Buiten

Competitief

Samenwerken

15-5000 Personen

City Hunt City Game

Met deze spannende interactieve City Hunt nemen jullie het in teams tegen elkaar op. Ieder team heeft een smartphone of tablet waarmee het spel wordt gespeeld in het stadscentrum. Op de smartphone of tablet staan punten aangegeven en bij deze punten zie je hoeveel punten je kan verdienen met die opdracht. Elk team plant zijn eigen route door het centrum en kan punten verdienen door het oplossen van raadsels en puzzels en door middel van het maken van ludieke foto’s (afhankelijk van de opdracht). Het team dat de meeste punten weet te verzamelen en de snelste tijd neer zet, zal dit spannende uitje winnen.

City Hunt op de step

Je kunt er voor kiezen de City Hunt te voet te spelen. Een leuke toevoeging kan zijn de City Hunt met de step, fiets of zelfs in een betjak te spelen. De extra kosten zijn niet inbegrepen in de reguliere prijs. Wij rekenen voor een step of fiets €15,- excl. btw. p.st.. De betjak is afhankelijk van de dag en het aantal betjaks. Als je een fiets, step of betjak wilt toevoegen aan de City Hunt geef dit dan a.u.b. aan in het tekstvlak op het aanvraagformulier.

Prijs externe locatie

Duur: 3 uur
15 – 49 personen € 25,95 pp excl. 21% btw.
50 – 99 personen € 24,95 pp excl. 21% btw.
100 – 5000 personen € 23,95 pp excl. 21% btw.

City Hunt Combinaties

Je kunt hier de City Hunt boeken. Wil je liever een totaal arrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbubbel voetbalescape room of VR games. Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijke BBQ?

Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)204635850.

UP Events offerte op maat

*

*

*

*