Address

UP Events
Tom Schreursweg 8
1067 MC Amsterdam

Group activities Amsterdam

Organise your group activity with UP Events! We offer a wide variety of activities, drinks and delicious BBQ’s that will make every outing a success. We can tailor your activities specifically to your needs, alternatively you choose from any of the four all in one packages we offer. View all our group activities on our team building & activities. Each package consists of at least one group activity, a snack platter, drinks and delicious BBQ. In addition to these group activities we also welcome you to enjoy large events with UP such as company parties or even a company festival – the possibilities are endless!

Individual activities

All our group activities can be booked individually. For more information on the group activities see our activities page. All our group activities are available to book for group outings, staff outings, company outings, bachelor parties, team outings, department outings or family outings.

Would you rather talk to us about it? Send us an email or contact us by phone.

Bel Teambuilding Amsterdam Request a quote

Why choose a group activity at UP Events?

 • You leave happier than you arrived.
 • We meet expectations, we prefer to exceed them.
 • You get value for your money.
 • We promise not just any group activity but an experience.
 • Every year we offer one new spectacular experience to look forward to.
 • Not happy after all, you can come back for free.
 • We say this, but the reviews don’t lie.

Facts about UP Events

 • More than 80,000 satisfied customers every year.
 • More than 10 years of experience in memorable group activities.
 • Enthusiastic staff on hand to make your group activity a success.
 • More than 100 activities at 1 location.
 • Member of Vebon (safe outdoor sports), Recron and TÜV certified.
 • Free parking in front of the door.

what others think about our group activities

Dit weekend met mijn dochter en vriendinnen gaan lasergamen bij UP Events voor haar verjaardag. Het was super leuk. Je kunt er voor de deur parkeren. We werden fijn ontvangen, alles werd goed uitgelegd en het terrein is heel prettig. De lasergame arena was buiten en spannend ingericht. Wij hadden mooi weer dat is natuurlijk wel fijn. Ik kan het iedereen aanraden!
Karina Heideman
Karina Heideman
09:49 27 Sep 21
Bij Upevents hebben wij afgelopen week een bedrijfsuitje gehad. Wij hebben spellen uitgevoerd zoals Robinson Crusoe en een Escape Challenge. Dit waren super leuke spellen voor alle collega's om in teams competitief aan de slag te gaan. Iedereen heeft het echt leuk gehad. Bedankt Dirk & Giovanna voor de fijne begeleiding gedurende de dag en Elianne bedankt voor het organiseren!
Charelle Ravensbergen
Charelle Ravensbergen
07:25 23 Sep 21
Geweldig leuk kinderfeestje van onze zoon (8) gisteren.Heel fijn personeel, je kunt zo’n beetje alles uit handen geven. Lasertag/lasergamen was een enorm succes en kon volledig Coronaproof doorgaan doordat alles buiten was en kon. De ontvangstruimte is ook lekker ruim en fijn dat je je eigen taartje mag verzorgen. Zowel voor de ouders als de kids een enorme aanrader!!!
Martine Hemstede
Martine Hemstede
10:51 20 Jun 21
Leuke groepsquiz om te doen met een hele bende collega's! Jammer dat er zoveel opdrachten zijn in zo'n korte tijd.. We hadden graag meer willen afronden. En even naborrelen was ook wel leuk :) Het event was 'Ended by the host' Oeps foutje denk ik! ;)
Stephanie Kessels
Stephanie Kessels
15:01 29 Apr 21
Zaterdagavond een superavond gehad, door de huidige pandemie is samenkomen met vrienden uiteraard niet mogelijk, digitaal gelukkig wel.Met project Arrow hebben we een heerlijke, gezellige ouderwetse vriendenavond gehad! Een enorm leuke uitdaging, de plezier van het samenwerken en uiteindelijk het lachen naderhand om de opdrachten en vooral uitvoeringen maakten dit een geweldige avond. De host vanuit Upevents heeft een duidelijke uitleg gegeven geholpen wanneer nodig.Dikke aanrader om te spelen met vrienden, collega’s, teamgenoten! Binnenkort weer voor ons in ieder geval!
Tim Hax
Tim Hax
08:00 28 Mar 21
Fantastisch! Een geweldige ervaring! We hebben Project Arrow gespeeld en veel plezier gehad binnen de teams, waarbij we achteraf ook vol vermaak terugkeken naar de gemaakte opdrachten. We hadden dan ook wel een top host (Gaby), die ervoor zorgde dat de sfeer er lekker in bleef. Zeker een aanrader voor een digitaal teambuilding uitje!
Aubrey van het Reve
Aubrey van het Reve
11:31 16 Mar 21
Ik heb meegedaan met de vitaliteitsgame afgelopen week. Wat een creatief bedacht spel was dat! Vooral nu ik veel thuiswerk en veel minder buiten kom, is dit erg verfrissend.De begeleiders waren heel vriendelijk en gezellig. Dat maakte de ervaring alleen maar beter.Up Events is een echte aanrader dus als je toe bent aan een uitje, een plek zoekt om een feestje te vieren of als bedrijf een teambuildingsuitje wilt doen neem contact met ze op!
Lygently Wijnruit
Lygently Wijnruit
14:51 11 Mar 21
We hebben Project Arrow gedaan. Geweldige ervaring!Iedereen heeft er ontzettend veel lol in gehad. In de avond werd er nog steeds over bepaalde vragen/onderwerpen nagepraat. Combinatie van foto's maken/video's opnemen/raadsels oplossen was perfect.Mandy deed het erg goed! Complimenten!
Mathijs van Leeuwen
Mathijs van Leeuwen
10:38 05 Mar 21
Super goede ervaring gehad bij dit bedrijf! Ik heb samen met mijn vrienden een online game gespeeld en de begeleiding was echt top! De game heeft ons als groep een leuke uitdaging gegeven met de puzzels en tergelijkertijd ook echt onze teamspirit verbetert. Nooit verwacht dat een spelletje spelen via Zoom zo leuk kon zijn! Hierbij was de begleiding ook super goed! Wij hebben de online game "Project Arrow" gespeeld, absoluut een aanrader!
Naomi de Bruijn
Naomi de Bruijn
10:27 19 Feb 21
Wat een ontzettend top bedrijf en plek! Het team is erg hecht en opgemaakt door mensen met echt een oogje voor elkaar. Hun games worden constant verbeterd en verbieuwd waardoor ik altijd getriggerd wordt om terug te komen! Zeer aan te raden voor activiteiten tot teambuilding tussendoor
Nani In
Nani In
10:24 19 Feb 21
Als vrijdagmiddagborrel deden we een online escape room. Echt super leuk in elkaar gezet en een hele toffe ervaring. Hierdoor heb je het op afstand toch heel leuk met elkaar. De hosting door Robin was erg leuk, waardoor er meteen een goede sfeer in zat. Een aanrader voor iedereen!
Dennis Buitenhuis
Dennis Buitenhuis
08:50 06 Feb 21
Fantastisch! De online games zijn leuk en super gezellig. De presentators waren super grappig en dynamisch. Het is echt een leuke sfeer en je kan niet stoppen met lachen. Je kan van alles verwachten. Ik heb nu al weer zin in om een online game mee te doen :)
Kennis gemaakt met UP Events toen ik op zoek was naar een leuke vergader locatie. Vlak daarna brak Covid uit en moest ik deze reservering annuleren. Maar... UP Events kwam al snel met leuk online teambuilding alternatief. We hebben als organisatie al verschillende keren de game Project Arrow ingezet als online fun activiteit. Echt super! Zowel het spel, alsook het contact met Rene en de hele organisatie. Top!
Elenita Christian
Elenita Christian
13:59 18 Jan 21
Wat een super leuke ervaring! We hebben met 27 collega's het digitale spel Project Arrow gespeeld. Veel lol gemaakt met de teams. Leuke & uitdagende opdrachten. Als je op zoek bent naar een (digitaal) teambuilding-uitje raad ik UP Events zeker aan!
Sanne Stelt
Sanne Stelt
09:04 14 Jan 21
Het was een superleuke ervaring om met het gehele team, digitaal een spel te spelen. We hebben met 30 collega's het spel 'Project Arrow' gespeeld. Gewoon leuk, vermakelijk, plezierig en veel lol gemaakt.Aanrader voor iedereen die een informeel (digitaal) teambuilding-uitje wil.Succes jongens en bedankt!
Shelly van Beekhoven
Shelly van Beekhoven
13:40 21 Dec 20
Heel leuk Scrooge kerst event gehad met onze Crew en in het bijzonder op een originele en enthousiastmakende manier gepresenteerd door onze eigen Charles Dickens! We zijn er echt van in de kerststemming gekomen, de opdrachten waren uitdagend en origineel en hebben ons teamgevoel zeker versterkt. Dit was een prima Corona alternatief voor het jaarlijkse samenzijn rondom kerst, zeker een aanrader!
Simone V
Simone V
17:56 19 Dec 20
Voor het eerst een online team building gedaan in samenwerking met UP-Events! Erg goed geregeld en onze collega's vonden het spel 'The Scrooge' boven verwachting goed! Zeker aan te raden als alternatief voor een virtuele borrel of pubquiz.
Dimitrie van Leeuwen
Dimitrie van Leeuwen
15:49 17 Dec 20
Net de Scrooge Teams winter game gedaan in een sub-groep van 5. Was heel gezellig! Wel een beetje krap qua tijd, lijkt me een kwestie van goed plannen! Bedankt voor de leuke kerstactiviteit!
ThePersister
ThePersister
13:51 17 Dec 20
Eerlijk gezegd heb ik geen op of aanmerkingen. Up Events heeft het goed in elkaar gezet en het verliep leuk en beter dan dat ik had verwacht.De apps waren gebruiksvriendelijk en de opdrachten waren grappig en leuk om in team verband te doen.Op het punt van de begeleiding vond ik dat het prima verliep.
Martin Huisman
Martin Huisman
23:22 16 Dec 20
We hebben met 10 personen de online teambuilding gedaan in het Scrooge wintergame verhaal. Wat een feestje! Super goed geregeld allemaal, een echte Scooge sfeer, dus een geslaagde teambuilding. Een echte aanrader!
Inge van Weerden
Inge van Weerden
14:13 14 Dec 20
We hebben een hele leuke avond gehad met de online escaperoom! Het was een heel divers spel door alle verschillende links, plattegronden en documenten. Hierdoor konden we de taken verdelen en met elkaar nadenken over de oplossing. Echt een aanrader!
Helga
Helga
08:14 28 Nov 20
90 minuten gezoomed met een brede glimlach op mijn gezicht. Zo wil ik elke dag wel een online event. Aanrader!
Jente Kater
Jente Kater
16:09 11 Nov 20
Team dag met UP Events. Zeer geslaagd. De collega's van Team Maatschappij van de Gemeente Oegstgeest hebben er volgens mij van genoten. Bij een digitaal event is de vraag lastig of je aan teambuilding doet maar de gezelligheid was er niet minder om. Veel collega's weer even in beeld gehad. De vragen waren lastig maar uitdagend. De opdrachten leuk en humoristisch. Kortom een geslaagd "team uitje 2020".
Chrik Duyvendak
Chrik Duyvendak
16:53 10 Nov 20
Een digitale teambuilding gedaan met UpEvents: prima ervaring, strak georganiseerd, spel is goed op samenwerking gericht. Echt allés digitaal doen blijft een uitdaging, maar het enthousiasme bij ons team was tijdens deze dag net zo groot als bij een 'live' teambuilding.
Frank Leget
Frank Leget
14:26 10 Nov 20
Strak tegen Amsterdam-Osdorp, een mooie locatie. Ik heb hier een dag of zes trainingen verzorgd. Een nette en vriendelijke ontvangst, de trainingslocatie perfect voor elkaar. Onbeperkt koffie, thee, fris en versnaperingen. En als ik iets nodig had werd het direct geregeld. Een aanrader als je met een groep collega's bijvoorbeeld een bijeenkomst wil organiseren buiten het eigen bedrijf waarbij diverse buitenactiviteiten bijgeboekt kunnen worden. Nu, tijdens de coronatijd is het erg rustig. Ik weet niet hoe het er is als er geen corona is.
Dirk Jan Smids
Dirk Jan Smids
15:24 04 Nov 20
Een super geslaagde middag waarbij de collega's samen weer een hoop lol hebben gehad. UpEvents bedankt voor alles.
Remko Hartjesveld
Remko Hartjesveld
08:27 03 Nov 20
Wát een dag! We waren hier met een groep van 20 man, chaotisch tot de max natuurlijk, maar daar werd niet op of om voor gekeken haha. De uitleg en begeleiding van activiteit naar activiteit ging naadloos. We hebben arrow tag, bubbel voetbal, beachvolleybal en lazer game gedaan en elk spel was echt hilarisch. We hebben zeker mazzel gehad met het weer maar ik raad dit echt aan aan iedere vrienden groep of bedrijfsuitje!
Iris van der Laan
Iris van der Laan
10:40 25 Sep 20
Super leuk! Top lokatie en genoeg ruimte en activiteiten om te doen!
Roos Miedema
Roos Miedema
09:42 25 Sep 20
Namens de opleidingen SM&O en ISMB van de HvA: Bedankt voor het hosten van onze diploma-uitreikingen, goed contact en goede service. We hebben mooie evenementen neergezet met Up, volledig volgende de Corona richtlijnen.
Liedewij Pronk
Liedewij Pronk
10:50 22 Sep 20
Afgelopen vrijdag met mijn team Expeditie Robinson gedaan. Ondanks de regen een topmiddag/avond gehad. De begeleiding door Michael en Tom was geweldig! Wat een fijne gastheren. Kortom, de locatie was top, de activiteit enig, de begeleiding fijn, het eten en drinken heerlijk!! Een aanrader!!!!
Concepta Anakotta
Concepta Anakotta
10:47 02 Sep 20
Fantastische activiteiten en leuke begeleiders, dat je dit in Amsterdam kan vinden is echt uniek!!
Rob 94
Rob 94
07:22 26 Aug 20
We hebben onlangs een teamdag gehad bij UP events en het was super goed geregeld en we hebben het heel leuk gehad. Zeker een aanrader!
Rielle van den Born
Rielle van den Born
06:21 25 Aug 20
Afgelopen vrijdag hebben mijn verloofde en ik een geweldig feestje mogen geven bij UP event in de beachclup (met een p). Juist door de flexibiliteit van de medewerkers en het fijne barpersoneel was het een erg geslaagd feest. Deze plek is echt een aanrader!
Marlies Liebrecht
Marlies Liebrecht
10:35 18 Aug 20
Google Rating
4.8

Write a Review

the best group activities in Amsterdam

Various group activities

City games group activities

For group activities we invite you to visit our location in Amsterdam West. Alternatively, our group activities can be booked at other locations across the Netherlands! One of our best-selling group activities is City Hunt. The City Hunt is from our City Games program. This game is designed for you to take a tour through the city with a tablet and perform various assignments, looking for clues and answering questions. We have many themed city games suitable for every group outing and available for you to enjoy in Amsterdam or anywhere across the Netherlands. City Hunt has been recommended as one of our coolest group activities, however you could also try our city escape game.

Active group activities

Our active group activities are the most popular group outings booked at UP Events. We offer a large number of group activities such as the acclaimed survivor game, highland games, bubble football, laser game, archery tag and archery.

We also provide various group activities on the beach or in the city. For example we work in partnership with the beach pavilions in Zandvoort along with having partners in Amsterdam and Haarlem centre. We can also come to the location of your choice! All we ask is that you are in good health, especially for the Highland Games and Bumper Football.

Escape room up to 28 people

If you are looking for an escape room group activity then look no further, we have a great opportunity for you. Escape rooms is the perfect outing for friends, families or colleagues to enjoy. To play, each group will be divided and locked in a room, you then have 1 hour to escape. The time is ticking, good cooperation and team work is necessary. Once each group escapes you will meet again in the same area. Our large screen allows you to watch the other teams play. This is fun for the groups that escaped first. The joy of escaping is the most rewarding feeling. Team effort, communication and patience is really important, you cannot escape without cooperation!

We offer 2 different escape rooms, each can be played with a maximum of 7 people. The two rooms are called, escape room the bunker and escape room vietnamese victim..

 

Escape room for large groups

We also have a number of options for large groups that are looking for an escape room group activity. You can play our four escape rooms in two shifts, one half playing an escape room and the other half enjoying a drink. Option two is that you play in two shifts and you combine with one of our many other group activities. Such as bubble football, archery tag, laser game, VR games or highland games. The third option is that you play one of our escape challenges such as escape challenge: morte frio or escape challenge: the monk. You can play these with ten to five thousand people at a time. All in the same room!

Seeing each other in the same room enhances the game. Seeing that another group is already further brings extra tension. Secretly giving wrong hints to the other teams causes hilarity. The winners are seen by all teams. Loads of fun and easy to follow!

A creative group activity

We have a wide range of different creative group activities. Whether you are with a group of ten people or a thousand people, we offer a creative workshop for every occasion. The creative workshops range from sand sculpture making and the bigger picture, making ice sculptures or painting like van Gogh. The creative workshops can be booked both at our location in Amsterdam West and at an external location.

You will be amazed how creative many people are. It’s always the quiet ones that seem to impress. Once the experience has started people become calm and focused, this allows beautiful creations to be made. You are welcome to take your artwork home, if it still needs to dry you can collect these at a later time.

Game show as a group activity

Are you looking for a fun or weird group activity? Perhaps one of our game shows or dinner games is an interesting option for you. One of our best game shows is “minute to win it“. During this great group activity you will compete against each other with short, fun and challenging assignments. For example you compete against who can build the tallest tower or who stacks most nuts with chopsticks. This is the game that you really must play at least once, it gets hilarious! Tactics, team spirit and speed are the most important factors.

Another great group activity we offer and a perfect reason for a group outing, staff outing, team outing, company outing, department outing, bachelor party or family outing is the “battle of the sexes quiz“. You will answer questions in different rounds in teams. The quiz is presented by an experienced quiz master. Whoever scores the most points with his team wins this quiz!

Teambuilding Amsterdam

At UP you will find the best team building activities in Amsterdam. UP Events is a full service event agency with it’s own location in Amsterdam West. We offer a whole range of team building activities and team building workshops. All our group activities can be organised at our location or at external locations across the Netherlands. Think of a creative team building workshop in the center of Amsterdam, or a super exciting hackathon at your own office.

We organise activities for you to work together as a team, to think strategically, utilising everyones individual skills to contribute to the tasks in hand. We encourage jackets to be taken off and ties removed, roll your sleeves up and get stuck in with the activity together. Team building starts with everyone being equal and complementing one another, you cannot do the assignments alone. Work together, support and encourage one another and you will enjoy the perfect team building experience.

Events agency Amsterdam

UP Events is a full service event agency in Amsterdam. We are open, pragmatic, approachable and a bit unruly. It is in our best interest to always strive for a perfect event every time, big or small. At UP Events we take care of each other and our customers. We are passionate with what we offer and proud to be a little different. We strongly believe in our motto to always be better every day, as well as driven by our devotion to ensure your event is a success!

If you’re thinking about organising an outing or event, drop by for a cup of coffee. We are happy to show you the possibilities at our event location in Amsterdam. In addition, we can share everything you need to know about our team building activities that we can offer at any location. We have many set options or will happily tailor something completely different just for you. No question is too crazy, we are happy to talk to you.