Mood brightening comfort food

In een tijd waar liefde ons dichter bij elkaar brengt willen wij jou verrassen met een box vol comfort food. Nu we niet live bij elkaar kunnen komen, verdien je wat extra liefde. Deze comfort food box is de redder in nood! Hoewel er een onderzoek bestaat dat beweert dat comfort food helemaal niet bestaat, zijn wij er toch echt van overtuigd dat het eten van deze bites je een stuk beter laat voelen.

De borrelboxen worden verzorgd door onze partner BRKLNfor the love of food

Inhoud Mood brightening comfort food

  • Brownie met chilipeper en chocolade chunks
  • Brandt & Levie worstje
  • Groene olijven met citroen en knoflook
  • Popcorn met karamel en zeezout
  • Kaaskoekjes met rozemarijn en Old Amsterdam
  • Mini flesje wijn of IPA biertje of Kombucha

Prijs Mood brightening comfort food

Prijs: €29,95 excl. btw.
Verzendkosten: €7,50 per borrel box (pakketpost binnen Nederland)
Minimale afname 10 stuks

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw evenement. Bel ons op +31-204635850 of mail via ons contactformulier.

Deze borrelbox combineren met

Combineer de Mood brightening comfort food borrelbox met een online event of een van onze online teambuilding games. Zeker in deze tijd van sociale afstand is belangrijk om een stukje samen te organiseren. Nog steeds met een veilige afstand vanuit huis. We hebben een online spel met borrel box die past bij elke gelegenheid. Denk hierbij aan onze online Sinterklaas game, onze online Kerst game of het altijd leuke Project arrow. Want zeg nou zelf, een jaar zoals deze hebben niet veel van ons al eens meegemaakt.