City Game: Secrets of Amsterdam

City Hunt Amsterdam
 • Extern
 • Stadsspel
 • Buiten
 • Vanaf 15

Secrets of Amsterdam

Ontdek het oude centrum van Amsterdam! Tijdens de wandeling krijg je foto opdrachten, puzzels en meer. Los deze op en verdien punten en hints die je helpen bij de eindpuzzel. Weet jij een plekje te bemachtigen op onze ranglijst?

Leer meer over de stad; geschiedenis, bijzondere personages, cultuur & unieke feiten. Ontrafel geheimen die zelfs voor de echte Amsterdammers onbekend zijn.

Zo werkt het

De instructeur legt de belangrijkste spelregels uit. Daarna gaan jullie in groepen van 5 tot 6 deelnemers per team het centrum van Amsterdam in. Met behulp van punaises op een interactieve kaart volg je je eigen route door de stad. Ontdek in twee uur wat Amsterdam allemaal te bieden heeft. Het spel is gekoppeld aan de GPS; zodra je een pin bereikt, wacht je een leuke missie.

Discover like a local!

Je kunt samenwerken om de grootste geheimen van de stad te ontdekken. Het team met de meeste punten wint!

Over dit ontdekkingsspel

 • Inclusief instructeur
 • 5-6 spelers per team
 • 2 uur
 • Verkrijgbaar in het Nederlands en Engels.

Benodigdheden

 • Een opgeladen smartphone
 • Internetverbinding
 • Ingeschakelde GPS

Voorbeeld programma Secrets of Amsterdam

 • Verzamelen op afgesproken locatie
 • Uitleg en starten van de City Game
 • Secrets of Amsterdam spelen
 • Verzamelen en prijsuitreiking

Secrets of Amsterdam combinaties

Neem de controle over een stadstour met je eigen Self-guided Smartphone City Game. Ontdek de unieke plekken en verborgen parels van een stad naar keuze tijdens een zelfgeleide Smartphone City Game! De stad veranderd in een interactief speelveld met diverse GPS gebonden punten waar leuke puzzels, hersenkrakers en foto opdrachten voor je klaar liggen. Speel WANNEER, WAAR & met WIE je wilt.

Speel ‘Secrets of Amsterdam’ of ontdek een andere stad. In beide gevallen, kunnen wij deze te gekke teambuilding activiteit voor je organiseren en nemen wij alle benodigdheden mee.

Wil je graag een UPgrade en een extra andere activiteit erbij doen zoals Robinson Crusoe of Bubbel voetbal? Dit kan perfect op onze locatie.

Wil je iets drinken en genieten van een heerlijke BBQ? Geen probleem. Op onze locatie in Amsterdam, waar je gratis kunt parkeren, bieden wij de lekkerste BBQ’s aan om je dag compleet te maken.

Vraag dan een offerte aan of bel +31(0)204635850.

Prijs Secrets of Amsterdam ontdekkingsspel

Ben je met minder dan 15 personen? Boek dan voor 15 personen.
Speel op je eigen device. (Tablet €5,- p.p. excl. btw.)

Secrets of Amsterdam

Speel Secrets of Amsterdam Exploration Game

 • 1,5-2 uur
 • vanaf 15

24,95 p.p. Excl. BTW (30,19 incl. BTW)

ADD UP 2 met Secrets of Amsterdam op onze locatie

Secrets of Amsterdam, borrelplateau, 3 uur drankarrangement en overheerlijke BBQ.

 • 5 uur
 • v.a. 10

88,05 p.p. Excl. BTW (95,97 incl. BTW)

Wat anderen van ons vinden

Had 2 birthday parties here for my daughters. Great venue for all seasons all ages. Staff is great helpful flexible. Highly recommend
Elianne is heel professioneel en. Ze is meedenkend altijd positief gestemd en behulpzaam. Ze vervult een belangrijke rol bij UP!
Dominique Paard
Dominique Paard
1701605454
Great evening with our host Roy! Can only recommend.
Svenja Spiegel
Svenja Spiegel
1701540934
Leuke locatie!
Alex Kossen
Alex Kossen
1701451195
Top organisatie. Goed verzorgd, compleet, professionele meeting ruimtes. Op 1 en dezelfde locatie kun je de zakelijke meetings doen en tegelijk aan teambuilding doen dmv bijvoorbeeld een “Robinson” spelvorm.
Mark Visser
Mark Visser
1701449867
Leuke locatie voor een meeting met grappige activiteiten. Prima parkeren ook
Wim M
Wim M
1701430239
In het eerste deel van de middag hebben we allemaal gekke spelletjes gedaan zoals sjoelen met, jammer genoeg, lege bierpullen, hangen aan iemands skibroek, spijkers mis slaan en pegels niet vangen. Zelfs darten zonder een one-hundred-and-eighty ontbrak niet aan ons leuke afdelingsuitje!! De spelleider was onverbiddelijk; na het valsspelen werden we gewoon gediskwalificeerd! Ik heb mijn collega's nu echt leren kennen...en zij mij ook...🤣Het tweede deel was supereng; het drugskartel zat achter ons aan. Twee teams bestonden uit echte slimmeriken die op tijd konden ontsnappen. Je raadt het al in welk team ik zat....Jero en Stef, bedankt voor de leuke middag! Tevens complimenten aan de dames die ons een warm welkom gaven en de drankjes serveerden! Goed georganiseerd!Groetjes,Angeliek (Afdelingsuitje GGD)
Angeliek Bonnes
Angeliek Bonnes
1701368053
Leuk spel en goede begeleiding van Jero & Stef. Bedankt!
Tinus B
Tinus B
1701357362
Jero en Stef. Leuke variant van een escape room. Aanrader als je met je afdeling/team een leuke aciviteit zoekt.
Irene Ahles
Irene Ahles
1701357324
Het was gezellig met Jero en Stef. Spannend spel. Bedankt.
js_loader