op onze terrein. Daarnaast werken met een vaste decoratiepartner. Denk bijvoorbeeld aan decoratie met planten en bloemen. Aan balonnen en lampionnen. Maar ook aan thema’s zoals Halloween, Valentijn, Festival, Bruiloft en Après-ski. Maar eigenlijk is alles mogelijk. Bel ons voor informatie over de tofste evenementen upgrades op +31(0)20-4635850. En dan komt het goed!

Extra diensten

Bij grotere evenementen kunnen wij voorzien in extra diensten die jullie evenement beter maken. Of welke verplicht zijn vanaf een aantal mensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beveiliging en EHBO. Maar, denk ook aan een hele toffe aftermovie, fotograaf of de grappige toiletdames act. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Entertainment & Muziek

Natuurlijk mag sterk en sfeervol entertainment niet ontbreken op jouw evenement. Of dit nu een zakelijk congres is of een familiefestival. De muzikale omlijsting en entertainment zijn de evenementen upgrades die altijd voor een extra ontspannen sfeer zorgen. Veel soorten entertainment en muziek hebben wij standaard in ons aanbod. Mocht je het niet hier op de website tegen komen, neem dan contact met ons op. Wij werken samen met uiteenlopende, kwalitatieve entertainers en muzikanten. Voor elke groep en elk budget is er iets leuks te bedenken.

Lekker eten & drinken

Uiteraard mogen smakelijke hapjes en drankjes niet ontbreken op jullie evenement in Amsterdam. De liefde van de gast gaat immers door de maag. Maar dat wil je natuurlijk graag voor een betaalbare prijs. En daarvoor ben je juist bij ons aan het goede adres! Om het gemakkelijk te maken, werken wij met standaard pakketten voor drank, BBQ’s, stamppotten en burgers. Ook voor het speciale festivalgevoel werken wij met vaste concepten voor foodtrucks. Beproefd, succesvol en kwalitatief. Zoek je iets speciaals? Leuk zelfs! We gaan met jullie om tafel om de lekkerste horecaproducten tevoorschijn te toveren op jullie evenement.

Nog meer evenementen UPgrades

Met onze website bieden wij je graag inspiratie. We hopen je hiermee te prikkelen om een super tof evenement neer te zetten. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfestival, personeelsuitje of familiefeest. Maar er is zeker nog van alles mogelijk. Eigenlijk ís alles bij ons mogelijk. Vul vrijblijvend ons contactformulier in of bel ons UP met je eerste ideeën en dan helpen wij je met de juiste upgrades.