Stages bij UP Events Amsterdam

UP Events is regelmatig op zoek naar superenthousiaste winnaars die het leuk vinden om mensen de beste dag van hun leven te bezorgen. Ben jij de persoon die ons team versterkt?  Heb jij het in je om alle facetten van de horeca en spelbegeleiding met enthousiasme over te dragen op onze gasten en collega’s? Of ben jij leergierig en wil je een echte salestijger worden?

Sfeerimpressie

Foto’s en video’s zeggen meer dan duizend woorden. Hier vind je enkele sfeerimpressies van de feesten, festivals en je dagelijkse werkzaamheden bij UP Events!

Interesse in een stage bij UP Events

Ben je geïnteresseerd in een een geweldige stageplek? Aarzel dan niet en stuur je motivatiebrief en CV naar [email protected]

Als je solliciteert voor een stageplek geef dan duidelijk aan om welke stage het gaat, welke opleiding je volgt, wanneer je stage begint en hoe lang je stageperiode duurt.

Ben je op zoek naar onze vacatures?

Stage bij UP Events

Stage Activiteitenbegeleider MBO

Activiteitenbegeleider MBO

Ben jij gedreven en sportief? Wil jij dat jouw klanten de leukste dag van hun leven beleven? Dan is dit de stageplek voor jou.

stage vacature activiteitenbegeleider amsterdam

Activiteitenbegeleider HBO

Haal jij je energie uit het verzorgen van te gekke evenementen waar je de klant een fantastische dag mag bezorgen? Dan is dit de stageplek voor jou.

City Games Amsterdam

City game BAAS

Wij zijn op zoek naar een echte city game Baas. Ben jij iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kan je goed zelfstandig werken en ben je gek op het verzorgen van leuke spellen voor klanten? Dan is dit de stageplek voor jou.

Stage facilitair leidinggevende

Facilitair keukenmanager

Ben jij helemaal op je plek in de keuken en wil jij er alles aan doen om de gasten het naar hun zin te maken? Dan is de stage facilitaire keukenmanager echt wat voor jou!

Stage lasergame baas

Lasergame BAAS

Kan jij om gaan met veel eigen verantwoordelijkheid. Vind je het leuk om te lasergamen? Dan is de stage lasergame BAAS wellicht iets voor jou.

Online Teambuilding Game Bedrijven

Online teambuilding BAAS

In de vreemde tijd van de afgelopen week heeft deze branche zich enorm ontwikkeld. Wil jij meegroeien in deze nieuwe branche? Dan is de stage online teambuilding wat voor jou.

Stage Floormanagement Hospitality

Floormanagement hospitality

Ben je gedreven, houd je van nature het overzicht ook in drukke en moeilijke situaties? Kijk dan eens naar de stage floormanagement hospitality.

stage hospitality en events

Hospitality en events

Ben jij gastvrij aangelegd en wil je er altijd alles aan doen om het de gasten naar hun zin te maken? Dan ben je bij onze hospitality afdeling op het juiste adres! Kijk snel voor de stage hospitality en events.

Facilitair leidinggevende stage

Facilitair leidinggevende

Zorg jij er graag voor dat andere hun werk prettig en optimaal kunnen uitvoeren? Staat gastvrijheid bij jou hoog in het vaandel? Dan is de stage facilitair leidinggevende iets voor jou.

stage online marketing Amsterdam

Online marketing

Ben jij een social media lover die weet hoe je de aandacht van volgers pakt? Kun jij super sterke en pakkende teksten schrijven voor websites? Of toffe video’s te maken? Of ben je juist een analytische topper in SEO en Analytics? Dan is dit de stage online marketing voor jou.

vacature stage planning amsterdam

Planning

Vind jij het fijn als de planning helemaal op orde is? Aarzel dan niet en kom bij UP Events stage lopen bij de planning en zorg dat elke dag op rolletjes verloopt!

Stage Sales en Events

Stage sales en events

Ben jij een “mouwenopstroper” 1e klas, iemand die erop kickt om de ene na de andere deal binnen te slepen en wilt meebouwen aan ons groeiende merk?

Stage HR Human Resourses Crew Afdeling

HR

Voel jij je thuis tussen leuke en gezellige collega’s en heb je oog voor detail? Ben jij goed in het zetten van de juiste poppetjes op de juiste plek? Dan is de stage HR bij UP Events zeker iets voor jou! Loop stage op de gezelligste Crew afdeling van Nederland.

apply to our content intern vacature
designed by UP Events

Content marketing

Ben jij creatief met taal en weet je met je teksten de aandacht van mensen te trekken? Kun je supersterke en pakkende teksten schrijven voor websites? Of ben je een analytisch kampioen in SEO en Analytics? Dan is de content marketing stage iets voor jou.

Vitality

Conceptontwikkeling & gamification

Wil je alles weten over het creëren van conceptontwikkeling en gamification? Heb je vaak nieuwe ideeën die je ook zelf wilt kunnen uitvoeren? Dan is deze toffe stage iets voor jou.