Robinson Crusoe uitje

Robinson Crusoe-Ausflug Amsterdam
 • Samenwerken
 • Actief
 • Buiten
 • Vanaf 10

Robinson Crusoe uitje

Wie heeft er nou niet van gedroomd om mee te doen met het Robinson Crusoe uitje? Proef nu bij UP Events de sfeer die bij zo’n heftige strijd komt kijken. Op onze locatie in Amsterdam maken wij een complete Robinson Crusoe ervaring voor jouw bedrijfsuitje of evenement. Van top tot teen zal het verzorgd worden met onder andere een vuurproef, de waterproef, ook komt de evenwichtsproef in onze eigen expeditie aan bod. Aan het begin zal je in teams van 5 – 8 personen worden gedeeld, die de strijd met elkaar aan gaan. Let op, want hoe goed je de opdrachten ook uitvoert, kan je altijd bij de eiland vergadering nog punten verliezen.

Er zijn er hier boven al een paar genoemd, maar de volgende onderdelen zullen aan bod komen; katapultproef, vuurproef, waterproef, doolhofproef en nog veel meer! Kortom, het Robinson Crusoe uitje, is een geweldig bedrijfsuitje voor iedereen!

Survivor Amsterdam is ongeëvenaard en leidt tot een onvergetelijke dag voor uw groep. Het winnende team krijgt uiteindelijk eeuwige roem en een mooie prijs!

Dit programma is inclusief

 • Professionele begeleiding
 • 1,25/2,5 uur durend programma
 • Hoogwaardige spelmaterialen
 • Een professionele eventlocatie met gratis parkeergelegenheid
 • Eventueel Engelse begeleiding

Voorbeeld programma Robinson Crusoe met ADD UP 2

 • aankomst
 • drankarrangement
 • Robinson Crusoe
 • borrelplateau
 • heerlijke BBQ

Avontuur voor iedereen

Wat maakt ons Robinson Crusoe uitje nu zo leuk? We kennen het verhaal van Robinson Crusoe allemaal van het boek of van de films op televisie. Je zult vast een keer gezegd hebben: “Ik zou best een keer op zo’n zelfde eiland willen zitten. Ervaar dit door middel van verschillende spelvormen tijdens dit bedrijfsuitje. Alle onderdelen bevatten elementen van competitie en strijd, hierdoor zullen de deelnemers gebrand zijn om te winnen.

Het Robinson Crusoe uitje is de ideale activiteit voor een gemêleerd gezelschap: semi-actief (voor fitte en minder fitte personen). Het samenwerkingselement zorgt daarnaast voor ultieme teambuilding. Haal op een gezonde en spannende wijze de competitiedrift en de teamspirit omhoog bij je collega’s, vrienden of teamgenoten.

Het UP Events Robinson uitje is daarnaast de tofste die je ooit gaat doen. De kwaliteit van onze proeven zijn beproefd en ongeëvenaard. Probeer ze zelf uit!

Robinson Crusoe uitje programma

Het programma van ons Robinson Crusoe uitje bestaat uit 6 rondes met elk een andere uitdagende challenge. Iedere ronde duurt ongeveer 25 minuten. Er worden minimaal 2 teams van 5 tot 8 deelnemers gemaakt, alle teams zullen tegen elkaar strijden. Per onderdeel zijn er maximaal 3 punten te verdienen. Het winnende team zal 3 punten verdienen, het team dat tweede wordt verdient 2 punten en het team dat derde wordt verdient 1 punt. De overige teams verdienen geen punten. Bij de eiland vergadering, die in het midden en het eind van het Robinson Crusoe uitje plaats vindt kunnen teams nog punten van elkaar stelen om de balans in het spel te houden. Aan het einde van het programma zullen alle punten bij elkaar opgeteld worden. Het team dat de meeste punten verzameld heeft, wint het Robinson avontuur en wordt beloond met een prijs.

De tofste Crusoe nu te spelen

Per mei 2019 staat er bij UP Events een nieuw Robinson Crusoe uitje! De beste Robinson Crusoe ervaring van Nederland is gebouwd! Van de afgelopen jaren zijn de tofste onderdelen op ons terrein gebouwd. Kom nu bij ons kijken of jouw team de beproevingen van ons avontuur kan doorstaan.

Robinson Crusoe bedrijfsuitje

Je kunt dit geweldige Robinson Crusoe teamuitje hier op onze locatie boeken. Wil je liever een arrangement met een andere activiteit zoals lasergamen, bubbel voetbal of een te gekke city hunt. Wil je ook een lekker drankje en genieten van een heerlijke BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)204635850.

De Robinson Crusoe uitje proeven bij UP Events

Doolhofproef 

In de doolhofproef van het Robinson Crusoe uitje bij UP Events moet het team samenwerken door met behulp van touwen en katrollen een bal door een doolhof te leiden, het team dat als eerste het einde bereikt wint! Pas op valt de bal door een van de gaten, dan moet je opnieuw beginnen!

Eiland vergadering

Elk team krijgt de opdracht om een ander team te nomineren. Als jouw team wordt genomineerd dan verlies je één punt. De teams krijgen één minuut om met elkaar te overleggen wie zij gaan nomineren. Vervolgens schrijven ze de naam van het team op een krijtbordje en draaien zij deze allemaal tegelijk om. De begeleider verrekend de scores vervolgens. Welk team is te vertrouwen?

Behendigheidsproef

Wie is er behendig, snel én slim? Onthoud een code met symbolen zo goed mogelijk terwijl je een actief parcours aflegt. Zwaai aan een touw naar de overkant en scoor zoveel mogelijk punten door met een bal raak te gooien. Verzamel hiermee alle puzzelblokken en leg de code in de juiste volgorde neer. Het team dat het als beste heeft onthouden wint! Als er meerdere teams een goed geheugen hebben gaat het om de snelheid dus ga zo snel mogelijk!

Evenwichtsproef

Welk team is het meest in evenwicht? Verschillende spelers van teams ontmoeten elkaar tijdens onze Robinson Crusoe uitje te midden van de evenwichtsbalk. Elke deelnemer heeft een jute zak om zijn tegenstander van de balk te slaan. De winnaar blijft staan om de volgende deelnemer van de tegenpartij proberen te verslaan.

Vuurproef

Teams moeten de juiste puzzelstukken pakken en op de juiste traptrede plaatsen. Bovenaan de trap aangekomen moet er door middel van puzzelen een kist met cijferslot opengemaakt worden. Hierin zitten alle benodigdheden om vuur te maken. Het team dat als eerste het touw weet door te branden, wint!

Waterproef

Hierbij is het doel om het water van de ton zigzaggend naar een buis te leiden, als deze buis vol is, drijft er een code naar boven. Deze code kan je vervolgens gebruiken om een kist te openen, in deze kist zit een puzzel. Het team dat als eerste deze puzzel heeft opgelost wint!

Katapultproef

Elk team bouwt een katapult met bamboe en touwen. Bouw deze zo stevig mogelijk, want stevigheid zorgt voor nauwkeurigheid! Vervolgens probeer je een bal zo vaak mogelijk in een net te schieten om zoveel mogelijk punten te behalen met je team!

Prijs Robinson Crusoe

Ben je met minder dan 10 personen, boek dan voor 10 personen.

Robinson Crusoe uitje

Waan jezelf op een onbewoond eiland.

 • 1,25/2,5 uur
 • 10 - 5000

29,95/37,5 p.p. Excl. BTW (32,65/40,88 incl. BTW)

ADD UP 2 met Robinson Crusoe

Robinson Crusoe, borrelplateau, 3 uur drankarrangement en overheerlijke BBQ.

 • 4,25 uur
 • 10 - 5000

93,04 p.p. Excl. BTW (104,76 incl. BTW)

Wat anderen van ons vinden

Alles is super goed geregeld op de locatie. Echt een aanrader voor kinderfeestjes! Dank voor de top service
margot stam
margot stam
14:31 29 Mar 23
irati elcarte
irati elcarte
18:22 28 Mar 23
Leuk middag gehad bij UP events. Goed en gezellig personeel en alles goed georganiseerd. En zeer leuke activiteiten die goed worden begeleid. TOP
Edwin Oosterbaan
Edwin Oosterbaan
16:21 28 Mar 23
Top locatie, vriendelijk personeel, alles tot in de puntjes verzorgd-was en geslaagde feest! Dank UP Events-tot de volgende keer :)
Jennifer Aggus
Jennifer Aggus
11:42 27 Mar 23
Wat een toplocatie en een geweldige VR game (Cops & Robbers). Levensecht en goede begeleiding!
Dennis Slier
Dennis Slier
14:53 26 Mar 23
It was a whole load of fun and Tamar was very helpful too!!!
Joyce Castanha
Joyce Castanha
12:45 26 Mar 23
Ivana Silva
Ivana Silva
12:45 26 Mar 23
Hele leuke plek! Vriendelijk en flexibel personeel. Heerlijk gegeten van de bbq.
Sandy Fenyvesi-Opmeer
Sandy Fenyvesi-Opmeer
17:56 25 Mar 23
Teréz Páncsics
Teréz Páncsics
17:54 25 Mar 23
Super halfuurtje VR Cops vs Robbers gespeeld.Daarna uitzweten onder het genot van een biertje. Leuke locatie!
Julian Schaap
Julian Schaap
16:40 25 Mar 23
js_loader