IJspegel vangen

Bijna iedereen heeft het spelletje ooit wel is gespeeld, in welke variant dan ook. Test je reactievermogen onder het genot van een drankje en een BBQ tijdens het eeuwenoude ijspegel vangen. Dit spelletje is namelijk een genot voor jong en oud. Niet alleen is het tof om zelf te proberen, maar het is nog leuker om je collega’s te zien missen!

Creëer je eigen Winter Wonderland in een van onze Beachclups of Loods 7 door de activatie “IJspegel vangen” toe te voegen. Daardoor voeg je net die extra touch toe die jouw evenement nodig heeft om het uniek te maken. Daag jouw collega’s uit om meer pegels te vangen dan jij!

Dit spelletje is juist die extra touch waardoor jouw collega’s het over een jaar nog steeds over dit uitje hebben! Bekijk eens onze Winter wonderland 2 pakket om een ultieme winter experience te krijgen!

Weet je dat wij onder andere ook transport kunnen regelen? Zodat jullie lekker kunnen genieten van de DJ onder het genot van een drankje?

IJspegel vangen is inclusief

Je kunt deze activatie bijvoorbeeld aan een van onze standaard bedrijfsfeest pakketten toevoegen zoals bedrijfsfestival pakket 2. Deze activatie is inclusief:

  • Professionele materialen
  • Een instructeur
  • 4 uur beschikbaarheid

Prijs van ijspegel vangen

Tijdsduur: 4 uur
Prijs activatie ijspegel vangen: €450 excl. btw

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw evenement. Bijvoorbeeld voor een teamuitje, bedrijfsfeest of familiefestival! Bel ons op +31-204635850 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw dag!

Kun je geen genoeg krijgen van spelletjes? Combineer deze activatie dan met onze andere UPgrades zoals skibroek hangen, sneeuwpop worstelen en bierpul schuiven, of voeg een kerstpakket kerstmarkt aan toe, om er een groot feest van te maken.

Voorbeeld event met activatie:

Het onderstaande overzicht is een voorbeeld van hoe jullie bedrijfsfeest er uit kan zien. Onder andere de data en tijden zijn aan te passen aan jullie wensen.