Buiten

Competitief

Samenwerken

Vanaf 6 Personen

Lasergamen

We nemen jullie mee in de spannende wereld van het Lasergamen. Lasergamen is een stoere activiteit zowel voor mannen als vrouwen. Waan jezelf in een Elite Special Force team en leef je uit in de grote outdoor arena van 900 m². Het grote speelveld is jaarlijks host van het Open NK Lasergame.

Tijdens dit spel zullen de teams moeten samenwerken, terwijl de tegenstanders op de loer liggen. Stress, ad-hoc beslissingen en euforie wisselen elkaar af. Think fast, strategisch handelen, overleggen, keuzes maken en vooral teamwork zullen jouw team de overwinning brengen.

Het speelveld is perfect geschikt voor zowel kinderfeestjes, als de geoefende ervaren speler. Door de goed doordachte opstelling van het speelveld kunnen verschillende tactieken en spellen gespeeld worden.

Speel nu lasertag in jullie eigen bedrijfspand, school of studentenhuis. Dit is echt een aanrader. Kijk voor meer informatie.

Let wel, het is mogelijk dat je het speelveld deelt met andere teams als de het kleine teams betreft, dit om de intensiteit en de fun te verhogen.

Combinaties met Lasergamen

Je kunt hier Lasertag spelen op onze locatie boeken. Wil je liever een totaal arrangement met een andere activiteit zoals bubbel voetbalescape room of VR games. Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijk BBQ?. Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)204635850.

Deze promotie film is opgenomen in Amerika en dus niet op onze locatie in Amsterdam.

Voorbeeldprogramma activiteiten 75 minuten

Meeting (optioneel)
Lunch (optioneel)
15:30 – 16:15 Aankomst met welkomstdrankje en borrelhapjes (optioneel)
16:15 – 16:45 Activiteit
16:45 – 18:45 BBQ met drankjes (optioneel)
19:30 – 23:00 Feest met DJ (optioneel)

Prijs op onze locatie

Duur: 0,5 uur
Per persoon €11,95 excl. 9% btw

Ben je met minder dan 6 personen, dan kun je voor 6 personen boeken.

Duur: 1,25 uur
Per persoon €19,95 excl. 9% btw.

Prijs externe locatie

Duur: vanaf 3 uur
Prijs: €850,00 excl. 21% btw.
Inclusief 12 guns en begeleiding.

UP Events offerte op maat

*

*

*

*