Binnen

Competitief

Samenwerken

10 - 2000 Personen

Morte Frio

“Morte Frio, een Guerrilla-Kartel dat vecht, gijzelt, en moordt. Ze gijzelen iemand aan de rand van het Amazonegebied in een wit busje, maar hebben onverwacht een getuige. Zullen ze de getuigen eerder onschadelijk maken dan dat ze zelf ontmanteld worden?” De teams hebben 1 uur de tijd.

Tijdens dit bloedstollende spel wordt er gespeeld in teams van 5 tot 8 personen. De deelnemer waant zich meteen midden in een andere wereld. Elk team krijgt zijn eigen opstelling in een deel van de ruimte. De race tegen de klok is begonnen! De teams kunnen elkaar zien, spanning en competitie nemen toe! Teams kunnen elkaar hints geven maar zeker ook valse hints! Welk team lukt het onder hoge druk als eerste de  eindkist te openen en te winnen?

Naast Escape Challenge Morte Frio hebben wij nog een andere Escape Challenge genaamd The Monk.

Prijs op uw locatie

15 – 50 personen € 27,95 pp excl. 21% btw.
51 – 98 personen € 22,95 pp excl. 21% btw.
99 – 2000 personen € 17,95 pp excl. 21% btw.
Duur: 1,5 uur

Morte Frio Combinaties

Je kunt hier Escape Challenge Morte Frio op onze locatie boeken. Wil je liever een totaal arrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbubbel voetbal, escape room of VR games. Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijk BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)204635850.

Waar

Escape Challenge Morte Frio kan op elke locatie in Nederland worden gespeeld. Op onze eigen locatie in Amsterdam, in uw bedrijfsgebouw of zelfs buiten bij goed weer.

Prijs op onze locatie

Vanaf 10 personen € 21,95 pp excl. 6% btw.
Duur: 1,5 uur

Zijn jullie met minder dan 10 personen kunt u voor 10 personen boeken.

Zijn jullie met meer dan 25 personen vraag dan een offerte aan voor een speciale prijs.

 

UP Events offerte op maat

*

*

*

*