Binnen

Buiten

Samenwerken

Vanaf 10 Personen

Percussie workshop

Ga helemaal op in de muziek tijdens deze geweldige percussie workshop! In deze dynamische sessie laten wij jullie gezelschap een overdonderend slagwerkstuk bespelen op diverse percussie instrumenten. Grote houten bastrommels, bellen, tonnen en metalen trommels die met stokken bespeeld worden vormen het instrumentarium. Of het nu voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenuitje is, een ding is zeker; tijdens deze workshop gaat iedereen helemaal los.

Wij kunnen de percussie workshop op onze schitterende locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland voor jullie verzorgen. Of het nu op het strand in Scheveningen of in een van de vele stadscafés in Utrecht is.

Percussie workshop combinaties

Je kunt de percussie workshop hieronder direct op onze locatie boeken. Wil je liever een arrangement met een van onze andere activiteiten zoals lasergamenbubbel voetbalEscape Room of VR-games? Wil je ook een lekker drankje en genieten van een heerlijke BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)20-4635850.

Prijs op onze locatie

Duur: 90 minuten
15 – 5000 personen: €24,95 pp excl. 9% btw

Zijn jullie met minder dan 10 personen, dan kun je voor 10 personen boeken.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Prijs externe locatie

Duur: 90 minuten
15 – 5000 personen: €28,95 pp excl. 9% btw

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen