Binnen

Buiten

OMG

tot 55 Personen

De Ronde Tent

Op het middenplein van UP Events vind je een witte, ronde, pagodetent. Deze noemen wij voor het gemak de “Ronde Tent”. Te gebruiken als break-out ruimte, je eigen zomerse mini-beachclub of een toffe ontvangstruimte voor jouw gasten. Jullie kunnen hier vergaderen, eten, workshop houden, activiteiten doen, of een borrel houden.

Zaalnaam: Ronde Tent
Capaciteit:
Theater: 40 personen
Sta- & zit combi: 55 personen
Diner: 42 personen

Standaard voorzieningen Ronde Tent

De Ronde Tent zullen we altijd in overleg met jouw als klant voorzien van faciliteiten. Dit omdat we klanten graag de vrijheid hierin bieden. Een greep uit wat wij voor jouw groep inrichten, is:

  • Tafels en stoelen
  • overige aankleding, denk aan kussens, tapijt, etc.
  • Muziek/Geluidsinstallatie
  • Scherm met HDMI-aansluiting
  • Microfoon

Heb je meer voorzieningen nodig voor jouw groep? Laat het ons weten. Wij kunnen je voorzien van al je wensen en denken graag met je mee.

Verzamelen of vergaderen in de Ronde Tent

De ruimte is perfect om te verzamelen en/of een drankje met elkaar te drinken. Je ziet de ronde tent direct wanneer je het middenplein op komt lopen. De achterkant is gesloten, de voorkant is doorzichtig en kan eventueel helemaal open gezet worden.

Ook om te lunchen, als break-out room, vergaderen of een activiteit te doen is deze ruimte zeer geschikt.

Prijs Ronde Tent

Check de Vergaderarrangementen

De Ronde Tent is perfect te gebruiken voor vergaderingen, teambuilding sessies, presentaties en als onderdeel van het personeelsuitje of bedrijfsfeest. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om eerst een plenaire sessie te houden in een van onze loodsen, waarna je kan genieten van een vers bereide lunch. Na de lunch kan je enkele activiteiten doen bij ons op het terrein om uiteindelijk de dag af te sluiten met een BBQ met eventueel een aansluitend borrel of feest.

UP Events offerte op maat