Binnen

Samenwerken

Competitief

Vanaf 10 Personen

Online teambuilding game ‘’Project Arrow’’  

Nieuw bij UP Events: De online teambuilding game ‘’Project Arrow’’. Deze hilarische online teambuilding game kun je op afstand samen met elkaar spelen en is een spel waarbij verbinding en samenwerken centraal staan. Ideaal in tijden van digitale communicatie, voor zowel particulieren als bedrijven. Ontstaan uit liefde voor teambuilding activiteiten, in een tijd waarin we niet bij elkaar mogen zijn. Hiermee motiveer je je collega’s, houd je de energie in je team en breng je mensen dichter bij elkaar!

Online teambuilding game

  • Teambuilding challenge op afstand
  • Samenwerken
  • Creatief denken
  • Hersenkrakers, puzzels en brain games
  • Ludieke teamopdrachten
  • Virtuele prijsuitreiking
  • Geschikt voor kleine en hele grote groepen
  • Hilariteit en sensatie!

Het verhaal

De wereld verkeert in een crisissituatie van ongekende omvang. Het is aan de wereldleiders om dit snel op te lossen. Echter, in het verleden is gebleken dat zij eigenlijk helemaal niet goed met elkaar overweg kunnen. Om ervoor te zorgen dat de wereld niet vergaat, heeft een team specialisten een online tool ontwikkeld, genaamd ‘’Project Arrow’’. Hiermee kunnen de wereldleiders op een efficiënte en vakkundige manier elkaars kwaliteiten ontdekken en deze inzetten in een race tegen de klok. Want, met een juiste samenwerking zijn de grootste problemen op te lossen!

Prijs online teambuilding game

Tijdsduur: 75 minuten
Aantal personen: 10 – 5000

Tijdelijke aanbieding: niet €24,95 maar €19,95 pp excl. 21% btw

Bel Teambuilding AmsterdamOfferte aanvragen

Online Teambuilding Game Bedrijven

Online Teambuilding challenge met vrienden

Teambuilding op Afstand spelen

Online teambuilding challenge spelen

In teams van 4-5 personen, waarin de spelers digitaal verbonden zijn, gaan jullie in de UP Events game app de strijd met elkaar aan. Iedere speler binnen een team is een van de bekende wereldleiders, zoals: Donald Trump, Vladimir Putin, Xi Jin Ping, Angela Merkel of Boris Johnson.

De spelers krijgen vraagstukken, puzzels, raadsels en hersenkrakers voor hun kiezen waar zij punten en aanwijzingen kunnen verdienen voor het team. Zorg dat je optimaal gebruik maakt van elkaars kwaliteiten, scoor zoveel mogelijk punten en jullie komen als winnend team uit de strijd. Daarnaast krijgen jullie een aantal groepsopdrachten waarin één van de teamgenoten de leiding neemt. Coach je team naar de overwinning!

Jullie krijgen telkens 1 poging om het juiste antwoord te geven. Ben jij echt zeker van je zaak? Of leg je het vraagstuk liever voor aan één van je collega’s of vrienden om er 100% zeker van te zijn dat de punten niet aan jullie neus voorbij gaan? Juiste antwoorden leveren je hints op voor andere vragen.

Aan het eind van het spel is er een gezamenlijke, virtuele prijsuitreiking, waarbij jullie de uitkomsten van de foto-opdrachten kunnen zien. Laat je door onze enthousiaste game begeleider meevoeren in een online game die jullie samenbrengt en voor een nieuwe connectie zorgt.

Speel deze Online Teambuilding Game samen met jouw team! Bel ons voor informatie via +31(0)20-4635850 of vraag een offerte aan.

Wat hebben jullie nodig?

Om de Online Teambuilding Challenge ‘’Project Arrow’’ te spelen, staan de teamspelers met elkaar in contact via een video communicatie tool, zoals Zoom. Vanuit deze omgeving verzorgt UP Events de gezamenlijke introductie. Na de uitleg gaan de teams uiteen in kleinere subsessies. De teams krijgen tussendoor steeds een update van de spelleider van UP Events om elkaars puntentelling te kunnen volgen, waardoor het extra spannend wordt. Met de UP Events game app wordt jullie online teambuilding challenge geactiveerd met een inlogcode. And let the fun begin!

Voorbeeld programma

16:45 – 17:00 Spelers verzamelen zich in een online meeting applicatie
17:00 – 18:15 UP Events verzorgt de uitleg waarna het spel gestart wordt
18:15 – 18:30 Winnend Team wordt bekend gemaakt, scores en foto-opdrachten bekijken

Remote teambuilding games

‘Remote’ betekent: op afstand. En Remote Teambuilding Games worden dus via een online tool gespeeld. “Project Arrow” is een echt teambuilding spel, maar waarbij de spelers niet bij elkaar in dezelfde ruimte zitten. Bij UP Events is dit ingericht als een “challenge” wat betekent dat diverse teams tegelijkertijd tegen elkaar spelen en de teams elkaar continu uitdagen. Deze Online Teambuilding Challenge is een verbindende teamactiviteit voor werknemers die vanuit huis werken of voor particulieren die online met hun vrienden of familie een toffe game willen spelen.

Op maat maken

Het is mogelijk onze online teambuilding game op maat te maken voor jullie groep. Dat wil zeggen, we kunnen heel eenvoudig een aantal vragen of foto’s over jullie bedrijf, de familie of vriendengroep toevoegen. Zie hiernaast een voorbeeld wat we voor Dura Vermeer hebben gedaan.

Meer weten? Neem contact met ons op en we vertellen je graag alle mogelijkheden.

Online Teambuilding Game Customize