Onze locatie

Locatie UP Events Amsterdam
huurlocatie in Amsterdam
buiten vergaderen
Vergaderen Amsterdam
Feest locatie Amsterdam
upevents terrein
UP Events overview
 • Locatie
 • Vergaderen
 • Activiteiten
 • Vanaf 10

Onze locatie in Amsterdam West

Aan de rand van Amsterdam ligt onze multifunctionele evenementenlocatie. Groen, uniek, inspirerend en een tikkeltje tegendraads. De verschillende binnen- en buitenmogelijkheden maken onze plek ideaal voor alle soorten bedrijfsevenementen, teamuitjes, relatie-events, congressen, trainingen en workshops. De ideale huurlocatie in Amsterdam. De combinatie van onze locatie met kwalitatieve teamactiviteiten maakt UP Events zo bijzonder.

Bij UP Events kom je voor de beleving. Binnen, buiten, actief, creatief, alles is het hele jaar door mogelijk. Hier voel je je snel thuis, en na afloop wil je weer snel terugkomen voor meer. Bij UP Events draait het bovendien om mensen met elkaar verbinden in een inspirerende omgeving waar vrolijkheid, beleving en plezier voorop staan. De perfecte evenementenlocatie!

UP Events: De evenementen locatie

Onze locatie is sfeervol ingericht, niet te chique en passend in de omgeving. We gebruiken veel natuurlijke materialen en behouden zo veel mogelijk groen. Daarnaast hebben wij perenbomen geplaatst, verspreid over het evenemententerrein, om de natuur een handje te helpen. Over het gehele terrein willen we dezelfde uitstraling van sportiviteit, rust en plezier laten behouden. Dat is erg belangrijk voor ons, zodat iedereen, met diverse achtergronden, zich welkom voelt.

 • Unieke en multifunctionele eventlocatie in Amsterdam-West
 • Alles onder één dak
 • Meer dan 10 jaar ervaring in memorabele belevenissen
 • Ruim 80.000 tevreden klanten per jaar
 • Gratis parkeren voor de deur, in Amsterdam, echt waar…

Wij zorgen voor elkaar en voor de klant, we genieten, zijn een beetje anders, doen wat juist is en dit alles willen we altijd beter doen, elke dag. Wij worden gedreven door onze passie om jouw evenement tot een succes te maken. Dit laten wij zien op alle mogelijke manieren: Met ons team, in onze locatie en binnen de activiteiten.
Amazing events with amazing  people. The Only Way Is UP.

Wat maakt UP Events uniek?

 • Bij UP Events zijn wij gefocust op het leveren van meer dan enkel een dienst. Wij vinden het belangrijk een belevenis te geven.
 • Naast kleinere groepen, faciliteren wij ook grote groepen op onze locatie, soms wel tot 5.000 personen!
 • Wij bieden de mogelijkheid om activiteiten te combineren, niet enkel met meer activiteiten, maar ook met een vergaderarrangement.
 • Wij hebben een groot aanbod activiteiten en streven er naar elk jaar minstens één nieuwe aan ons aanbod toe te voegen. Daardoor is er steeds weer iets nieuws te beleven.
 • Door ons grote evenemententerrein is het makkelijker om te voldoen aan de corona-maatregelen. Hartstikke handig dus als je met grote groepen bijeen wilt komen.
 • Wij staan voor laagdrempelig contact. Dit zorgt voor een veilige sfeer op het terrein en maakt de dag er alleen maar leuker op.

UP Events ontdekken

Bij UP Events vinden wij het belangrijk dat jij met een goed gevoel met ons in zee gaat, zodat je nog blijer weg kan gaan dan dat je aankwam. Daarom helpen wij graag om alle vragen te beantwoorden.

Ben jij nou geïnteresseerd in het huren van onze locatie, of wil je een activiteit bij ons komen doen? Wil jij graag een kijkje nemen van tevoren? Dat kan! Neem gerust contact met ons op voor een locatie bezichtiging.

Vergaderen, teambuilding activiteiten en bedrijfsfeesten

Wat je ook zoekt, wij denken graag met je mee.

Vergaderarrangementen

Locatiehuur 4/8 uur, onbeperkt koffie, thee, fris, water, snackbox (en lunch).

 • 4 / 8 uur
 • 15 - 5000

v.a. 30 p.p. Excl. BTW (v.a. 32,70 incl. BTW)

De leukste bedrijfsevenementen

Voor zowel de zomer en winter.

 • v.a. 1 uur
 • 10 - 5000

19,95 p.p. Excl. BTW (21,75 incl. BTW)

Wat anderen van ons vinden

NIELS WAS ECHT LEUK
Anne Viel
Anne Viel
15:33 25 Jan 22
Went there with other colleagues, it's quite fun! I really like the football game, the arrow and the laser both are so so, the volleyball is ok as we're a bunch of rookies. Would love to go again!
Thomas C.
Thomas C.
11:22 21 Jan 22
Great job by Romy
Pascal
Pascal
18:19 19 Jan 22
Jan Westerdiep
Jan Westerdiep
16:44 19 Jan 22
I had a good time with Dr. Teambuilding!
Zamfira Lucian
Zamfira Lucian
11:52 18 Jan 22
Really enjoyed this online event, as an alternative of a live event this was really the next best thing teaming up with colleagues against other teams within our company.
Evert-Jan de Raadt
Evert-Jan de Raadt
11:52 18 Jan 22
Lekker intensief en spannend!
Annet Ekhart
Annet Ekhart
16:36 14 Jan 22
Het was gezellig vooral in deze tijden dat je thuis vast zit. Dit spel bracht ons als team weer dicht tot elkaar. Zou het aanraden ook na de Corona
Ali Rgui
Ali Rgui
15:29 14 Jan 22
Super leuk spel en top host Roy als dokter teambuilding!Erg gelachen met mijn collega's ;-)
Kris Broekhof
Kris Broekhof
10:59 14 Jan 22
Leuk online alternatief voor de samenwerking en top gehost door Roy!
Amber Klaassen
Amber Klaassen
10:57 14 Jan 22
js_loader