Binnen

Buiten

Samenwerken

Vanaf 15 Personen

Kettingreactie Teambuilding

Het Kettingreactie-programma werd geïnspireerd door de Rube Goldberg-machine, een mechanisch apparaat dat op een complexe manier werkt om een ​​eenvoudige taak te bereiken.

Jullie ontwerpen je eigen Rube Goldberg-geïnspireerde kettingreactie. Een machine die een eenvoudige taak op een zeer complexe manier uitvoert. Van ons krijgen jullie kisten vol met handig materiaal om te gaan bouwen. Dit bouwen kan op twee verschillende manieren: concurrerend of samenwerkend. Jullie worden ingedeeld in kleinere teams om individuele Rube Goldberg-machines te maken. Je kunt er ook voor kiezen om samen te werken in een groter team om een ​​GROOT exemplaar te maken.

Dit programma vereist enige serieuze samenwerking en communicatieve vaardigheden tussen medewerkers, om de innovatieve kettingreacties te creëren. Deelnemers krijgen de gelegenheid om vaardigheden op het gebied van communicatie, samenwerking en troubleshooting op te bouwen terwijl ze samenwerken om een ​​naadloos apparaat te bouwen.

Jaarlijkse evenementen, bedrijfsfusies, teamuitjes of internationale teamintegratie evenementen zijn perfecte gelegenheden voor deze Kettingreactie activiteit. Het aantal deelnemers kan variëren van 15-5000 en de activiteit kan tussen de 75 minuten en 1,5 uur duren.

Kettingreactie

Samenwerking is de sleutel tot succes in deze teambuilding opdracht. Of je nu de competitieve of collaboratieve route neemt. Kettingreactie is een geweldige manier om relaties te versterken, de creativiteit te laten stromen en het strategisch denken op de proef te stellen.

Heb je ooit je eigen Rube Goldberg-machine gemaakt? Wat heb je gebruikt om het te maken?

 

Teambuilding elementen

  • serieuze samenwerking
  • creatief
  • competitie
  • communicatie
  • ruimtelijk inzicht
  • strategisch denkwerk
  • troubleshooting
  • fun

Ketting Reactie teamuitje

Bedrijfsuitje kettingreactie UP Events

Rube Goldberg Kettingreactie teambuilding amsterdam

Prijs op onze locatie

Duur: 75 minuten
15 – 5000 personen: €22,95 pp excl. 9% btw.

Zijn jullie met minder dan 15 personen, dan dien je voor 15 personen te boeken.
Zijn jullie met meer dan 25 personen, vraag dan een offerte op maat aan.

Prijs op een externe locatie

Duur: 90 minuten
15 – 5000 personen: €28,95 pp excl. 21% btw.

UP Events offerte op maat

*

*

*

*