Robinson Crusoe uitje

Robinson Crusoe uitje evenementenlocatie Amsterdam
 • Buiten
 • Samenwerken
 • Actief
 • Vanaf 10

Robinson Crusoe uitje

Wie heeft er nou niet van gedroomd om mee te doen met het Robinson Crusoe uitje? Proef nu bij UP Events de sfeer die bij zo’n heftige strijd komt kijken. Op onze locatie in Amsterdam maken wij een complete Robinson Crusoe ervaring voor jouw bedrijfsuitje of evenement. Van top tot teen zal het verzorgd worden met onder andere een vuurproef, de waterproef, ook komt de evenwichtsproef in onze eigen expeditie aan bod. Aan het begin zal je in teams van 5 – 8 personen worden gedeeld, die de strijd met elkaar aan gaan. Let op, want hoe goed je de opdrachten ook uitvoert, kan je altijd bij de eiland vergadering nog punten verliezen.

Er zijn er hier boven al een paar genoemd, maar de volgende onderdelen zullen aan bod komen; katapultproef, vuurproef, waterproef, doolhofproef en nog veel meer! Kortom, het Robinson Crusoe uitje, is een geweldig bedrijfsuitje voor iedereen!

Dit programma is inclusief

 • Professionele begeleiding
 • 1,25/2,5 Uur durend programma
 • Hoogwaardige spelmaterialen
 • Een professionele eventlocatie met gratis parkeergelegenheid
 • Eventueel Engelse begeleiding

Voorbeeld programma Robinson Crusoe met ADD UP 2

 • aankomst
 • drankarrangement
 • Robinson Crusoe
 • borrelplateau
 • heerlijke BBQ

Avontuur voor iedereen

Wat maakt ons Robinson Crusoe uitje nu zo leuk? We kennen het verhaal van Robinson Crusoe allemaal van het boek of van de films op televisie. Je zult vast een keer gezegd hebben: “Ik zou best een keer op zo’n zelfde eiland willen zitten. Ervaar dit door middel van verschillende spelvormen tijdens dit bedrijfsuitje. Alle onderdelen bevatten elementen van competitie en strijd, hierdoor zullen de deelnemers gebrand zijn om te winnen.

Het Robinson Crusoe uitje is de ideale activiteit voor een gemêleerd gezelschap: semi-actief (voor fitte en minder fitte personen). Het samenwerkingselement zorgt daarnaast voor ultieme teambuilding. Haal op een gezonde en spannende wijze de competitiedrift en de teamspirit omhoog bij je collega’s, vrienden of teamgenoten.

Het UP Events Robinson uitje is daarnaast de tofste die je ooit gaat doen. De kwaliteit van onze proeven zijn beproefd en ongeëvenaard. Probeer ze zelf uit!

Robinson Crusoe uitje programma

Het programma van ons Robinson Crusoe uitje bestaat uit 6 rondes met elk een andere uitdagende challenge. Iedere ronde duurt ongeveer 25 minuten. Er worden minimaal 2 teams van 5 tot 8 deelnemers gemaakt, alle teams zullen tegen elkaar strijden. Per onderdeel zijn er maximaal 3 punten te verdienen. Het winnende team zal 3 punten verdienen, het team dat tweede wordt verdient 2 punten en het team dat derde wordt verdient 1 punt. De overige teams verdienen geen punten. Bij de eiland vergadering, die in het midden en het eind van het Robinson Crusoe uitje plaats vindt kunnen teams nog punten van elkaar stelen om de balans in het spel te houden. Aan het einde van het programma zullen alle punten bij elkaar opgeteld worden. Het team dat de meeste punten verzameld heeft, wint het Robinson avontuur en wordt beloond met een prijs.

De tofste Crusoe nu te spelen

Per mei 2019 staat er bij UP Events een nieuw Robinson Crusoe uitje! De beste Robinson Crusoe ervaring van Nederland is gebouwd! Van de afgelopen jaren zijn de tofste onderdelen op ons terrein gebouwd. Kom nu bij ons kijken of jouw team de beproevingen van ons avontuur kan doorstaan.

Robinson Crusoe bedrijfsuitje

Je kunt dit geweldige Robinson Crusoe teamuitje hier op onze locatie boeken. Wil je liever een arrangement met een andere activiteit zoals lasergamen, bubbel voetbal, minute to win it of een te gekke city hunt. Wil je ook een lekker drankje en genieten van een heerlijke BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31 (0) 204635850.

De Robinson Crusoe uitje proeven bij UP Events

Doolhofproef 

In de doolhofproef van het Robinson Crusoe uitje bij UP Events moet het team samenwerken door met behulp van touwen en katrollen een bal door een doolhof te leiden, het team dat als eerste het einde bereikt wint! Pas op valt de bal door een van de gaten, dan moet je opnieuw beginnen!

Eiland vergadering

Elk team krijgt de opdracht om een ander team te nomineren. Als jouw team wordt genomineerd dan verlies je één punt. De teams krijgen één minuut om met elkaar te overleggen wie zij gaan nomineren. Vervolgens schrijven ze de naam van het team op een krijtbordje en draaien zij deze allemaal tegelijk om. De begeleider verrekend de scores vervolgens. Welk team is te vertrouwen?

Behendigheidsproef

Wie is er zo behendig als een aap? Klim over een opstakel, maak een zwaai aan het touw, kruip onder een obstakel door, pak de bal. Vervolgens gooi je deze met de focus die je nog in je lijf hebt zo gericht mogelijk op het bord. Hoe beter de worp, hoe hoger de punten! Verdeel je energie goed, want het zal makkelijk beginnen maar zware eindigen. Dit is namelijk een estafette!

Evenwichtsproef

Welk team is het meest in evenwicht? Verschillende spelers van teams ontmoeten elkaar tijdens onze Robinson Crusoe uitje te midden van de evenwichtsbalk. Elke deelnemer heeft een jute zak om zijn tegenstander van de balk te slaan. De winnaar blijft staan om de volgende deelnemer van de tegenpartij proberen te verslaan.

Vuurproef

Teams moeten de juiste puzzelstukken pakken voor elke traptrede maken. Bovenaan aangekomen gaat het puzzelen door om een kist met cijferslot open te krijgen. In deze kist zitten alle benodigdheden om vuur te maken. Het team dat als eerste het touw weet door te branden, mag op de gong slaan en wint.

Waterproef

Hierbij is het doel om het water van de ton zigzaggend naar een buis te leiden, als deze buis vol is, drijft er een code naar boven. Deze code kan je vervolgens gebruiken om een kist te openen, in deze kist zit een puzzel. Het team dat als eerste deze puzzel heeft opgelost wint!

Katapultproef

Elk team bouwt een katapult met bamboe en touwen, hierna gaat er geschoten worden op doelwitten. Het team dat het meeste raakt schiet, wint deze proef. Bouw de katapult zo stevig mogelijk, want stevigheid zorgt voor nauwkeurigheid!

Prijs Robinson Crusoe

Ben je met minder dan 10 personen, boek dan voor 10 personen.

Robinson Crusoe uitje

Waan jezelf op een onbewoond eiland.

 • 1,25 uur
 • 10 - 5000

22,95 p.p. Excl. BTW (25,02 incl. BTW)

ADD UP 2 met Robinson Crusoe

Robinson Crusoe, borrelplateau, 3 uur drankarrangement en overheerlijke BBQ.

 • 4,25 uur
 • 10 - 5000

69,77 p.p. Excl. BTW (76,05 incl. BTW)

Wat anderen van ons vinden

Bedankt Roy voor een gezellige middag/avond
Marcel van den Assem
Marcel van den Assem
16:54 28 Jan 22
goed gedaan. Het ziet er leuk uit
Mustafa Talib
Mustafa Talib
16:57 27 Jan 22
NIELS WAS ECHT LEUK
Anne Viel
Anne Viel
15:33 25 Jan 22
Went there with other colleagues, it's quite fun! I really like the football game, the arrow and the laser both are so so, the volleyball is ok as we're a bunch of rookies. Would love to go again!
Thomas C.
Thomas C.
11:22 21 Jan 22
Great job by Romy
Pascal
Pascal
18:19 19 Jan 22
Jan Westerdiep
Jan Westerdiep
16:44 19 Jan 22
I had a good time with Dr. Teambuilding!
Zamfira Lucian
Zamfira Lucian
11:52 18 Jan 22
Really enjoyed this online event, as an alternative of a live event this was really the next best thing teaming up with colleagues against other teams within our company.
Evert-Jan de Raadt
Evert-Jan de Raadt
11:52 18 Jan 22
Lekker intensief en spannend!
Annet Ekhart
Annet Ekhart
16:36 14 Jan 22
Het was gezellig vooral in deze tijden dat je thuis vast zit. Dit spel bracht ons als team weer dicht tot elkaar. Zou het aanraden ook na de Corona
Ali Rgui
Ali Rgui
15:29 14 Jan 22
js_loader