Buiten

Competitief

OMG

Vanaf 8 Personen

Bubbel Voetbal

Bubbel voetbal is een van de leukste teambuilding activiteiten van dit moment. Speel deze hilarische activiteit nu met je vrienden, collega’s of familie. Gehuld in een enorme doorzichtige bubbel gaan jullie teams de strijd met elkaar aan. Denk hierbij aan een potje voetbal gecombineerd met de botsautootjes van de kermis. We zullen een toernooivorm spelen waarbij er op 1 of meerdere kleine velden wordt gespeeld.

Bounce, stuiter en bots er op los in de Zorb ballen. Niet geheel onbelangrijk, bij onze schitterende locatie kunt gratis parkeren en genieten van een hapje en/ of drankje.

Welk team zal als winnaar uit de strijd komen en uiteindelijk met de Bubbel Voetbal Cup in de handen huiswaarts gaan?

Bubbel voetbal Combinaties

Je kunt hier bubbel voetbal op onze locatie boeken. Deze activiteit is te gek tijdens een uitje in Amsterdam zoals een vrijgezellenuitjes of familie uitje. Wat denk je van een extra activiteit zoals beach gamesarchery tagescape room of VR games. Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijk BBQ?

Voorbeeldprogramma 75 minuten

Meeting (optioneel)
Lunch (optioneel)
15:00 – 15:30 Aankomst met welkomstdrankje en borrelhapjes (optioneel)
15:30 – 16:45 Bubbel Voetbal
16:45 – 18:45 BBQ met drankjes (optioneel)
19:30 – 23:00 Feest met DJ (optioneel)

Prijs Bubbel Voetbal

Op onze locatie
Duur: 75 minuten
Per persoon:  €19,95 excl. 9% btw

Ben je met minder dan 8 personen kun je voor 8 personen boeken.

Direct boeken Offerte aanvragen

Bubbel voetballen in Amsterdam

Heb je al eens bubbel voetbal gespeeld? Want er staat je echt wat te wachten! Bubbel voetbal is een super toffe en grappige activiteit om te doen als groepsuitje. Onder leiding van één van onze enthousiaste activiteitenbegeleiders ga jij met je vrienden/familie/collega’s de strijd aan in enorme doorzichtige bubbels en spelen jullie verschillende, te gekke voetbalspelletjes.

Bij bubbel voetbal zit je veilig in je eigen bubbel. Iedereen kan tijdens het spelen tegen elkaar opbotsen en stuiteren. Een bubbel voetbalveld is wat kleiner dan een normaal voetbalveld, maar heeft uiteraard wel twee goals. De spelregels zijn zo goed als gelijk aan regulier voetbal, behalve natuurlijk het contact!

Teamuitje in Amsterdam

Bij dit sportieve groepsuitje zijn jullie allemaal gehuld in een enorme bubbel en speel je verschillende leuke voetbalspelletjes met en tegen elkaar. Denk hierbij aan leuke spelletjes als “King of the hill”, “Schipper mag ik overvaren?” en “de bal in een bubbel schieten”!

Het is een ideale activiteit voor groepen vrienden, vriendinnen, sportmaatjes, familie, collega’s of het hele bedrijf. Je speelt in teams tegen elkaar vanaf 4 tegen 4. Bij grotere groepen speel je bijvoorbeeld een heel toernooi.

3 redenen om bubbelvoetbal te boeken:

  1. Dit wordt hilarisch; tijdens bubbel voetbal liggen jullie sowieso dubbel van het lachen en zullen er nog lang over napraten!
  2. Sportief; jullie zijn samen lekker actief bezig!
  3. Team spirit; jullie moeten samen werken om te kunnen winnen, dus heel goed voor  teambuilding!

Waarom bubbel voetballen bij UP Events?

Het Bubbelvoetbal terrein van UP Events is gevestigd in Amsterdam-West. Op onze locatie in kunnen jullie gratis en voor de deur parkeren. Er zijn douches om eventueel gebruik van te kunnen maken na het bubbelvoetballen. Bij voorkeur spelen we natuurlijk een potje bubbel voetbal buiten. Bij slecht weer kunnen we eventueel ook naar binnen naar de sporthal, hier kunnen dan mogelijk extra kosten aan verbonden zitten voor het huren van de sporthal, maar dat overleggen we altijd met je.

Voor en na het bubbelvoetballen kunnen jullie genieten van heerlijke hapjes en/of drankjes. Ook hebben wij een ruim aanbod in activiteiten waardoor je verschillende, geweldige combinaties kunt maken. Denk hierbij aan andere sportieve activiteiten als Robinson Crusoe uitje en Archery Tag, spannende activiteiten zoals een Escape Challenge of Casa de Papel VR game of een creatief spel zoals Kettingreactie of Boetseer je collega. Er is voor ieder wat wils!

Boek een bubbelbalfeest

Coronaproof feesten met je vrienden
Kom uit je coronabubbel en party met je vrienden in onze bubbelballen. En drink met (je) mate(n). UP west Amsterdam is de nieuwe hotspot in Amsterdam-West. Hier kun je chillen in de zon met vrienden en familie onder het genot van een hapje & drankje. Je kunt nu ook een vet feestje vieren met vrienden in een bubbelbal!
Prijs bubbelbalfeest Amsterdam
€2.100,- incl. btw
Voor 8 – 30 personen
Check het bubbelbalfeest bij UP west Amsterdam.

wat anderen vinden van bubbel voetbal

super leuk voor volwassenen en kinderen. Echt een top ervaring en leuke begeleiding.
Rosalie Kappert
Rosalie Kappert
08:35 12 Mar 20
Top locatie, activiteiten strak geregeld en enthousiast begeleid. Ik kom zeker nog eens terug met mijn vrienden!
Fleur de Wolf
Fleur de Wolf
12:39 09 Mar 20
Leuke uitje voor jong ennoud
a cheikh ibrahim
a cheikh ibrahim
17:22 13 Apr 19
Top locatie en geweldig om te doen ook zeker een pluim voor het personeel alles was goed geregeld
Mikey Lievendag
Mikey Lievendag
14:21 28 Mar 17
Top dag gehad, goed personeel, ik raad het zeker aan om een keertje te doen !!
Gino Holshuijsen
Gino Holshuijsen
16:20 27 Mar 17
Genoten! Zeker een aanrader, zeker om met een vriendengroep te doen.
Wies R
Wies R
16:11 27 Mar 17
Gezellige middag gehad met vrienden! zeker de moeite waard, echt gelachen!
Thijs Water
Thijs Water
07:33 27 Mar 17
Top locatie. Vriendelijk personeel en een leuke sfeer.
Tycho de wit
Tycho de wit
07:14 27 Mar 17
Top locatie en super personeel. Echt goed gedaan mannen.
Martijn
Martijn
00:34 13 Feb 17
Google Beoordelingen
5.0

Schrijf een review