Binnen

Buiten

Samenwerken

15-5000 Personen

Kettingreactie Teambuilding

Het Kettingreactie-programma werd geïnspireerd door de Rube Goldberg-machine, een mechanisch apparaat dat op een complexe manier werkt om een ​​eenvoudige taak te bereiken.

Je ontwerpt je eigen Rube Goldberg-geïnspireerde machine die een eenvoudige taak op een zeer complexe manier zal uitvoeren. Dit programma kan op twee verschillende manieren werken: concurrerend of samenwerkend. Ten eerste worden jullie onderverdeeld in kleinere teams om individuele Rube Goldberg-machines te maken. Je kunt er echter ook voor kiezen om samen te werken in een groter team om een ​​GROOT exemplaar te maken.

Dit programma vereist enige serieuze samenwerking en communicatieve vaardigheden tussen medewerkers om de innovatieve kettingreacties te creëren. Deelnemers krijgen de gelegenheid om vaardigheden op het gebied van communicatie, samenwerking en troubleshooting op te bouwen terwijl ze samenwerken om een ​​naadloos apparaat te bouwen.

Jaarlijkse evenementen, bedrijfsfusies, productintroducties of internationale teamintegratie-evenementen zijn de perfecte gelegenheid voor het Kettingreactie-programma. Deelnemers kunnen variëren van 15-5000 en het programma kan tussen de 75 minuten en 1,5 uur duren.

Kettingreactie

Samenwerking is de sleutel tot succes in dit teambuilding programma, of je nu een competitieve of collaboratieve route neemt. Kettingreactie is een geweldige manier om relaties te versterken, de creativiteit te laten stromen en het strategisch denken op de proef te stellen.

Heb je ooit je eigen Rube Goldberg-machine gemaakt? Wat heb je gebruikt om het te maken?

Prijs op onze locatie

Duur: 1,25 uur
15 – 5000 personen €22,45 pp excl. 9% btw.

Zijn jullie met minder dan 15 personen kunt u voor 15 personen boeken.

Zijn jullie met meer dan 25 personen, vraag dan een offerte aan.

Prijs externe locatie

Duur: 1,5 uur
15 – 49 personen € 28,95 pp excl. 21% btw.
50 – 99 personen € 26,95 pp excl. 21% btw.
100 – 5000 personen € 25,95 pp excl. 21% btw.

UP Events offerte op maat

*

*

*

*