Binnen

Buiten

OMG

tot 55 Personen

Volop genieten

De Ronde Tent is centraal gelegen en biedt de mogelijkheid tot zowel binnen, als buiten zitten. Met warm weer is het gemakkelijk de zijkanten te openen en frisse lucht binnen te laten, of om een van de tafels in de zon op te zoeken. Is het fris buiten? Dan is de tent goed verwarmd en droog.

Wanneer activiteiten gecombineerd worden met de vergaderruimte is het gemakkelijk om van de tent naar de juiste locatie op ons terrein te komen. Het is een waarlijk het centrum van het terrein. De perfecte locatie om bijeen te komen.

 

De Ronde Tent

De Ronde Tent is te gebruiken als break-out ruimte, je eigen zomerse mini-beachclub of een toffe ontvangstruimte voor jouw gasten. Jullie kunnen hier vergaderen, eten, workshop houden, activiteiten doen, of een borrel houden.

Zaalnaam: Ronde Tent
Capaciteit:
In de Ronde Tent zijn er verscheidene opstellingsmogelijkheden. Per opstelling is de capaciteit verschillend.

Theater: 40 personen
Sta- & zit combi: 55 personen
Diner: 42 personen

Standaard voorzieningen Ronde Tent

De Ronde Tent zullen we altijd in overleg met jouw als klant voorzien van faciliteiten. Dit omdat we klanten graag de vrijheid hierin bieden. Een greep uit wat wij voor jouw groep inrichten, is:

  • Tafels en stoelen
  • overige aankleding, denk aan kussens, tapijt, etc.
  • Muziek/Geluidsinstallatie
  • Scherm met HDMI-aansluiting
  • Microfoon

Heb je meer voorzieningen nodig voor jouw groep? Laat het ons weten. Wij kunnen je voorzien van al je wensen en denken graag met je mee.

Verzamelen of vergaderen in de Ronde Tent

De ruimte is perfect om te verzamelen en/of een drankje met elkaar te drinken. Je ziet de ronde tent direct wanneer je het middenplein op komt lopen. De achterkant is gesloten, de voorkant is doorzichtig en kan eventueel helemaal open gezet worden.

Ook om te lunchen, als break-out room, vergaderen of een activiteit te doen is deze ruimte zeer geschikt.

Prijs Ronde Tent

Check de Vergaderarrangementen

Deze locatie is perfect te gebruiken voor vergaderingen, teambuilding sessies, presentaties en als onderdeel van het personeelsuitje of bedrijfsfeest. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om eerst een plenaire sessie te houden in een van onze loodsen, waarna je kan genieten van een vers bereide lunch. Na de lunch kan je enkele activiteiten doen bij ons op het terrein om uiteindelijk de dag af te sluiten met een BBQ met eventueel een aansluitend borrel of feest.

UP Events offerte op maat

Corona-proof bijeen komen

UP Events is een unieke plek om bijeen te komen. Door de grootte van het terrein, maakt het een van de huurlocaties waar groepen nog veilig terecht kunnen.

Verspreid over het UP Event terrein zijn meerdere pompjes met ontsmettingsmiddel te vinden. Daarnaast zijn looproutes uitgezet, om 1,5 meter afstand gemakkelijker te maken. De Ronde Tent ligt centraal, wat het extra makkelijk maakt om overal te komen.