Binnen

Buiten

Samenwerken

Vanaf 10 Personen

Percussie workshop

Ga helemaal op in de muziek tijdens deze geweldige percussie workshop! In deze dynamische sessie laten wij jullie gezelschap een overdonderend slagwerkstuk bespelen op diverse instrumenten. Grote houten bas trommels, bellen, tonnen en metalen trommels die met stokken bespeeld worden vormen het instrumentarium. De activiteit wordt rustig opgebouwd en eindigt met een knallend stuk!

Of het nu voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenuitje is, een ding is zeker; tijdens deze muziekale activiteit gaat iedereen helemaal los. Onze percussieworkshop is ook een activiteit die je heel goed kunt toevoegen aan een bedrijfsfeest of festival. Onze altijd enthousiaste begeleiders versterken de goede sfeer.

Wij kunnen deze activiteit op onze schitterende locatie in Amsterdam-West of op een andere locatie in Nederland voor jullie verzorgen. Of het nu op het strand in Scheveningen is of in een van de vele stadscafés in Amsterdam of Utrecht is. Bij onze locatie kunnen jullie gratis voor de deur parkeren.

Percussie workshop combinaties

Wil je jullie percussieworkshop liever in een compleet arrangement combineren met een van onze andere (sportieve) activiteiten zoals lasergamenbubbel voetbalEscape Room of VR-games? Wil je ook een lekker drankje en genieten van een heerlijke BBQ? Vraag dan een offerte bij ons op of bel +31(0)20-4635850.

Prijs op onze locatie

Duur: 90 minuten
15 – 5000 personen: €24,95 pp excl. 9% btw

Zijn jullie met minder dan 10 personen, dan kun je de percussieworkshop voor 10 personen boeken.

Prijs op een andere locatie

Duur: 90 minuten
15 – 5000 personen: €28,95 pp excl. 9% btw

Zijn jullie met minder dan 15 personen, dan kun je voor 15 personen boeken.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen