Buiten

Samenwerken

Competitief

Vanaf 15 Personen

City hunt game

Met deze spannende interactieve city hunt nemen jullie het in teams tegen elkaar op in de stad. Ieder team heeft een smartphone of tablet waarmee het spel wordt gespeeld in het stadscentrum. Op de smartphone of tablet staan punten aangegeven en bij deze punten zie je hoeveel punten je kan verdienen met die opdracht. Elk team plant zijn eigen route door het centrum en kan punten verdienen door het oplossen van raadsels en puzzels en door middel van het maken van ludieke foto’s (afhankelijk van de opdracht). Het team dat de meeste punten weet te verzamelen en de snelste tijd neer zet, zal dit spannende uitje winnen.

Op de step of fiets

Je kunt er voor kiezen de city hunt te voet te spelen. Een leuke toevoeging kan zijn om dit stadsspel met de step of fiets te doen. De extra kosten zijn niet inbegrepen in de reguliere prijs. Wij rekenen hiervoor €15,- excl. btw per stuk.

UP Events stadsspel

Prijs

Locatie: elke stad in Nederland
Duur: 150 minuten
15 – 5000 personen: €25,95 pp excl. 21% btw

Zijn jullie met minder dan 15 personen, dan kunnen jullie de city hunt wel spelen, maar dan dien je voor 15 personen te boeken.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

City hunt combinaties

Je kunt ons stadsspel city hunt boeken voor in Amsterdam. Dan heet het spel “Secrets of Amsterdam”. Maar het kan ook in een andere stand in Nederland. In beide gevallen, kunnen wij deze te gekke teambuilding activiteit voor je organiseren en nemen alle benodigdheden mee.

Wil je graag een UPgrade en een extra andere activiteit erbij doen zoals robinson crusoebubbel voetbal of VR games? Dit kan perfect op onze locatie.

Wil je iets drinken en genieten van een heerlijke BBQ? Geen probleem. Op onze locatie in Amsterdam, waar je gratis kunt parkeren, bieden wij de lekkerste hamburgers en BBQ’s aan om je dag compleet te maken.

Vraag dan een offerte aan of bel +31(0)204635850.