Binnen

Samenwerken

Competitief

vanaf 15 Personen

Online teambuilding game Hackathon

Nu ook als online teambuilding game beschikbaar, Hackathon. Het spel voor mensen die er van genieten om samen aan een probleem werken. Het doel van de game is om de code te kraken. Met deze code kun je uiteindelijk de kluis openen en er van door gaan met de buit. Om dat te bereiken, moeten je al jullie intelligentie, logisch denkwerk en verbeeldingskracht inzetten om de meest leuke en uitdagende puzzels op te lossen. Wie dit het beste en snelste doet wint deze uitdagende online teambuilding game.

De Hackathon is op twee verschillende manieren te spelen. Met zijn allen tegelijk, online. Of we kunnen alle deelnemende teams bijvoorbeeld 3 dagen de tijd geven de game samen te spelen.

Hackathon teambuilding

  • Synergy
  • Communicatie
  • Collectief denken
  • Strategie
  • Time management
  • Project management
  • Delegeren
  • Riscomanagement

Welkom bij Hackathon

Hack de puzzels samen

Doel van Hackathon

Hackathon teambuilding UP Events

Hackathon is een uniek spel dat je alleen bij UP Events in Nederland kunt spelen. Het is ontzettend leuk om te spelen, is voor iedereen geschikt en is uitstekend als online teambuilding game met een grote groep.

In totaal duurt Hackathon zo’n 1 tot 2 uur. Alle spelers worden eerst ingedeeld in teams. De teamindeling wordt automatisch door ons gedaan of mag je zelf van te voren doorgeven. Er geldt ongeveer 5 minuten voor de introductie en 60 minuten voor de challenge.

De puzzels hebben 3 verschillende moeilijkheidsgradaties:
1) fast & fun
2) for experienced puzzlers
3) impossible to hack

Hierdoor hebben de teams een goede strategie en samenwerking nodig, anders is winnen onmogelijk. Hoe moeilijker de puzzel, hoe meer samenwerking en collectief denkwerk er nodig is.

Prijs Online Hackathon

Online: speel met elkaar vanaf elke plek
Duur: 90 minuten
15-5000 personen: €19,95 pp excl. 21% btw

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Hackathon teambuilding bij UP Events

Dit spel is exclusief te spelen bij UP Events. Geen andere locatie in Nederland biedt deze unieke teambuilding activiteit. Het is mogelijk om Hackathon online te spelen, maar ook op onze locatie in Amsterdam of  op een eigen locatie naar keuze. Check hiervoor de originele Hackathon teambuilding en vraag een offerte aan.