Binnen

Competitief

Samenwerken

20-5000 Personen

Hackathon

Tijdens deze Hackathon zijn jullie teams van uiterst bekwame hackers. Jullie worden verzameld in een ruimte voor de absolute hacking showdown! Jullie doel is om de code te hacken die de kluis met de hoofdprijs ontgrendelt. Om dat te bereiken moet je al je intelligentie en verbeeldingskracht inzetten om zo de meest spannende raadsels op te lossen en het beter te doen dan de andere teams.

Deze teambuilding activiteit is zeer geschikt voor bedrijven die voor grote groepen een escape challege willen spelen. Iedereen kan ingedeeld worden in teams, en tegelijk spelen!

Hackathon Teambuilding

  • Synergy
  • Communicatie
  • Collectief denken
  • Strategie
  • Time management
  • Project management
  • Delegatie
  • Riscomanagement

Hakathon Teambuilding Amsterdam Afbeelding 1Introductie

Onze presentatoren zullen de Hackathon presenteren en de teams uitleg geven over de regels en technologieën die worden gebruikt. De introductiesessie zorgt ervoor dat iedereen klaar en ‘psyched’ is voor de wedstrijd. De teams ontvangen een boek vol raadsels en kleine taken, terwijl ze zich registreren op het platform van de game en zich voorbereiden om antwoorden naar het scoresysteem te sturen.

Hakathon Teambuilding Amsterdam Afbeelding 2Halve Finale

Dit is het moment waarop de ruimte verandert in een enorme “Hacking Hive”. Teams vormen hun strategieën die hen zullen helpen om zoveel mogelijk raadsels op te lossen. Tijdens de Hackathon gebeuren verschillende dingen terwijl de teams hun antwoorden op het systeem invoeren. Een cijfercode wordt onthuld, de score van de teams wordt live in de ruimte geprojecteerd en gecodeerde berichten moeten worden beantwoord! Aan het eind van deze ronde gaan de beste teams door naar de laatste ronde.

Hakathon Teambuilding Amsterdam Afbeelding 3

De Finale

De laatste ronde van de Hackathon begint en de finalisten strijden om een enkel raadsel dat de code van de kluis onthult. De teams worden enthousiast terwijl ze proberen de code door middel van een tangram vorm te verkrijgen. Degenen die de laatste ronde niet hebben gehaald, hebben een tweede kans om een prijs te winnen, door hun punten uit ronde 1 in te zetten op de finalisten. Het team dat de kluiscode kraakt, is de winnaar!

Prijs op onze locatie

Duur: 120 minuten
20-5000 personen €35,- pp excl. 9% btw.
Zijn jullie met minder dan 20 personen dan kun je voor 20 personen boeken.
Zijn jullie met meer dan 50 personen, vraag dan een offerte aan.

Maak direct je online booking

Prijs externe locatie

Duur: 2 uur
20-49 personen €35,- pp excl. 21% btw.
50-99 personen €32,50 pp excl. 21% btw.
100-5000 personen €30,- pp excl. 21% btw.

UP Events offerte op maat

*

*

*

*