Buiten

Samenwerken

Competitief

Vanaf 6 Personen

Lasergamen

We nemen jullie mee in de spannende wereld van het lasergamen. Dit is een stoere activiteit zowel voor mannen als vrouwen. Waan jezelf in een Elite Special Force team en leef je uit in de grote outdoor arena van 900 m².

Tijdens dit spel zullen de teams moeten samenwerken, terwijl de tegenstanders op de loer liggen. Stress, ad-hoc beslissingen en euforie wisselen elkaar af. Think fast, strategisch handelen, overleggen, keuzes maken en vooral teamwork zullen jouw team de overwinning brengen.

Het speelveld is perfect geschikt voor zowel kinderfeestjes, als de geoefende ervaren speler. Door de goed doordachte opstelling van het speelveld kunnen verschillende tactieken en spellen gespeeld worden.

Let wel, het is mogelijk dat je het speelveld deelt met andere teams als de het kleine teams betreft, dit om de intensiteit en de fun te verhogen. Onze arena is jaarlijks host van het Open NK Lasergame.

Compleet nieuw is ons parcours in ons bos: Into the woods! Of wat dacht je van lasergamen op jullie eigen locatie? Vraag ernaar bij je offerte.

Prijs 

6 – 5000 personen, 30 minuten lasergamen: €11,95 pp excl. 9% btw
6 – 5000 personen, 60 minuten lasergamen: €19,95 pp excl. 9% btw

Direct boeken Bel Teambuilding Amsterdam

Combinaties met andere activiteiten

Je kunt hier lasergamen op onze locatie boeken. Wil je liever een totaal pakket met een andere activiteit zoals archery tag, bubbel voetbalescape room of VR games. Wil je tijdens een voorjaarsvakantie uitje lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijk BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)204635850.

Voorbeeldprogramma activiteiten 75 minuten

Meeting (optioneel)
Lunch (optioneel)
15:30 – 16:15 Aankomst met welkomstdrankje en borrelhapjes (optioneel)
16:15 – 16:45 Laser tag / lasergamen
16:45 – 18:45 BBQ met drankjes (optioneel)
19:30 – 23:00 Feest met DJ (optioneel)

Lasergamen op locatie

Speel nu lasergame in jullie eigen bedrijfspand, school of studentenhuis. Dit is echt een aanrader. Kijk voor meer informatie.

Prijs lasergamen op een externe locatie
Duur: vanaf 3 uur
Prijs: €850,00 excl. 21% btw.
Inclusief 12 guns en begeleiding.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen