Robinson Crusoe

Robinson Crusoe-Ausflug Amsterdam
 • Samenwerken
 • Actief
 • Buiten
 • Vanaf 10

Robinson Crusoe

Wie heeft er nou niet van gedroomd om mee te doen met het Robinson Crusoe uitje? Proef nu bij UP Events de sfeer die bij zo’n heftige strijd komt kijken. Op onze locatie in Amsterdam maken wij een complete Robinson Crusoe ervaring voor jouw bedrijfsuitje of evenement. Van top tot teen zal het verzorgd worden met onder andere een vuurproef, de waterproef, ook komt de evenwichtsproef in onze eigen expeditie aan bod. Aan het begin zal je in teams van 5 – 8 personen worden gedeeld, die de strijd met elkaar aan gaan.

Er zijn er hier boven al een paar genoemd, maar de volgende onderdelen zullen aan bod komen; katapultproef, vuurproef, waterproef, doolhofproef en nog veel meer! Kortom, het Robinson Crusoe uitje, is een geweldig bedrijfsuitje voor iedereen!

Survivor Amsterdam is ongeëvenaard en leidt tot een onvergetelijke dag voor uw groep. Het winnende team krijgt uiteindelijk eeuwige roem en een mooie prijs!

Dit programma is inclusief

 • Professionele begeleiding
 • 1,25/2,5 uur durend programma
 • Hoogwaardige spelmaterialen
 • Een professionele eventlocatie met gratis parkeergelegenheid
 • Eventueel Engelse begeleiding

Voorbeeld programma Robinson Crusoe met ADD UP 2

 • aankomst
 • drankarrangement
 • Robinson Crusoe
 • borrelplateau
 • heerlijke BBQ

Avontuur voor iedereen

Wat maakt ons Robinson Crusoe uitje nu zo leuk? We kennen het verhaal van Robinson Crusoe allemaal van het boek of van de films op televisie. Je zult vast een keer gezegd hebben: “Ik zou best een keer op zo’n zelfde eiland willen zitten. Ervaar dit door middel van verschillende spelvormen tijdens dit bedrijfsuitje. Alle onderdelen bevatten elementen van competitie en strijd, hierdoor zullen de deelnemers gebrand zijn om te winnen.

Het Robinson Crusoe uitje is de ideale activiteit voor een gemêleerd gezelschap: semi-actief (voor fitte en minder fitte personen). Het samenwerkingselement zorgt daarnaast voor ultieme teambuilding. Haal op een gezonde en spannende wijze de competitiedrift en de teamspirit omhoog bij je collega’s, vrienden of teamgenoten.

Het UP Events Robinson uitje is daarnaast de tofste die je ooit gaat doen. De kwaliteit van onze proeven zijn beproefd en ongeëvenaard. Probeer ze zelf uit!

Robinson Crusoe uitje programma

Het programma van ons Robinson Crusoe uitje bestaat uit 6 rondes met elk een andere uitdagende challenge. Iedere ronde duurt ongeveer 25 minuten. Er worden minimaal 2 teams van 5 tot 8 deelnemers gemaakt, alle teams zullen tegen elkaar strijden. Per onderdeel zijn er maximaal 3 punten te verdienen. Het winnende team zal 3 punten verdienen, het team dat tweede wordt verdient 2 punten en het team dat derde wordt verdient 1 punt. De overige teams verdienen geen punten. Bij de eiland vergadering, die in het midden en het eind van het Robinson Crusoe uitje plaats vindt kunnen teams nog punten van elkaar stelen om de balans in het spel te houden. Aan het einde van het programma zullen alle punten bij elkaar opgeteld worden. Het team dat de meeste punten verzameld heeft, wint het Robinson avontuur en wordt beloond met een prijs.

De tofste Crusoe nu te spelen

Per mei 2019 staat er bij UP Events een nieuw Robinson Crusoe uitje! De beste Robinson Crusoe ervaring van Nederland is gebouwd! Van de afgelopen jaren zijn de tofste onderdelen op ons terrein gebouwd. Kom nu bij ons kijken of jouw team de beproevingen van ons avontuur kan doorstaan.

Robinson Crusoe bedrijfsuitje

Je kunt dit geweldige Robinson Crusoe teamuitje hier op onze locatie boeken. Wil je liever een arrangement met een andere activiteit zoals lasergamen, bubbel voetbal of een te gekke city hunt. Wil je ook een lekker drankje en genieten van een heerlijke BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)204635850.

De Robinson Crusoe uitje proeven bij UP Events

Doolhofproef 

In de doolhofproef van het Robinson Crusoe uitje bij UP Events moet het team samenwerken door met behulp van touwen en katrollen een bal door een doolhof te leiden, het team dat als eerste het einde bereikt wint!

Katapultproef

Elk team bouwt een katapult met bamboe en touwen. Bouw deze zo stevig mogelijk, want stevigheid zorgt voor nauwkeurigheid! Vervolgens probeer je een bal zo vaak mogelijk in een net te schieten om zoveel mogelijk punten te behalen met je team!

Behendigheidsproef

Wie is er behendig, snel én slim? Onthoud een code met symbolen zo goed mogelijk terwijl je een actief parcours aflegt. Zwaai aan een touw naar de overkant en scoor zoveel mogelijk punten door met een bal raak te gooien. Verzamel hiermee alle puzzelblokken en leg de code in de juiste volgorde neer. Het team dat het als beste heeft onthouden wint! Als er meerdere teams een goed geheugen hebben gaat het om de snelheid dus ga zo snel mogelijk!

Evenwichtsproef

Welk team is het meest in evenwicht? Verschillende spelers van teams ontmoeten elkaar tijdens onze Robinson Crusoe uitje te midden van de evenwichtsbalk. Elke deelnemer heeft een jute zak om zijn tegenstander van de balk te slaan. De winnaar blijft staan om de volgende deelnemer van de tegenpartij proberen te verslaan.

Vuurproef

Teams moeten de juiste puzzelstukken pakken en op de juiste traptrede plaatsen. Bovenaan de trap aangekomen moet er door middel van puzzelen een kist met cijferslot opengemaakt worden. Hierin zitten alle benodigdheden om vuur te maken. Het team dat als eerste het touw weet door te branden, wint!

Waterproef

Hierbij is het doel om het water van de ton zigzaggend naar een buis te leiden, als deze buis vol is, drijft er een code naar boven. Deze code kan je vervolgens gebruiken om een kist te openen, in deze kist zit een puzzel. Het team dat als eerste deze puzzel heeft opgelost wint!

Prijs Robinson Crusoe

Ben je met minder dan 10 personen, boek dan voor 10 personen.

Robinson Crusoe uitje

Waan jezelf op een onbewoond eiland.

 • 1,25/2,5 uur
 • 10 - 5000

29,95/37,5 p.p. Excl. BTW (32,65/40,88 incl. BTW)

ADD UP 2 met Robinson Crusoe

Robinson Crusoe, borrelplateau, 3 uur drankarrangement en overheerlijke BBQ.

 • 4,25 uur
 • 15 - 5000

93,04 p.p. Excl. BTW (104,76 incl. BTW)

Wat anderen van ons vinden

Attended two events organised by this company, pretty fun and also has nice surprises.The crew coordinates the activities nicely. And Tamar is a wonderful manager, keeps you engaged.
sourav mitra
sourav mitra
1695395002
Tamar is the best!
Tobias Domeier
Tobias Domeier
1695394906
Had a blast. Kudos to Tamar for being an awesome host
Bendangnuksung
Bendangnuksung
1695394798
Tamar made the day really awesome
Tamar is the best
Nice spot for fun activities with a team. They offer a mix of indoor and outdoor stuff. Staff is friendly. Especially, Tamar was coordial.
Chandrakant Isi
Chandrakant Isi
1695394626
Tamar was an awesome game host!
Daryll
Daryll
1695394612
Tamar is a super nice guy. Made how company event the best !
Tamar was just amazing and energetic. We really enjoyed every bit of it. Escape room was dope
Francis Deh
Francis Deh
1695394520
TamarI had brilliant fun, it was engaging and all-round interesting. The activities kept pushing us and the teamwork was fantastic. Tamar was good fun too!, humour, pizaaz, everything!Highly recommend.
Fouad Olaore
Fouad Olaore
1695394420
js_loader