Jeu de boules

Iedereen beschikt thuis wel over een set. Een potje Jeu de boules raakt nooit uit de mode, wist jij dat het een van de meeste gespeelde buitenspellen is op vakantie? Natuurlijk kan dit niet ontbreken op jouw bedrijfsfeest! Bij ons krijg je de beschikbaarheid van onze Jeu de boulesbaan om er even tussen uit te knijpen voor een potje met jouw favoriete collega!

Ga na de lezing, tijdens de BBQ of borrel de strijd aan met je collega’s tijdens het eeuwenoude spelletje Jeu de boules. Kom erachter wie de beste Jeu de bouler is van jouw bedrijf tijdens deze heerlijke activatie. Ideaal om te combineren met onze Beachclubs en natuurlijk het mooie weer!

Je beschikt 3 uur lang over onze Jeu de boulesbaan om vrijblijvend op en aan spelletjes te spelen met jouw collega’s, misschien heb jij wel het verborgen talent van dit jaar?

Even geen zin om Jeu de boules te spelen? Combineer deze activatie dan ook met andere activaties zoals lasergame, de arcade games of beachvolleybal om jouw ideale bedrijfsuitje compleet te maken.

Onze evenementen locatie in Amsterdam

Onze evenementenlocatie en festivalterrein is gelegen in het prachtige Amsterdam en beschikt over verschillende Jeu de boulesbanen! De banen liggen dicht bij onze beachclubs. Hier kunnen we evenementen en bedrijfsfeesten organiseren tot wel 750 personen.

Jeu de boules is inclusief

  • Professionele materialen
  • 3 uur spelplezier

Prijs Jeu de boules

Tijdsduur: 4 uur
Prijs activatie jeu de boules: €450 excl. btw

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw evenement. Of dat nu een afdelingsuitjebedrijfsfestival of congrestival is! Bel ons op +31-(0)204635850 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw dag!

Voorbeeld evenement met activaties

12:00 – 13:00 Aankomst met lunch
13:00 – 17:00 Jeu de boules
13:00 – 17:00 Lasergame
17:00 – 23:00 Drankarrangement
17:30 – 19:30 BBQ festival food
18:00 – 23:00 DJ Draait op jouw event!

Locatie huren

Jeu de boules is een geweldig spel, dat makkelijk te combineren valt met het huren van een locatie op ons terrein. Zo kun je een van de BeachclUPs of loodsen huren. Of bijvoorbeeld loods 2, loods 4 en onze centraal gelegen ronde tent. Waar je ook voor kiest, wij helpen jou om jouw dag perfect te maken!

Ons terrein is perfect ingericht op het verwelkomen van kleine en grotere groepen. Wij hebben meerdere te huren locaties. Daardoor kun je een groep van meer dan 50 man makkelijk verspreiden, terwijl je toch op hetzelfde terrein bent.

De leukste activaties

Bierpul schuiven

Bierpul schuiven

Bierpul schuiven is te gek! Ga de strijd aan op deze 3 meter lange sjoelbak. Wie weet het beste de balans te houden en weet de pul in het juiste vak te schuiven.

IJspegel vangen Bedrijfsfeest Amsterdam

IJspegel vangen

Een te gekke activatie waar je koude handjes van krijgt. IJspegel vangen doet het goed op elk winter bedrijfsfeest.

jeu de boules spelen Amsterdam

Jeu de boules

Speel het eeuwenoude spel jeu de boules nu op een van onze jeu de boulesbanen. Geniet van een heerlijk wijntje en kom helemaal tot rust.

Skibroek hangen winter olympics

Skibroek hangen

Een grappige winter activatie waar je wat wilskracht voor nodig hebt.

Spijkerslaan winterfeest Amsterdam

Spijkerslaan

Wie slaat de spijker in zo min mogelijk slagen in het hout? Ga de uitdaging aan. Het lijkt makkelijk dan het is.

Up Events Arcade hal
Arcade Hal met Airhockey

Arcadekast

Een te gekke arcade kast op jouw bedrijfsevenement. Laat oude tijden herleven en speel onbeperkt de leukste arcade games. Wat denk je van Pac-man, Metal slug, Flappy bird of Donkey kong.

Curling Winter Evenement Amsterdam

Curling

Dé activatie voor jouw Winter event. Wie is het verborgen curlingtalent in jouw team?

UP Amsterdam Weesp golf course
UP Amsterdam Weesp golf course

Golfclinic

Voeg een beetje exclusiviteit toe aan je bedrijfsfeest met onze golfclinic. Een geweldige kans om samen met collega’s te genieten van de groene fairways in een ontspannen sfeer.