Binnen

Buiten

Samenwerken

Vanaf 15 Personen

Percussie workshop

Ga helemaal op in de muziek tijdens deze geweldige percussie workshop! In deze dynamische sessie laten wij jullie gezelschap een overdonderend slagwerkstuk bespelen op diverse instrumenten. Grote houten bas trommels, bellen, tonnen en metalen trommels die met stokken bespeeld worden vormen het instrumentarium. De activiteit wordt rustig opgebouwd en eindigt met een knallend stuk!

Of het nu voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenuitje is, een ding is zeker; tijdens deze muzikale activiteit gaat iedereen helemaal los. Onze percussieworkshop is ook een activiteit die je heel goed kunt toevoegen aan een bedrijfsfeest of festival. Onze altijd enthousiaste begeleiders versterken de goede sfeer.

Wij kunnen deze activiteit op onze schitterende locatie in Amsterdam-West of op een andere locatie in Nederland voor jullie verzorgen. Of het nu op het strand in Scheveningen is of in een van de vele stadscafés in Amsterdam of Utrecht is. Bij onze locatie kunnen jullie gratis, voor de deur, parkeren.

Prijs op onze locatie

Voor de leukste teambuilding activiteiten in Amsterdam kom je naar onze eigen locatie in Amsterdam West.

Duur: 90 minuten
15 – 5000 personen: €24,95 pp excl. 9% btw

Zijn jullie met minder dan 15 personen, dan kun je de percussieworkshop voor 15 personen boeken.

Prijs op jullie locatie

Heb je een eigen locatie in gedachten? We denken graag mee. Deze activiteit kan bijna overal. Denk wel aan de buren, jullie gaan natuurlijk flink wat geluid maken.

Duur: 90 minuten
15 – 5000 personen: €28,95 pp excl. 9% btw

Zijn jullie met minder dan 15 personen, dan kun je voor 15 personen boeken.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Percussie workshop combinaties

Wil je de percussieworkshop liever in een compleet pakket? Dat kan, combineer deze workshop met een hapje en een drankje. Vraag dan een offerte bij ons op of bel +31(0)20-4635850.

De percussie workshop is een van onze muzikale workshop. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor de djembe workshop of de boomwhackers workshop. Een andere aan te raden creatieve optie is de graffiti workshop.