Teamuitje in Amsterdam bij UP Events

De leukste teamuitjes in Amsterdam. Van losse activiteiten tot complete pakketten. We helpen je graag met het vinden van een passend teamuitje. UP Events organiseert activiteiten op de eigen locatie in Amsterdam West, online en door heel Nederland op de locatie van jullie keuze. We bieden teambuilding activiteiten, city games, creatieve workshops, sportieve activiteiten, teamuitjes en nog veel meer. En wij zijn dé specialist voor grote groepen escape room.

Gewoon een losse activiteit boeken? Dat kan. Een compleet verzorgde dag met meerdere groepsactiviteiten, heerlijk eten en knallend bedrijfsfeest voor 100+ man? Dat kan ook. We helpen je graag verder. Wij zorgen dat elke activiteit, teamuitje of compleet verzorgde dag een belevenis wordt! Iets waar jij en je gasten nog lang over napraten.

We zorgen voor elkaar en (ont)zorgen voor de klant, we genieten, zijn een beetje anders, doen wat juist is en dit alles willen we altijd beter doen, elke dag. Wij worden gedreven door onze passie om jouw evenement tot een succes te maken! Onze teamuitjes zijn op maat gemaakt en worden gemiddeld beoordeeld met een 4.8 van de 5 sterren.

Locatie UP Events – Amsterdam West

De locatie is sfeervol ingericht. Hier begint al de ‘twist of the unexpected’. Hier ga je genieten van inspirerende vergaderingen, te gekke en originele workshops, sportieve activiteiten (lasergamen, robinson crusoe uitje, beach volleyball, bubbel voetbal etc.) en hebben we alles klaarstaan om er een feest van te maken!

Trouwens… met gratis parkeren, in Amsterdam, echt waar.

We hopen dat je vindt waar je naar zoekt. Niet gevonden of meer hulp nodig? Bel ons op +31(0)204635850 of vul het contactformulier in, dan bellen we jou!

Waarom teamuitje bij UP Events

 • Je gaat blijer weg dan dat je aankwam
 • Wij voldoen aan verwachtingen, het liefst overtreffen we ze
 • Value for money / je krijgt waar voor je geld
 • Wij beloven niet zomaar een teamuitje maar een belevenis
 • Elk jaar bieden wij minimaal één nieuwe spectaculaire belevenis om naar uit te kijken
 • Toch niet happy, kom je terug

Facts over UP Events

 • Meer dan 80.000 tevreden klanten per jaar
 • 4,8 sterren op Google Reviews
 • Meer dan 15 jaar ervaring in memorabele events
 • Elke dag enthousiast personeel om jouw teamuitje tot een succes te maken!
 • Meer dan 100 teamuitjes op 1 locatie!
 • Lid van Vebon (veilig buitensporten), Recron en TUV gecertificeerd
 • Gratis parkeren

Ga voor een alles in 1 pakket tijdens jullie teamuitje in Amsterdam

Ga naar “ADD UP 1”

ADD UP 1

Een compleet verzorgd arrangement. Inclusief 1 activiteit, 3 drankjes per persoon en heerlijke BBQ. Perfect voor een bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenuitje.

 • 4,25 uur
 • v.a. 10

v.a. 69,78 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Bedrijfsuitjes in Amsterdam
Ga naar “ADD UP 2”

ADD UP 2

Een dag vol plezier met een activiteit naar keuze, borrelplateau, 3 uur onbeperkt drinken en een heerlijke BBQ. Laat je verassen met ADD UP 2!

 • 4,25 uur
 • v.a. 10

v.a. 95,63 p.p. Vanafprijs, per persoon.

ADD UP 2 Teamuitje Amsterdam Teambuilding
Ga naar “ADD UP 3”

ADD UP 3

Het ruim gevulde programma met 2 activiteiten, borrelplateau, 3 uur drankarrangement en heerlijke BBQ.

 • 5,6 uur
 • v.a. 10

v.a. 123,11 p.p. Vanafprijs, per persoon.

ADD UP 3 Teamuitje Amsterdam

Alles inclusief teamuitje

Om het organiseren van jouw teamuitje makkelijk te maken hebben wij 4 verschillende arrangementen gemaakt. Elk arrangement bestaat uit minimaal 1 activiteit, eventueel een borrelhapje, drankjes en een heerlijke BBQ. Naast teamuitjes kun je bij ons ook terecht voor een bedrijfsfeest of zelfs een bedrijfsfestival.

Sinds begin 2020 zijn de online events niet meer weg te denken. Dit kan natuurlijk een online teamuitje zijn met een enkele activiteit. Maar je kunt er ook een compleet online evenement van maken. Een online event kan gestreamd worden vanaf onze locatie of vanaf jullie eigen locatie.

Teamuitje met losse activiteit

Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een losse activiteit voor jouw teamuitje bij ons te boeken. Kijk voor meer informatie op onze activiteiten pagina voor de activiteit van jouw keuze. Natuurlijk kun je onze activiteiten ook boeken als je niet voor een teamuitje komt.

Sluit een online teamuitje momenteel beter aan bij jullie situatie? Wellicht is het leuk om alle medewerkers een lunch of borrelbox te laten ontvangen. Zo start jullie online teamuitje alvast goed.

Wil je liever even sparren? Stuur ons dan een email of bel ons op +31(0)204635850.

Wat anderen denken over onze teamuitjes

UP Events
Uitstekend
4.8
Gebaseerd op 2521 recensies
beoordeel ons op
Interesting survival games!
Leuke plek en leuke mensen o.a Jero! En lasergamen was echt heel leuk!!
Up Events Amsterdam wij willen jullie bedanken voor het verzorgen van een top trouwfeest. Wat een top locatie! Alles was mogelijk van eigen aankleding van de tent tot het bepalen van de drankjes en het eten! We hebben genoten van de heerlijke bavetta, de mini broodjes hamerburgers, de saté, de wraps, de spiesjes met mozzarella en tomaat en de afsluiter het zakje patat. Het was een feest om nooit te vergeten. We hebben genoten met liefde Arjan en Ilse
Great activists , fully recommended!
js_loader

Kies uit vele te gekke activiteiten voor jullie teamuitje in Amsterdam

Ga naar “Percussie workshop”

Percussie workshop

Een te gekke percussie workshop met strakke klappen en doffe dreunen. Opzwepende ritmes en, energiek samenspel. Goed klinkend, altijd dansbaar. Maakt werk van slagwerk.

 • 1,5 uur
 • v.a. 15

v.a. 32,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Percussie workshop Amsterdam
Ga naar “Bubbel voetbal”

Bubbel voetbal

Gehuld in een enorme plastic bal gaan jullie de strijd met elkaar aan Bubbel voetbal.

 • 0,5/1 uur
 • v.a. 4

v.a. 17,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

bubbel voetbal Amsterdam
Ga naar “La Casa de Dinero VR teambuilding game”

La Casa de Dinero VR teambuilding game

Ontrafel onder leiding van El Profesor uitdagende puzzels en beroof het Spaanse Muntgebouw met deze te gekke VR teambuilding game!

 • 1,25 uur
 • v.a. 10

v.a. 34,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

la casa de dinero VR teambuilding game
Ga naar “Kettingreactie”

Kettingreactie

Geïnspireerd door Rube Goldberg, combineren we innovatie, samenwerking en plezier. Een unieke ervaring waar teams complexe uitdagingen aangaan voor eenvoudige oplossingen.

 • 1,25 uur
 • v.a. 10

v.a. 32,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Ketting Reactie teambuidling UP Events

Verschillende teamuitjes

Stadsspellen teamuitje

Naast onze eigen locatie in Amsterdam organiseren wij teamuitjes op verschillende locaties in Nederland. Een van onze meest verkochte teamuitjes is de city hunt. De city hunt is een van onze stadsspellen. Een stadsspel is een spel waarbij jullie met een tablet door de stad lopen. Durende deze tocht  voeren jullie verschillende opdrachten uit, beantwoorden jullie vragen en zoeken jullie naar clues. Voor elk teamuitje hebben wij wel een geschikt stadsspel met elk zijn eigen thema. De city games kunnen zowel in Amsterdam als de rest van Nederland gespeeld worden. De coolste teamuitjes in Amsterdam zijn wel de city hunt en de sherlock city game. Natuurlijk kun je onze city games ook als uitje in Amsterdam met je familie of vriendengroep spelen.

Is het voor jullie niet mogelijk om een stadsspel te spelen dan is een online teamuitje een perfect alternatief. We hebben verschillende online teamuitjes ontwikkeld. Wat denk je van onze online escape game project pegasus, de online pubquiz of het altijd gezellige project arrow.

Actief teamuitje

Een actief teamuitje is een van de meest geboekte uitjes op ons terrein. Wij hebben een heel aantal activiteiten die standaard staan opgesteld. Denk hierbij aan onze veel geprezen expeditie robinson, bubbel voetballasergamearchery tag en boogschieten. Zorg er wel voor dat jullie een beetje fit zijn. Zeker voor de highland games en bumper voetbal is het wel aan te raden in goede conditie te verkeren. Ook kunnen wij verschillende actieve teamuitjes op het strand of in de stad verzorgen. Zo werken wij met verschillende strandpaviljoens in Zandvoort samen. Ook in Amsterdam centrum en Haarlem centrum hebben wij vaste partners. Ook kunnen jullie een eigen locatie aandragen die jullie al geboekt hebben.

Veel gestelde vragen voor een Teamuitje Amsterdam

Wat is een leuk teamuitje in Amsterdam?

Dat is voor iedereen anders. Bij
UP Events kun je veel verschillende activiteiten boeken. Van creatief naar actief en van muzikaal naar escape game. Daarnaast kun je drankjes, borrelhap en eventueel een heerlijke BBQ toevoegen.

Kunnen we na ons teamuitje in Amsterdam nog even borrelen bij jullie?

Jazeker, je kunt drankjes (eventueel een drankarrangement), borrelhap en zelfs een BBQ bijboeken. Wij zorgen voor een lekker plekje op een van onze terrassen of in een van onze loodsen.

Waar kunnen we onze auto’s parkeren tijdens ons teamuitje in Amsterdam?

Wij hebben meer dan 100 gratis parkeerplekken voor de deur. Op een paar minuten lopen zijn nog 200 extra gratis parkeerplekken.

Kunnen we ook dieetwensen doorgeven voor ons teamuitje in Amsterdam?

Als je bij ons een teamuitje in Amsterdam boekt zeker. Bij ons ontbijt, lunch, borrelhap en ook de BBQ kun je alle dieetwensen doorgeven. Onze chefs kunnen met bijna alle dieetwensen rekening houden.

Kan ons teamuitje in Amsterdam doorgaan bij slecht weer?

Jazeker, jullie teamuitje in Amsterdam kan altijd door gaan. Neem goede kleding mee zodat je altijd voorbereid bent op een beetje regen. Als het onweert en een onveilige situatie buiten is zullen we samen een alternatieve activiteit bespreken.

We willen een teamuitje doen met 50 personen kan dat?

Geen probleem, onze locatie is geschikt voor groepen tot wel 5000 personen. Ook voor jullie teamuitje in Amsterdam voor 50 personen hebben we een geschikte ruimte en leuke activiteiten.

Hebben jullie ook all inclusive pakketten voor ons teamuitje in Amsterdam?

We hebben 4 soorten pakketten. Alle pakketten zijn inclusief een of meerdere activiteiten. Daarnaast zitten er drankjes of een drankarrangement in. En in al onze teamuitjes pakketten zit een overheerlijke BBQ.

We willen een eigen activiteit organiseren op jullie locatie tijdens ons teamuitje mag dat?

Meestal niet omdat wij natuurlijk zelf activiteiten aanbieden. Twijfel je omdat wij deze activiteit niet aanbieden neem dan contact met ons op voor overleg.

Escape room bij UP

Als je op zoek bent naar een escape room teamuitje kun je ook bij ons terecht. Speel een escape room samen met je vrienden, collega’s of familie. Jullie worden opgesloten in een ruimte en hebben 1 uur de tijd om te ontsnappen. De tijd tikt. Een goede samenwerking is noodzakelijk. Een ding is zeker, jullie zullen een hoop lol hebben.

Escape room voor grote groepen

Als jullie met meer dan 14 personen zijn tijdens jullie teamuitje hebben wij een aantal opties. Jullie kunnen onze escape rooms in 2 shifts spelen waarbij de ene helft een escape room speelt en de andere helft geniet van een borrel. De tweede optie is dat jullie in 2 shifts spelen en jullie een combinatie maken met een van onze vele andere activiteiten. Zoals bubbel voetbal, archery tag of lasergame. De derde optie is dat jullie een van onze escape challenges spelen zoals escape challenge: morte frio of VR teambuilding Secrets of the piramid. Jullie kunnen deze met 10 tot wel 5000 personen tegelijk in dezelfde ruimte spelen.

De beste uitjes in Amsterdam

Teambuilding Uitjes Amsterdam Kettingreactie

Teambuilding uitjes Amsterdam

Uitjes waar teambuilding voorop staat. Combineer fun met samenwerkingsopdrachten. Online of met zijn allen samen, alles is mogelijk.

Vrijgezellenuitje Amsterdam Lasergame

Vrijgezellenuitje Amsterdam

Je beste vriend of vriendin verrassen met een te gekke dag op zijn of haar vrijgezellenuitje in Amsterdam.

Familie Uitje Amsterdam Expeditie Robinson Vuurproef

Familie uitje Amsterdam

Gezellig er tussenuit met een familie uitje in Amsterdam.

Een creatief teamuitje

Bij UP vind je verschillende creatieve teamuitjes. Of je nu met een groepje van 10 personen of met 1000 personen bent. Voor elke groep hebben wij een creatieve workshop die aansluit bij de wensen. De creatieve workshops variëren van percussie tot ijssculpturen maken. De creatieve workshops zijn zowel op onze locatie in Amsterdam West als op een externe locatie te boeken.

Spelshow tijdens jullie teamuitje

Ben je op zoek naar een gezellige of gekke invulling van jullie teamuitje? Denk dan eens aan een spelshow of dinergame. De leukste spelshow is wel “minute to win it“. Tijdens deze toffe activiteit gaan jullie de strijd met elkaar aan op de meest hilarische onderdelen. Het is een spel dat je écht een keer gedaan moet hebben! Korte, leuke en uitdagende opdrachten. Bij het spel strijd je bijvoorbeeld om de hoogste toren, stapel je de meeste moeren met stokjes en zijn tactiek, teamspirit en snelheid belangrijke factoren. Een andere te gekke activiteit en een perfecte invulling voor een teamuitje, groepsuitje, personeelsuitje, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje is wel de pubquiz. In teams gaan jullie in verschillende rondes vragen beantwoorden die onze ervaren spelleider zal presenteren. Wie met zijn team de meeste punten binnen haalt, wint deze quiz!

Teambuilding in Amsterdam

Bij UP vind je de leukste teambuilding activiteiten en Corona proof activiteiten voor jullie teamuitje. UP Events is een eventlocatie en full service evenementenbureau in één. Wij bieden een gevarieerd aantal teambuilding activiteiten en teambuilding workshops. Al onze groepsactiviteiten zijn zowel op onze locatie in Amsterdam als op een andere locatie te organiseren. Denk hierbij aan de leukste stadsspellen in het centrum van Amsterdam. Of aan een te gekke escape room challenge op jullie eigen kantoor.

Evenementenbureau Amsterdam

UP Events is een full service evenementenbureau in Amsterdam. We zijn open, pragmatisch, laagdrempelig en een tikje tegendraads. Wij streven altijd naar een perfect Evenement voor onze klanten. Bij UP Events zorgen we voor elkaar en voor de klant, we genieten, zijn een beetje anders, doen wat juist is en dit alles willen we altijd beter doen, elke dag! Wij worden gedreven door onze passie om jouw evenement tot een succes te maken!