Eten, drinken en meer

Het lekkerste eten drinken en meer tijdens jullie evenement in Amsterdam. Als je een uitje aan het organiseren bent wil je, naast een leuke activiteit, vaak ook genieten van een biertje of wijntje. En natuurlijk een goede borrelhap en heerlijke BBQ. Op ons evenemententerrein hebben wij een eigen keuken waar we de lekkerste hapjes en BBQ’s voor jullie kunnen maken. Bekijk ons menu voor alle mogelijkheden die UP Events biedt. Kom je voor een bedrijfsfestival of groot event kies dan voor onze BBQ Smoker. Hierop bereid onze chef het malste vlees en de mooiste groentesticks.

Eten en drinken in onze pakketten

Of je nu komt voor een uitje of bedrijfsfeest, voor alle soorten evenementen hebben we pakketten samengesteld. Al onze pakketten zijn inclusief activiteit en hapjes en drankjes. De pakketten zijn er om het jou makkelijk te maken. Kom je bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of teamuitje dan hebben we de ADD UP pakketten. Binnen deze pakketten kun je kiezen uit de leukste activiteiten. Daarnaast zit er altijd eten en drinken bij in zoals bij het Amazing day pakket. En voor de bedrijven die een echt goed feest willen organiseren hebben we onze bedrijfspakketten zoals het bedrijfsfestival pakket 2.

Bedrijfsevenement bij UP Events

Voor de leukste bedrijfsevenementen met het heerlijkste eten en drinken moet je bij UP zijn. Onze chefs zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Geen luxe diners maar verrassende gerechten van echt goede producten. We werken zo veel mogelijk met biologische en lokale producten. Zoals onze Tweede jeugd tosti’s. Deze worden gemaakt van brood dat anders weggegooid zou worden. Dit zijn de duurzaamste, maar vooral de lekkerste tosti’s die er zijn. Of wat denk je van onze dagverse friet van FrietHoes. Ambachtelijk bereid, zonder bewerkingen of toevoegingen en met een continu streven naar een zero waste beleid.

Evenementen UPgrades

Om jouw uitje of bedrijfsevenement helemaal compleet te maken hebben we onze evenementen UPgrades bedacht. Want, naast dat je wilt genieten van heerlijk eten en drinken, wil je natuurlijk meer. Wat dacht je van live muziek? Door een van onze DJ’s. Of zelfs live akoestische muziek. Daarnaast hebben we de leukste activaties. Kleine activiteiten die als tussendoortje en ook wat langer gespeelt kunnen worden. Te denken valt aan Jeu de boules en Skibroek hangen. We hebben bovendien de mooiste decoratie voor jouw evenement. Niet alleen mooie enorme ballonnen maar ook te gekke slingers. Heb je al nagedacht over een mooie aftermovie en eventfotograaf? Verder ook over het vervoer van en naar onze locatie? Dus kijk vooral even rond en mocht je nog vragen hebben. Bel ons op +31(0)204635850 of mail ons via het contactformulier.

Het lekkerste eten en drinken

Barista Truck Lavazza

Barista truck

Geniet van de lekkerste koffie gemaakt door een van onze ervaren barista’s.

Company Festival Amsterdam Food and Beverages

Festival food

Op jouw festival mag natuurlijk niks ontbreken. Maak je bedrijfsfestival compleet met ons festival food concept.

Belgische wafelkraam
Belgische wafel kraam en poffertjes voor event upgrades

Luikse wafel- of poffertjeskraam

Maak je bedrijfsfestivalonvergetelijk met de geur van versgebakken wafels en/of poffertjes!

cocktailbar

Cocktailbar

De meest fantastische cocktails worden voor jou gemaakt door onze ervaren cocktailshakers in jullie eigen cocktailbar.

ijsco kar amsterdam

IJscokar

De lekkerste ijsjes om jouw festival compleet te maken. Onze ijsco kar is ijs en ijs koud. Een echte extra beleving wordt toegevoegd aan jouw evenement.

Puntzak friet Evenement Amsterdam

Verse friet

De beste friet van Friethoes maakt elk evenement een bijzondere ervaring.

rolled icecream kar

Rolled ice cream kar

Maak jouw bedrijfsevenement compleet met een ‘ice booth’ en word meegenomen in de wereld van ‘smash ’n roll ice-creams’.