Afdelingsuitje Amsterdam

Op zoek naar een leuk afdelingsuitje in Amsterdam? Of je nu een enkele activiteit zoekt of een arrangement. Het is mogelijk bij UP Events. Onze arrangementen bestaan uit minimaal 1 activiteit, eventueel een borrelhapje, drankjes en een heerlijke BBQ. Naast losse activiteiten kun je bij ons ook terecht voor grote evenementen zoals een bedrijfsfeest of zelfs een bedrijfsfestival.

Afdelingsuitje met een losse activiteit

Al onze activiteiten zijn ook als losse activiteit bij ons te boeken. Kijk voor meer informatie op onze activiteiten pagina voor de activiteit(en) van jullie keuze. Al onze activiteiten zijn ook te boeken voor een leuk uitje in Amsterdam zoals personeelsuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje, groepsuitje of familie uitje.

Wil je liever even sparren? Stuur ons dan een email of bel op +31(0)204635850.

Waarom een afdelingsuitje bij UP Events

 • Je gaat blijer weg dan dat je aankwam
 • Elke dag enthousiast personeel om jouw event een succes te maken
 • Wij voldoen aan verwachtingen, het liefst overtreffen we ze
 • Value for money / je krijgt waar voor je geld
 • Toch niet helemaal happy, kom je terug!

Facts over UP Events

 • Meer dan 80.000 tevreden klanten per jaar
 • 4,8 sterren op Google Reviews
 • Meer dan 15 jaar ervaring in memorabele events
 • Lid van VeBon (veilig buitensporten), Recron en TUV gecertificeerd
 • Gratis parkeren voor de deur, in Amsterdam, echt waar!

Kies een van onze pakketten

Ga naar “ADD UP 1”

ADD UP 1

Een compleet verzorgd arrangement. Inclusief 1 activiteit, 3 drankjes per persoon en heerlijke BBQ. Perfect voor een bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenuitje.

 • 4,25 uur
 • v.a. 10

v.a. 69,78 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Bedrijfsuitjes in Amsterdam
Ga naar “ADD UP 2”

ADD UP 2

Een dag vol plezier met een activiteit naar keuze, borrelplateau, 3 uur onbeperkt drinken en een heerlijke BBQ. Laat je verassen met ADD UP 2!

 • 4,25 uur
 • v.a. 10

v.a. 95,63 p.p. Vanafprijs, per persoon.

ADD UP 2 Teamuitje Amsterdam Teambuilding
Ga naar “ADD UP 3”

ADD UP 3

Het ruim gevulde programma met 2 activiteiten, borrelplateau, 3 uur drankarrangement en heerlijke BBQ.

 • 5,6 uur
 • v.a. 10

v.a. 123,11 p.p. Vanafprijs, per persoon.

ADD UP 3 Teamuitje Amsterdam

Corona proof afdelingsuitje

Jullie Corona proof afdelingsuitje in Amsterdam of Haarlem organiseer je samen met UP Events. Wij hebben een ruim aanbod met de leukste Corona proof afdelingsuitjes, borrels en heerlijke BBQ’s die elk afdelingsuitje tot een succes maken. In dit wat anders dan anders gelopen jaar zijn vooral de online afdelingsuitjes en onze online teambuilding games een daverend succes.

Uitje op maat

Wij kunnen jullie uitje helemaal op maat maken of je kunt kiezen voor een van onze 4 alles in één arrangementen. Bekijk al onze activiteiten online afdelingsuitjes op onze teambuilding activiteiten pagina.

Wat andere denken over onze afdelingsuitjes

UP Events
Uitstekend
4.8
Gebaseerd op 2504 recensies
beoordeel ons op
Response from the owner: Thanks!
Response from the owner: Dank!
Awesome staff and loads of fun!
Response from the owner: Dank Lukas!
There are lots of things to do. We went for bubble football. Which was surprisingly hard. After just 5 minutes, we were all pretty much exhausted. Luckily, there are many mini games you can play with bubble football. So we had no trouble using the remainder of our time. Be aware of scratches on your knees when playing bubble fotball, they are exposed when falling.They also have a bar there, which is fantastic after match in warm weather. Oh, and no alcohol allowed before playing.
Response from the owner: Hi Sondre, thanks for your review. What can we improve to earn 5 stars? 🙂
We had a really good time playing Bubble Football with my friends for the 1st time. Tom made sure everything went smoothly for us props to him !
Response from the owner: Thanks a lot Chris for your review!
Response from the owner: Thanks Claudia!
Mooie locatie, aardige medewerkers
Response from the owner: Dank voor je review!
Up events team was friendly. Venue was great. Our team had a great time.
Response from the owner: Thanks a lot Goran!
Super leuke locatie, veel variatie aan spellen !
Response from the owner: Dank voor je review Emily!
Helemaal top!
Response from the owner: Thanks Mats!
js_loader

Kies uit de leukste activiteiten

Ga naar “Robinson Crusoe”

Robinson Crusoe

Bereid je voor op een reeks uitdagende proeven, waarbij jullie vaardigheden zoals vuur maken, evenwicht bewaren en teamwork op de proef worden gesteld. Wie wordt de ultieme Robinson?

 • 1,25/2,5 uur
 • v.a. 15

v.a. 32,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Robinson Crusoe-Ausflug Amsterdam
Ga naar “Lasergamen”

Lasergamen

Ontdek de opwindende sensatie van lasergamen en voel de adrenaline pompen bij UP Events. Werk als team, schakel je tegenstanders uit en domineer het speelveld in een onvergetelijke strijd.

 • 0,5/1 uur
 • v.a. 4

v.a. 17,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Lasergame Amsterdam
Ga naar “Beachvolleybal”

Beachvolleybal

Beachvolleybal in Amsterdam buiten op echt zand.

 • 0,5/1 uur
 • v.a. 6

v.a. 16,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Beachvolleyball amsterdam
Ga naar “Bubbel voetbal”

Bubbel voetbal

Gehuld in een enorme plastic bal gaan jullie de strijd met elkaar aan Bubbel voetbal.

 • 0,5/1 uur
 • v.a. 4

v.a. 17,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

bubbel voetbal Amsterdam

Verschillende afdelingsuitjes

Actieve afdelingsuitjes

Onze actieve afdelingsuitjes zijn wel de meest geboekte afdelingsuitjes op ons terrein. Wij hebben een heel aantal groepsactiviteiten die een vaste locatie hebben. Denk hierbij aan onze veel geprezen robinson crusoe uitje, bubbel voetbal, lasergame, archerygame en boogschieten. Zorg er wel voor dat jullie in een goede gezondheid verkeren. Zeker voor de highland games en het bumper voetbal is het aan te raden dat de conditie goed is. Ook kun je bij ons de leukste afdelingsuitjes op het strand of in de stad boeken. Zo werken wij diverse partners op het strand van Zandvoort. Ook in Amsterdam centrum en Haarlem centrum hebben wij vaste partners. Ook is het mogelijk onze activiteiten op jullie eigen locatie te boeken, zoals kantoor of een eigen locatie die al geboekt is.

Stadsspel als afdelingsuitje

Voor de meest uiteenlopende afdelingsuitjes kun je op onze eigen locatie in Amsterdam West terecht. Daarnaast organiseren wij afdelingsuitjes op andere locaties in Nederland. Een van onze meest verkochte afdelingsuitjes is de city hunt. De city hunt is een van onze stadsspellen. Een stadsspel is een spel waarbij jullie met een tablet door de stad lopen. Durende deze tocht voeren jullie verschillende opdrachten uit. Jullie beantwoorden vragen en zoeken jullie naar clues. Voor elk afdelingsuitje hebben wij wel een geschikt stadsspel met elk zijn eigen thema. De city stadsspellen kunnen zowel in Amsterdam als de rest van Nederland gespeeld worden.

De vragen, clues en opdrachten worden getoond op bepaalde gps punten. Zoals op een google maps. Als jullie op een bepaald punt zijn aangekomen krijgen jullie een pop-up scherm. Als jullie bijvoorbeeld de vraag goed hebben beantwoord verzamel je punten. Of bijvoorbeeld krijgen jullie een hint. Hierna ga je naar het volgende punt in jullie spel.

De beste uitjes in Amsterdam

Teamuitje Amsterdam Bubbel Voetbal

Teamuitje Amsterdam

Lekker met je collega’s er tussenuit met jullie eigen teamuitje in Amsterdam. Nu ook de leukste online teamuitjes en Corona proof teamuitjes.

Bedrijfsuitje Amsterdam Kop KleienBedrijfsuitje Amsterdam Kop Kleien

Bedrijfsuitje Amsterdam

Te gekke bedrijfsuitjes in Amsterdam, zowel actief als minder actief.

Familie uitjes Amsterdam Creatief Teamwork

Familie uitje Amsterdam

Gezellig er tussenuit met een familie uitje in Amsterdam.

Escape room bij UP

Als je op zoek bent naar een escape room afdelingsuitje dan hebben wij een heel mooi aanbod voor jullie. Speel een van onze escape rooms samen met je vrienden, collega’s of familie. In een escape room worden jullie opgesloten in een kamer. Jullie hebben dan 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Wees snel, de tijd tikt door. Een goede samenwerking is noodzakelijk. Een ding is zeker, jullie zullen een hoop lol hebben.

Onze ervaring is dat het absoluut niet erg is om de groep te verdelen. Alle groepen komen in dezelfde ruimte uit de escape room. Op ons grote beeldscherm kan meegekeken worden. Dit is leuk voor de groepen die als eerste zijn ontsnapt. De vreugde van het ontsnappen is het mooiste dat er is. Samenwerking is echt heel belangrijk. Zonder samenwerking kunnen jullie niet ontsnappen.

Escape room voor grote groepen

Ook voor grote afdelingen die een escape room afdelingsuitje zoeken hebben wij een aantal mogelijkheden. Je kunt er voor kiezen om onze vier escape rooms in twee shifts te spelen. Hierbij speelt de ene helft een escape room en de andere helft geniet van een borrel. De tweede optie is dat er in twee shifts gespeeld word. Jullie maken een combinatie met een van onze vele andere afdelingsuitjes. Denk hierbij aan bubbel voetbal, archery tag of lasergame. Een derde optie is het spelen van een van onze escape challenges. Dat zijn: escape challenge: morte frio of VR teambuilding game Secrets of the pyramid. Deze zijn  met tien personen tot wel vijfduizend personen tegelijk spelen in dezelfde ruimte.

Het zien van elkaar in dezelfde ruimte versterkt het spel. Zien dat een andere groep al verder is brengt extra spanning. Stiekem verkeerde hints geven aan de andere teams zorgt voor hilariteit. De winnaars worden gezien door alle teams. Wat een feest en wat goed gedaan.

Veel gestelde vragen Afdelingsuitje Amsterdam

Wat te doen met een afdelingsuitje in Amsterdam met slecht weer?

Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel :). Klinkt bekend en we gaan op zich altijd door. Eventueel hebben we regenponcho’s. Als het echt niet door kan gaan, bijvoorbeeld bij onweer, zullen we samen een alternatief bespreken.

Met hoeveel personen kun je een afdelingsuitje in Amsterdam doen?

Bij UP Events kun je al een afdelingsuitje in Amsterdam doen vanaf 6 personen. Ben je met minder personen kun je er voor kiezen om voor 6 personen te betalen.

Hebben jullie ook pakketten voor afdelingsuitjes?

Jazeker, we hebben 4 verschillende pakketten. Onze ADD UP pakketten zijn allemaal voor zien van 1 of meerdere activiteiten. Daarnaast zitten er drankjes en een heerlijke BBQ in. Sommige pakketten hebben ook nog een borrelhap.

Wat kost een afdelingsuitje in Amsterdam?

Een afdelingsuitje in Amsterdam is al mogelijk vanaf 14,95 p.p.. Dit is alleen voor een activiteit. Wil je daarnaast wat drinken en een hapje eten ga dan voor een van onze pakketten. Deze starten vanaf 58,86 p.p.

Wat voor afdelingsuitjes hebben jullie?

Bij UP Events hebben we een heel divers aanbod van activiteiten. Voor ieder wat wils. Van creatieve afdelingsuitjes tot actieve afdelingsuitjes. Of wat dacht je van een teambuilding afdelingsuitje?

Hoe kan ik het afdelingsuitje in Amsterdam betalen?

Heel makkelijk, je ontvangt van ons een factuur met daarin een betaallink. Je kunt zelf kiezen of je via die betaallink of met bankoverschrijving betaald. Je kunt hierbij betalen per bank, creditcard of via PayPal.

Hoe lang van te voren moeten we aanwezig zijn voor het afdelingsuitje?

Wij vragen je om 15 tot 30 minuten van te voren aanwezig te zijn op de locatie.

Mogen we eigen consumpties meenemen?

Nee, wij verkopen drinken, hapjes en snacks. Ontbijt, lunch en BBQ kun je vooraf bij boeken.

Een creatief afdelingsuitje

Wij hebben een groot aanbod van verschillende creatieve afdelingsuitjes. Deze zijn te boeken voor groepen van tien en ook met duizend personen. Voor elke groep hebben wij een creatieve workshop die aansluit bij de wensen. De creatieve workshops zijn zowel op onze locatie in Amsterdam West als op een externe locatie te boeken.

Je zult versteld staan hoe creatief veel mensen zijn. Juist de mensen waarvan je het het minst verwacht. Als ze eenmaal bezig zijn komen ze los. Mensen worden helemaal rustig. Er is weinig afleiding. Dat zorgt er voor dat de mooiste creaties worden gemaakt. Na afloop kunnen jullie je kunstwerk mee naar huis nemen. Sommige werken moeten nog even drogen. Deze kunnen jullie later ophalen.

Spelshow als afdelingsuitje

Ben je op zoek naar een beetje vreemd of uitdagend afdelingsuitje? Wellicht is een van onze spelshows of dinergames een interessante optie voor jullie afdeling. Een van onze leukste spelshows is wel “minute to win it“. Tijdens dit te gekke afdelingsuitje nemen jullie het tegen elkaar op tijdens de meest grappige onderdelen. Het is een spelshow die je écht een keer gespeeld moet hebben! Korte, leuke en uitdagende challenges. Bij het spel strijd je bijvoorbeeld om het bouwen van de hoogste toren, stapel je de meeste moeren met stokjes en zijn tactiek, teamspirit en snelheid belangrijke factoren. Een andere grappig afdelingsuitje en een perfecte invulling voor een groepsuitje, personeelsuitje, bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje is wel onze eigen pubquiz . In teams gaan jullie in verschillende rondes vragen beantwoorden die onze ervaren spelleider zal presenteren. En uiteindelijk word het duidelijk welk geslacht het slimste is!

Teambuilding Amsterdam

Bij UP vind je de mooiste teambuilding activiteiten. UP Events heeft een eigen eventlocatie en is full service evenementenbureau in één. Wij bieden een hele reeks aan teambuilding activiteiten en teambuilding workshops. Al onze afdelingsuitjes zijn zowel op onze locatie in Amsterdam als op een andere locatie te organiseren. Denk hierbij aan creatieve teambuilding workshop in het centrum van Amsterdam.

Evenementenbureau Amsterdam

UP Events is een full service evenementenbureau in Amsterdam. We zijn open, pragmatisch, laagdrempelig en een tikje tegendraads. Wij streven altijd naar een perfect Evenement voor onze klanten. Bij UP Events zorgen we voor elkaar en voor de klant, we genieten, zijn een beetje anders, doen wat juist is en dit alles willen we altijd beter doen, elke dag! Wij worden gedreven door onze passie om jouw evenement tot een succes te maken!