Binnen

Samenwerken

Competitief

Vanaf 10 Personen

Online teambuilding game Hackathon

Nu ook als online teambuilding game beschikbaar, Hackathon. Hét spel voor de hardcore puzzelaars. Voor teams en mensen die graag samen aan een probleem werken. Het doel van de game is om de code (de source code) te ontcijferen. Om dat te bereiken, moeten jullie al jullie intelligentie, logisch denkwerk en verbeeldingskracht inzetten om de meest leuke en uitdagende puzzels op te lossen. Wie dit het beste én snelste doet wint deze uitdagende online teambuilding game.

Online Hackathon is op twee verschillende manieren te spelen. Met zijn allen tegelijk. Of we geven alle deelnemende teams bijvoorbeeld 3 dagen de tijd om de game samen te spelen.

Hackathon teambuilding 

  • Synergy
  • Communicatie
  • Collectief denken
  • Strategie
  • Time management
  • Project management
  • Delegeren
  • Riscomanagement

Welkom bij Hackathon

Online hackathon voorbeeld puzzel

Doel van Hackathon

Online Hackathon teambuilding game UP Events

Hackathon is een uniek spel dat je alleen bij UP Events in Nederland kunt spelen. Het is ontzettend leuk en uitdagend. Voor iedereen geschikt die van puzzelen & raadsels oplossen houdt. En het is uitstekend als online teambuilding game te doen met een grote groep.

In totaal duurt Online Hackathon 90 minuten, dat is inclusief introductie en begeleiding. Alle spelers worden eerst ingedeeld in teams. De teamindeling wordt automatisch door ons gedaan of mag je zelf van te voren doorgeven.

De puzzels hebben 3 verschillende moeilijkheidsgradaties:
1) fast & fun
2) for experienced puzzlers
3) impossible to hack

Hierdoor hebben de teams een goede strategie en samenwerking nodig, anders is winnen onmogelijk. Hoe moeilijker de puzzel, hoe meer samenwerking en collectief denkwerk er nodig is.

Prijs Online Hackathon

Online: speel met elkaar vanaf elke plek
Duur
: 90 minuten (ongeveer 75 minuten speeltijd)
10-5000 personen: €19,95 pp excl. 21% btw

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Hackathon teambuilding bij UP Events

Dit spel is exclusief te spelen bij UP Events. Geen andere locatie in Nederland biedt deze unieke teambuilding activiteit. Het is mogelijk om Hackathon online te spelen, maar ook op onze locatie in Amsterdam of  op een eigen locatie naar keuze. Check hiervoor de originele Hackathon teambuilding en boek daar bijvoorbeeld een actief potje bubbelvoetbal bij. Vraag een offerte aan.