Buiten

Competitief

OMG

4 - 2000 Personen

Boogschieten

De eeuwenoude activiteit boogschieten is nu ook op ons eigen terrein in Amsterdam te boeken. Na een korte introductie van onze instructeurs over de veiligheid en materialen gaan jullie snel zelf aan de slag. Al oefenend worden er accenten gelegd op technische onderdelen. Bij Boogschieten gebruiken we echte pijlen en niet, zoals bij Archery Tag, speciale veiligheidspijlen.

Onze instructeurs letten extra op schiethouding en aanspannen van de pees. Bij ons staat lol voorop. Als iedereen een aantal keer heeft kunnen oefenen zal er een korte wedstrijd gehouden worden. Wie van jullie is de enige echte Robin Hood?

Deze activiteit is ideaal voor vrijgezellenfeestje, kinderfeestjes en bedrijfsuitjes. Het is veilig en we kunnen er een leuke twist aan geven zoals het plaatsen van ballonnen die jullie dan moeten kapot schieten.

Boogschieten Combinaties

Je kunt hier Boogschieten op onze locatie boeken. Wil je liever een totaal arrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbubbel voetbalescape room of VR games. Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijk BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)204635850.

Prijs op onze locatie

Duur: 0,5 uur
4 – 24 personen € 10,85 pp excl. 6% btw.

25 – 49 personen € 10,38 pp excl. 6% btw.
50 – 99 personen € 9,91 pp excl. 6% btw.

100 – 2000 personen € 9,43 pp excl. 6% btw.

Ben je met minder dan 4 personen, kun je voor 4 personen boeken.

Ben je met 25 personen of meer vraag dan een offerte aan.

UP Events offerte op maat

*

*

*

*