Binnen

Competitief

OMG

Vanaf 15 Personen

Arcade hal

Bij de spik splinter nieuwe Arcadehal van UP treed je binnen de ultieme game omgeving. Zodra je de deuren opent lachen de game apparaten je tegemoet. Één ding staat vast, hier gaan jullie allemaal een te gekke ervaring beleven.

Bij UP Events boek je een eigen ruimte met diverse spelcomputers, Boksbal, Airhockey, Flipperkasten, Basketbalmachine en natuurlijk Monster Smash! Daag je collega’s en vrienden uit op een game, verbeter de high score en kijk hoe anderen met elkaar de strijd aangaan. Plezier, fun en verbinding met elkaar staan centraal in deze te gekke activiteit.

In de arcade hal hebben we uiteraard een aantal retro games die gespeeld kunnen worden.
Pac-man, streetfighter & mortal kombat zullen niet ontbreken. Maar ook nieuw spelconcepten zijn toegevoegd, denk hierbij aan Monster Smash en een gebolde airhockey tafel. Een geweldig speelparadijs voor jong en oud!

De arcadehal van UP Events heeft een vaste prijs per persoon en boek je exclusief met je eigen groep. Zo kan je lekker onbeperkt genieten van je favoriete game, zonder dat je op je resterende muntjes hoeft te letten. Een sessie duurt standaard 75 minuten, maar je kunt uiteraard ook 2 sessie boeken of de activiteit als activatie inzetten tijdens jullie knallende bedrijfsevent of festival.

Moet je even of je beurt wachten, dan kan je genieten van een hapje, drankje of kijk je hoe de deelnemers opgaan in hun poging de highscore te verbreken! Uiteraard is er tijdens de activiteit een instructeur aanwezig voor speluitleg en eventuele hulp.

We take care of you!

Plezier, fun, samen zijn en een te gekke gedeelde ervaringen opdoen met collega’s, vrienden en familie!

Prijs Arcade 

Op onze locatie in Amsterdam
Eigen Arcade hal
9 tweepersoons spelcomputers
Duur: 75 minuten
15 – 200 personen €19,95 pp excl. 9% btw

Bel Teambuilding AmsterdamOfferte aanvragen

 

 

Dit programma is inclusief:

Professionele begeleiding
75 minuten durend programma
Hoogwaardige spelmaterialen

Een professionele eventlocatie met gratis parkeergelegenheid
Eventueel Engelse begeleiding

Prijs op onze locatie:
Tijdsduur: 75 minuten
15 – 5000 personen 19,95 excl. 9% btw.

Acade combinaties

Je kunt de Arcadehal als losse activiteit boeken op onze locatie boeken. Wil je liever een totaal arrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbubbel voetbal of casa de dinero vr game. Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijk BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)204635850 .

Arcade games zijn ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje, vrijgezellenuitje, afdelingsuitje of tijdens jullie bedrijfsfestival.

Voorbeeld programma

16:30 – 17:00 aankomst met borrelhapjes
17:00 – 19:00 activiteit
16:30 – 20:45 drankarrangement
19:00 – 20:45 BBQ|
21:00 – 00:00 Feest met dj

Combineer arcadehal & arcade games in een arrangement

Arrangement: Add UP 1
Bedrijfsfeest
Vergaderarrangement
Eten: BBQ Smoker