IJspegel vangen

Bijna iedereen heeft het spelletje ooit wel is gespeeld, in welke variant dan ook. Test je reactievermogen onder het genot van een drankje en een BBQ tijdens het eeuwenoude ijspegel vangen. Dit spelletje is een genot voor jong en oud. Niet alleen is het tof om zelf te proberen, maar het is nog leuker om je collega’s te zien missen!

Creëer je eigen Winter Wonderland in een van onze Beachclups of Loods 7 door de Add On “IJspegel vangen” toe te voegen, voor de extra touch die jouw evenement nodig heeft om het uniek te maken. Daag jouw collega’s uit om meer pegels te vangen dan jij!

Dit spelletje is juist die extra touch waardoor jouw collega’s het over een jaar nog steeds over dit uitje hebben! Bekijk eens onze Winter Wonderland om een ultieme winter experience te krijgen!

Wist jij dat wij ook transport kunnen regelen zodat jullie allemaal lekker kunnen genieten van de DJ onder het genot van een drankje?

IJspegel vangen is inclusief

  • Professionele materialen
  • Een instructeur
  • 4 uur beschikbaarheid

Prijs van ijspegel vangen

Tijdsduur: 4 uur
Prijs activatie ijspegel vangen: €450 excl. btw

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw evenement. Of dat nu een teamuitje, bedrijfsfeest of familiefestival is! Bel ons op +31-204635850 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw dag!

Kun je geen genoeg krijgen van spelletjes? Combineer deze activatie ook met onze andere Add Ons zoals skibroek hangen, sneeuwpop worstelen en bierpul schuiven, of voeg een kerstpakket kerstmarkt aan toe, om er een groot feest van te maken.

Voorbeeld event met activatie: