Lunchbox of borrelbox voor thuis

Bestel een lunchbox of borrelbox voor alle medewerkers om thuis te laten bezorgen. Ideaal om te nuttigen tijdens jullie online event of online teambuilding game. Want wat is een borrel nu zonder hapje en drankje. Zo beginnen jullie de dag goed, en zorgen je ervoor dat iedereen vol energie geniet.

Wij bieden diverse borrel boxen die we thuis kunnen bezorgen. Met lekkere, eerlijke en goede producten die goed houdbaar zijn. Ook kunnen we samen met jou een op maat gemaakte borrel box met verse broodjes, salades en sappen samenstellen.

De borrel box is ook goed te combineren met één van onze teambuilding activiteiten op jullie eigen locatie in Nederland, zoals bijvoorbeeld onze mobiele escape challenge Morte Frio.

Voorbeeld online evenement met borrelbox

13:00 – 14:00 Elke deelnemer ontvangt een borrelbox
15:00 – 15:15 Introductie door UP Events
15:00 – 17:00 Project Arrow spelen met elkaar
17:00 – 19:00 Genieten van de borrelbox

Kies uit één van onderstaande opties voor jullie lunchbox of borrelbox.

kies een van onze heerlijk eerlijke borrelboxen en lunchboxen

Verpakking

Met deze culinaire borrelboxen geven we handen en voeten aan onze verbinding met elkaar. Altijd boordevol creativiteit zodat er een grote glimlach ontstaat.

De meeste producten zijn gemaakt met een eigen verhaal en verpakt met duurzame materialen. Dit laat ze nog beter smaken en zo dragen we een steentje bij aan een betere wereld.

De boxen worden verpakt in een kraft box met pakkende tekst. Ook de inhoud wordt feestelijk en duurzaam verpakt. Helemaal in stijl van de gekozen borrelbox. Of jullie nu kiezen voor DE borrelbox, Eat well, feel amazing box, You deserve a party box, de sinterklaasbox of de Kerst proeverij box.

 

Packaging

Bel Teambuilding Amsterdam

Offerte aanvragen