Samenwerken

OMG

Krankzinnig

Vanaf 10 Personen

La casa de dinero VR game

Met deze casa de dinero vr game beleef je de hitserie nu zelf! Gewapend met VR bril en een team van bankovervallers, bestaande uit jouw teamgenoten of collega’s, proberen jullie de Munt van Spanje te overvallen. Onder leiding van El Profesor moeten jullie de uitdagende puzzels oplossen om zo tot een goed einde te komen! Dankzij de Virtual Reality bril zijn de virtuele wereld en de echte wereld verwoven met elkaar en is het aan het team om hints uit beide werelden samen te brengen. Dit spel is met meerdere teams tegelijkertijd te spelen. Mogen jullie je straks rijk rekenen met de inhoud van de kluis? Weten jullie daarna ook nog te ontsnappen uit handen van de politie?

Waar speel je Casa de dinero VR Game?

De Casa de dinero VR game kan op elke locatie in Nederland worden gespeeld. Op onze eigen locatie in Amsterdam, in jullie bedrijfsgebouw maar natuurlijk ook buiten bij goed weer. De Casa de dinero VR game is vanaf 15 man te spelen op de locatie van jullie keuze! Bij UP Events is deze game al vanaf 10 personen te spelen.

Prijs

Op onze locatie in Amsterdam
Duur: 75 minuten
10 – 5000 personen €28,95 pp excl. 9% btw.

Op externe locatie
Duur: 75 minuten
15 – 5000 personen €28,95 pp excl. 21% btw.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Voorbeeldprogramma

Meeting (optioneel)
Lunch (optioneel)
15:00 – 15:30 Aankomst met welkomstdrankje (optioneel)
15:30 – 16:45 Casa de dinero VR game
16:45 – 17:30 Borrel met Tapas borrelhapjes (optioneel)
17:30 – 19:30 BBQ met drankjes (optioneel)
19:30 – 23:00 Feest met DJ (optioneel)

La Casa de dinero VR bedrijfsuitje

La Casa de dinero is een escape room, challenge en VR game in één! Na 1 uur en 15 minuten ben je uitgespeeld en de game is alleen in het Engels te spelen.

Dit spel is door iedereen te spelen, je hoeft niet topfit te zijn of een extreem goede conditie te hebben, alles speelt zich af rond de speeltafel. Degene met de VR bril op moet goed communiceren met zijn medespelers, maar pas op, praat te hard en de rivaliserende teams kunnen je hints oppikken!

Casa de dinero VR Combinaties

Je kunt hier VR game op onze locatie boeken. Wil je liever een totaal arrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbubbel voetbal, VR games of de city escape game? Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijke BBQ? Vul dan het contactformulier in.