Binnen

Buiten

Samenwerken

Vanaf 10 Personen

Kettingreactie Teambuilding

Het kettingreactie-programma werd geïnspireerd door de Rube Goldberg-machine, een mechanisch apparaat dat op een complexe manier werkt om een ​​eenvoudige taak te bereiken.

In groepen van 6-8 personen ontwerpen jullie je eigen Rube Goldberg-geïnspireerde ketting reactie. Een machine die een eenvoudige taak op een zeer complexe manier uitvoert. Van ons krijgen jullie kisten vol met handig materiaal om te gaan bouwen. Dit bouwen kan op twee verschillende manieren: concurrerend of samenwerkend. Jullie worden ingedeeld in kleinere teams om individuele Rube Goldberg-machines te maken. Je kunt er ook voor kiezen om samen te werken in een groter team om een ​​GROOT exemplaar te maken.

Deze activiteit vereist enige serieuze samenwerking en communicatieve vaardigheden tussen medewerkers, om innovatieve kettingreacties te creëren. Deelnemers krijgen de gelegenheid om vaardigheden op het gebied van communicatie, samenwerking en trouble shooting op te bouwen terwijl ze samenwerken om een ​​naadloos apparaat te bouwen.

Jaarlijkse evenementen, bedrijfsfusies, teamuitjes of internationale teamintegratie evenementen zijn perfecte gelegenheden voor deze kettingreactie activiteit. Het aantal deelnemers kan variëren van 10-5000 en de activiteit kan tussen de 75 minuten en 1,5 uur duren.

Prijs kettingreactie

Op onze locatie in Amsterdam
Duur: 75 minuten
10 – 5000 personen: €22,95 pp excl. 9% btw

Op een externe locatie van jullie keuze
Duur: 90 minuten
15 – 5000 personen: €28,95 pp excl. 21% btw

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Kettingreactie

Samenwerking is de sleutel tot succes in deze teambuilding opdracht. Of je nu de competitieve of collaboratieve aanpak kiest. Kettingreactie is een geweldige manier om relaties te versterken, de creativiteit te laten stromen en het strategisch denken op de proef te stellen. Heb je ooit al eens je eigen Rube Goldberg-machine gemaakt? Wat heb je allemaal gebruikt om het te maken?

Teambuilding elementen

  • serieuze samenwerking
  • creatief
  • competitie
  • communicatie
  • ruimtelijk inzicht
  • strategisch denkwerk
  • troubleshooting
  • fun

andere te gekke teambuilding activiteiten