Hackathon spel UP Events

Verwachte leestijd 5 minuten

Nieuw en exclusief: HACKATHON

Hackathon spel UP Events: Kruip in de huid van een hacker! In de nieuwe teambuilding game van UP Events “Hackathon” worden codes gekraakt, raadsels opgelost en de kluis gekraakt. Een spannende challenge, waarbij je in verschillende teams de strijd met elkaar aangaat. Vereisten: intelligentie, verbeeldingskracht én een setje stalen zenuwen…

Welkom bij Hackathon

ONLY.WAY.UP 

Van zakelijke sessies tot creatieve of sportieve activiteiten: bij UP Events is op het gebied van bedrijfsfeesten alles mogelijk. Gelukkig maar, want elk bedrijf is anders.

Bij UP Events kom je voor een unieke belevenis. Elk evenement kan volledig gepersonaliseerd worden. Zo biedt UP Events meer dan 100 verschillende activiteiten aan. Elke teambuilding game kan worden gecombineerd met een borrel, BBQ, snacks of een feestje. Zo kun je jouw event zo sportief, actief, serieus, relaxt, gezellig of inspirerend maken als jij dat wenst. Naast activiteiten op het bijzondere & groene terrein van UP in De Tuinen van West, kunnen de meeste activiteiten ook op elke gewenste andere locatie worden georganiseerd. Wat dacht je van een city hunt, of een custom made GPS game in het bedrijfspand Maar ook voor bedrijfsfestivals en themafeesten zit je helemaal goed bij UP Events: van winter wonderland festijn tot Summer Festival of Oktoberfest tot Casino avond.

Hackathon spel UP Events

Hackathon is voor iedereen toegankelijk. Het competitieve, spannende spel vindt deels binnen en deels buiten plaats. Het is niet ingewikkeld of fysiek zwaar en doordat het spel in teams wordt gespeeld kan iedereen een rol aannemen en zijn eigen krachten benutten.

  1. Getting started
    Het Hackathon spel UP Events begint met het verdelen van de groep in verschillende, ijzersterke teams. Dan volgt een uitgebreide presentatie en uitleg van het spel. Het doel, de regels en de gebruikte technologie zullen hierna volledig duidelijk zijn. De teams ontvangen een boek met 30 raadsels en opdrachten en registreren zich op het Hackathon-platform (app). Op dit platform kan elk team de antwoorden van de raadsels invoeren in een scoresysteem, hierdoor wordt de stand realtime bijgehouden. En is iedereen is Ready to Rumble!
  2. Hacking hive
    Dan volgen er verschillende rondes. Ronde 1 en ronde 2. De teams gaan aan de slag om zoveel mogelijk raadsels en vraagstukken op te lossen. Het speelveld wordt een grote Hacking hive. Terwijl de antwoorden worden ingevoerd in het scoresysteem, worden cijfercodes onthuld, moeten gecodeerde vragen worden beantwoord en wordt de score van de teams live geprojecteerd. Een zenuwslopend, strategisch spel waarbij goed moet worden samengewerkt. Na ronde 1 wordt in ronde 2 de finale gespeeld door de beste teams van ronde 1.
  3. The grande finale
    In de finale van deze teambuilding game is het enige doel: de code van de kluis kraken. Er staat één enkel raadsel – een tangram puzzel – centraal. Deze Tangram moet worden opgelost om deze kluiscode te onthullen. Het team dat de code als eerste ontcijfert, kan daarmee de kluis openen en heeft gewonnen! De teams die niet in de finale zijn gekomen, gaan ook met elkaar de strijd aan. Ze kunnen de punten die ze gescoord hebben inzetten op één van de finalisten-teams.
Hakathon Teambuilding Amsterdam Afbeelding 1
Hakathon Teambuilding Amsterdam Afbeelding 2
Hakathon Teambuilding Amsterdam Afbeelding 3

Teambuilding to the max

De Hackathon game van UP Events kan met veel teams tegelijk worden gespeeld en is dus ideaal voor grote groepen (20-5000 personen). Voor bedrijven die zoeken naar een actieve teambuilding game met een grote groep mensen, is dit toegankelijke spel dus perfect geschikt.

Er dient zeer goed te worden samengewerkt zodat er synergie plaatsvindt tussen de teamleden. Communicatie speelt een grote rol zodat er collectief kan worden gedacht. Het is verstandig om vooraf een strategie op te zetten én er speelt een stukje time management mee. Tot slot is het slim om een project manager aan te stellen die delegeert en ieder teamlid een rol toebedeelt.

Wil je ook graag in teams Hackathonnen en dan graag een hele dag vullen met inspirerende, sportieve of gezellige activiteiten? Combineer het dan bijvoorbeeld met een potje lasergamenbubbelvoetbal of een van de andere teambuilding activiteiten.