Online teambuilding is een must

Sinds de Covid-19 uitbraak zijn er veel nieuwe regels en richtlijnen om veiligheid en gezondheid te waarborgen. Hierdoor is het lastiger om groepsactiviteiten te doen. Daarom zijn, in deze onzeker tijden, online activiteiten een goed alternatief. UP Events heeft verschillende bestaande concepten omgebouwd naar online games. Daarnaast hebben we ook een aantal geheel nieuwe concepten ontwikkeld.

Op deze manier is het voor jou toch mogelijk om een plezierige en sociale activiteit te hebben met jouw team. Wij proberen altijd te innoveren dus ook nu is het voor ons belangrijk dat er goed toepasbare en toegankelijke team activiteiten worden aangeboden.

Een onderdeel van deze toegankelijke team activiteiten zijn de digitale teambuilding mogelijkheden. Zo zorgt Project Arrow voor verbinding binnen jouw team en kun je samen met je familie, vrienden of collega’s een Pub Quiz aan huis doen.

Samenwerken is de sleutel tot succes

Om te zorgen dat jouw team een eenheid wordt, zorgen wij voor kwalitatieve activiteiten. Bij online teambuilding gaan wij uit van de volgende peilers:

 • teambuilding challenge op afstand
 • samenwerken
 • creatief denken
 • hersenkrakers, puzzels en brain games
 • ludieke teamopdrachten
 • virtuele prijsuitreiking
 • geschikt voor kleine en hele grote groepen
 • hilariteit en sensatie!

Uiteraard is ons online aanbod net zo kwalitatief sterk als onze teambuilding activiteiten op onze locatie. En zoals bij de activiteiten die we op externe locaties organiseren.

Ga naar “Online vitaliteitsgame”

Online vitaliteitsgame

Even niet naar je scherm kijken maar actief naar buiten stappen. Het lijkt iets heel simpels en dat is het ook met onze Online Vitaliteits Game.

 • 1,75 uur
 • v.a. 10

v.a. 19,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Online Vitaliteitsgame
Ga naar “Online escape game: project Pegasus”

Online escape game: project Pegasus

Een te gekke online escape game. Onderzoek het gebouw, ontdek wat er met de wetenschappers is gebeurd en breng de plannen van Project Pegasus aan het licht.

 • 1,75 uur
 • v.a. 10

v.a. 19,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Online escape game The Pegasus Project
Ga naar “Online teambuilding game: project Arrow”

Online teambuilding game: project Arrow

Hilarische online teambuilding game "project Arrow" die je op afstand met elkaar kunt spelen en waarbij samenwerken centraal staat.

 • 1,75 uur
 • v.a. 10

v.a. 19,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

online teambuilding game project arrow
Ga naar “Online teambuilding hackathon”

Online teambuilding hackathon

Nu ook als online teambuilding game beschikbaar. Hack de source code en versla je collega's.

 • 1,75 uur
 • v.a. 10

v.a. 19,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Online teambuilding game Hackathon
Ga naar “Online pubquiz”

Online pubquiz

Een te gekke online pubquiz verzorgd door een van onze quizmasters, waarbij iedereen kan meedoen. Eindelijk weer eens samen iets leuks doen kan ook online.

 • 1,75 uur
 • v.a. 10

v.a. 19,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

online pubquiz UP Events
Ga naar “Online nieuwjaarsquiz”

Online nieuwjaarsquiz

Het nieuwe jaar goed beginnen met de online nieuwjaarsquiz. Samen met je collega's, familie of vrienden het nieuwe jaar inluiden.

 • 1,75 uur
 • v.a. 10

v.a. 19,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Online Nieuwjaarsquiz
Ga naar “Online Kerst quiz”

Online Kerst quiz

Ook voor de kerstdagen hebben wij een te gekke online kerst quiz. Een super gezellig quiz in kerst thema vol met hilarische vragen en weetjes.

 • 1,75 uur
 • v.a. 10

v.a. 19,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Online Kerst Quiz
Ga naar “Online winter game Scrooge”

Online winter game Scrooge

De spannendste online winter game van 2022. Een echte online teambuilding game waarbij jullie een kijkje nemen in het verleden, het heden en de toekomst.

 • 1,75 uur
 • v.a. 10

v.a. 19,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Online Winter Game Scrooge - corona proof

Zie wat anderen van onze online teambuilding vinden

NIELS WAS ECHT LEUK
Anne Viel
Anne Viel
15:33 25 Jan 22
Went there with other colleagues, it’s quite fun! I really like the football game, the arrow and the laser both are so so, the volleyball is ok as we’re a bunch of rookies. Would love to go again!
Thomas C.
Thomas C.
11:22 21 Jan 22
Great job by Romy
Pascal
Pascal
18:19 19 Jan 22
Jan Westerdiep
Jan Westerdiep
16:44 19 Jan 22
I had a good time with Dr. Teambuilding!
Zamfira Lucian
Zamfira Lucian
11:52 18 Jan 22
Really enjoyed this online event, as an alternative of a live event this was really the next best thing teaming up with colleagues against other teams within our company.
Evert-Jan de Raadt
Evert-Jan de Raadt
11:52 18 Jan 22
Lekker intensief en spannend!
Annet Ekhart
Annet Ekhart
16:36 14 Jan 22
Het was gezellig vooral in deze tijden dat je thuis vast zit. Dit spel bracht ons als team weer dicht tot elkaar. Zou het aanraden ook na de Corona
Ali Rgui
Ali Rgui
15:29 14 Jan 22
Super leuk spel en top host Roy als dokter teambuilding!Erg gelachen met mijn collega’s 😉
Kris Broekhof
Kris Broekhof
10:59 14 Jan 22
Leuk online alternatief voor de samenwerking en top gehost door Roy!
Amber Klaassen
Amber Klaassen
10:57 14 Jan 22
js_loader

5 Redenen voor online teambuilding

Teambuilding is een belangrijk onderdeel dat een team helpt goed te functioneren. Zeker in deze veranderende tijden. Waarbij enkele collega’s vanuit huis werken. Is het belangrijk om het team bijeen te houden.

Teambuilding versterkt de onderlinge banden. Het stimuleert communicatie. En kan zelfs helpen om conflicten te voorkomen of verhelpen. Daarnaast stimuleert het creativiteit en out of the box denken. Het helpt verborgen kwaliteiten naar boven te halen. Dit kan helpen het team te versterken.

Online teambuilding zorgt er voor dat u vanuit heel Nederland en omgeving met uw team aan de slag kunt. Het is een leuke en interactieve manier om verbinding te creëren. Gewoon vanuit huis of op kantoor.

Combineer met een borrel box

Onze online teambuilding games zijn te gek om te combineren met een van onze borrelboxen. Wij zorgen er voor dat alle medewerkers een heerlijke borrel box ontvangen per post. We hebben een borrel box voor elke gelegenheid. Denk hierbij aan de thema boxen zoals de Eat Well, feel amazing box of de You deserve a party box. En voor de online VrijMiBo hebben wij DE borrelbox samengesteld. Samen eten is iets dat we al te lang niet gedaan hebben. Heb je ooit gedacht dit zo ontzettend te missen? Eten met je collega? Gelukkig kan het nog op deze manier.

Online evenement

Wil je meer, meer dan alleen een online teambuilding game spelen? Dat kan, wij kunnen je helpen met het samenstellen van jullie eigen online evenement. Een digitaal event kan gestreamd worden vanaf onze locatie. Maar ook vanaf jullie eigen locatie. Je kunt zelf kiezen hoe je het online event opbouwt. Natuurlijk helpen we je graag dit vorm te geven. Met jullie eigen idee en onze ervaring word het zeker een succes. Je kunt gaan voor live of opnemen en later uitzenden. We denken dat live met interactie het beste werkt. Anders denken mensen dat ze net zo goed naar een tv uitzending kunnen kijken.

Speel in

 • Zoom
 • Microsoft Teams
 • Webex

Hopelijk kunnen we snel weer naar live evenementen draaien. Zoals de gezelligste familie uitjes, bedrijfsfeesten en familie festivals met de mooiste event UPgrades. Iedereen kijkt er naar uit. Weer samen leuke dingen doen. Gezellig bij elkaar voor de drankje. Een hapje samen aan tafel zonder afstand te houden. Online teambuilding is leuk maar er gaat niks boven live.

Corona proof uitjes Online teambuilding

Corona proof uitjes

Om ook in deze tijd leuke dingen te kunnen blijven doen hebben we onze uitjes corona proof gemaakt. Wij hebben een aantal nieuwe uitjes ontwikkeld en andere activiteiten hebben we corona proof gemaakt.

actief en outdoor activiteiten

Actieve en outdoor activiteiten

Als je op zoek bent naar een activiteit waarbij je fysiek word uitgedaagd ben je hier op de juiste plek.

Samenwerkingsactiviteiten

Samenwerkingsactiviteiten

Of het nu voor teambuilding, groepsprocessen of gewoon voor de fun is.

Teambuilding Amsterdam

Teambuilding Amsterdam

De leukste teambuilding activiteiten en spellen die je in Amsterdam kunt vinden.

Escape Games en Stadsspellen

Escape games en stadsspellen

Spannende escape games zowel binnen als buiten. En te gekke stadsspellen oftewel citygames.

Creative workshops Amsterdam

Creatieve en indoor activiteiten

Creatieve workshops en activiteiten. En de leukste indoor spellen en games.

Casino Company Party Amsterdam
INSPIRE 2019 – Genootschap voor Eventmanagers -Donderdag 29 augustus 2019 | Photo’s by: Jeancarlo Nunes dos Anjos – www.nunesdosanjos.com

Spelshows en dinnergames

Te gekke quizzen, dinnergames en meer.