DE borrel box

DE borrelbox voor thuis. Je hebt de hele week al gesocial distanced en dat maakt het er zo eind van de week niet leuker op. Normaal gesproken zou je de week afsluiten met de VrijMiBO, maar dat kan natuurlijk nu niet. Of toch wel…..

Via de teambuilding games van UP Events kan je met elkaar een virtuele borrel houden. En hoe leuk zou het zijn als DE borrelbox afgeleverd wordt bij jouw gasten thuis. Zodat je samen, met elkaar kan genieten van den borrel op afstand.

De borrelboxen worden verzorgd door onze partner BRKLNfor the love of food

Inhoud DE borrelbox

  • Luxe gekruide notenmix
  • Gemarineerde olijven
  • Huisgemaakte kaasvlinders
  • Groentenchips
  • Grissini met bruchettamix

Prijs DE borrelbox

Prijs: €16,95 excl. btw.
Verzendkosten: €4,50 per borrel box (brievenbuspakket binnen Nederland)
Minimale afname 20 stuks

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw evenement. Bel ons op +31-204635850 of mail via ons contactformulier.

DE borrelbox combineren met

Combineer DE borrelbox met een online event of een van onze online teambuilding games. Zeker in deze tijd van sociale afstand is belangrijk om een stukje samen te organiseren. Nog steeds met een veilige afstand vanuit huis. We hebben een online spel met borrel box die past bij elke gelegenheid. Denk hierbij aan onze online wintergame Scrooge, de online pubquiz of het spel der spellen voor slimmeriken, de online Hackathon. Want zeg nou zelf, een jaar zoals deze hebben niet veel van ons al eens meegemaakt.