IJspegel vangen

Bijna iedereen heeft het spelletje ooit wel is gespeeld, in welke variant dan ook. Test je reactievermogen onder het genot van een drankje en een BBQ tijdens het eeuwenoude ijspegel vangen. Dit spelletje is namelijk een genot voor jong en oud. Niet alleen is het tof om zelf te proberen, maar het is nog leuker om je collega’s te zien missen!

Creëer je eigen Winter Wonderland in een van onze Beachclups of Loods 7 door de activatie “IJspegel vangen” toe te voegen. Daardoor voeg je net die extra touch toe die jouw evenement nodig heeft om het uniek te maken. Daag jouw collega’s uit om meer pegels te vangen dan jij!

Dit spelletje is juist die extra touch waardoor jouw collega’s het over een jaar nog steeds over dit uitje hebben! Bekijk eens onze Winter wonderland 2 pakket om een ultieme winter experience te krijgen!

Weet je dat wij onder andere ook transport kunnen regelen? Zodat jullie lekker kunnen genieten van de DJ onder het genot van een drankje?

IJspegel vangen is inclusief

Je kunt deze activatie bijvoorbeeld aan een van onze standaard bedrijfsfeest pakketten toevoegen zoals Bedrijfsfestival pakket 2. Deze activatie is inclusief:

  • Professionele materialen
  • Een instructeur
  • 4 uur beschikbaarheid

Prijs van ijspegel vangen

Tijdsduur: 4 uur
Prijs activatie ijspegel vangen: €450 excl. btw

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw evenement. Bijvoorbeeld voor een teamuitje, bedrijfsfeest of familiefestival! Bel ons op +31-(0)204635850 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw dag!

Kun je geen genoeg krijgen van spelletjes? Combineer deze activatie dan met onze andere UPgrades zoals skibroek hangen, sneeuwpop worstelen en bierpul schuiven, of voeg een kerstpakket kerstmarkt aan toe, om er een groot feest van te maken.

Voorbeeld event met activatie

Het onderstaande overzicht is een voorbeeld van hoe jullie bedrijfsfeest er uit kan zien. Onder andere de data en tijden zijn aan te passen aan jullie wensen.

15:30 – 16:00 Aankomst
16:00 – 17:00 Escape challenge Morte frio
17:00 – 23:00 Drankarrangement
17:30 – 19:30 BBQ festival food
19:00 – 23:00 IJspegel vangen
19:00 – 23:00 Sneeuwpop worstelen
18:00 – 23:00 DJ draait op jouw event!

Bierpul schuiven

Bierpul schuiven

Bierpul schuiven is te gek! Ga de strijd aan op deze 3 meter lange sjoelbak. Wie weet het beste de balans te houden en weet de pul in het juiste vak te schuiven.

IJspegel vangen Bedrijfsfeest Amsterdam

IJspegel vangen

Een te gekke activatie waar je koude handjes van krijgt. IJspegel vangen doet het goed op elk winter bedrijfsfeest.

jeu de boules spelen Amsterdam

Jeu de boules

Speel het eeuwenoude spel jeu de boules nu op een van onze jeu de boulesbanen. Geniet van een heerlijk wijntje en kom helemaal tot rust.

Skibroek hangen winter olympics

Skibroek hangen

Een grappige winter activatie waar je wat wilskracht voor nodig hebt.

Spijkerslaan winterfeest Amsterdam

Spijkerslaan

Wie slaat de spijker in zo min mogelijk slagen in het hout? Ga de uitdaging aan. Het lijkt makkelijk dan het is.

Up Events Arcade hal
Arcade Hal met Airhockey

Arcadekast

Een te gekke arcade kast op jouw bedrijfsevenement. Laat oude tijden herleven en speel onbeperkt de leukste arcade games. Wat denk je van Pac-man, Metal slug, Flappy bird of Donkey kong.

Curling Winter Evenement Amsterdam

Curling

Dé activatie voor jouw Winter event. Wie is het verborgen curlingtalent in jouw team?

UP Amsterdam Weesp golf course
UP Amsterdam Weesp golf course

Golfclinic

Voeg een beetje exclusiviteit toe aan je bedrijfsfeest met onze golfclinic. Een geweldige kans om samen met collega’s te genieten van de groene fairways in een ontspannen sfeer.