Binnen

Samenwerken

Competitief

Vanaf 10 Personen

Online pubquiz

Speel de online pubquiz nu vanuit je eigen huis of vanachter je bureau. Dit is een te gek spel met jullie eigen quizmaster. Super leuk om weer eens iets echt samen te doen met collega’s, familie of vrienden. Winnen is leuk, maar het belangrijkste is vooral samen veel lol te maken. En natuurlijk je algemene kennis te testen. De vragen zijn divers zodat iedereen goed mee kan doen.

Met eigen vragen

Het is bij ons mogelijk om een customized ronde te spelen. Hiervoor leveren jullie zelf 5 vragen aan die wij opnemen in de online pubquiz. Dit zorgt voor een extra hilarische ervaring.

Wat kunnen jullie verwachten?

  • Online pubquiz op afstand
  • Met quizmaster
  • Samenwerken in teams
  • Creatief denken
  • Weetjes, muziekvragen en themavragen
  • Virtuele prijsuitreiking
  • Hilariteit en sensatie!
  • Eigen vragen verwerkt in jullie spel
  • Geschikt voor kleine en hele grote groepen

Hoe werkt de online pubquiz?

Wij kunnen dit hilarische spel zowel in het Nederlands als in het Engels verzorgen. Onze quizmaster heet alle deelnemers eerst welkom en zal tijdens de introductie uitleg geven over hoe alles werkt.

Elke speler download onze online pubquiz app op zijn of haar telefoon of tablet. De teams worden gemaakt maar iedereen vult zelf de score in op zijn of haar eigen device. Iedereen ontvangt zijn inloggegevens en de online pubquiz kan direct starten. Aan het einde van de vragen zal onze quizmaster de (ludieke) prijsuitreiking verzorgen.

Onze voorkeur gaat ernaar uit om deze activiteit in Zoom te verzorgen, vanwege de functionaliteiten hierin. Echter, mocht dit vanuit bedrijfsoogpunt niet mogelijk zijn dan is MS Teams bijvoorbeeld ook mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Prijs online pubquiz

Tijdsduur: 75 minuten
Aantal personen: 10 – 5000
Prijs: €19,95 pp excl. 21% btw

Zijn jullie met minder dan 10 personen, dan kun je nog steeds de online pubquiz boeken. Echter geldt er een minimum afname voor 10 personen.

Bel Teambuilding AmsterdamOfferte aanvragen

 

 

Speel dit toffe spel online of boek de live versie van de quiz op onze locatie in Amsterdam. Daar kun je dan bijvoorbeeld een extra activiteit bijboeken zoals bubbelvoetbal, lasergamen, VR of escape challenge. Met een hapje en drankje eventueel. Vraag een offerte aan.