You deserve a party borrelbox

YAY, YOU, You deserve a party! Vandaag heb jij je eigen party in a box ontvangen. Met pijn in ons hart kunnen we niet bij elkaar komen. MEGA UGHS. Het goede nieuws is; wij spelen vandaag een online teambuilding game met elkaar en wij vinden sowieso dat jij een feestje verdient. Dus zoek een goede plek uit in huis, be ready for the game. Je weet wat ze zeggen: lachen is het beste medicijn. We’re going to get through this together. Pop de confetti en doe een klein dansje in de woonkamer en geniet van de feestelijke bites en een heerlijk biertje. Doe dit niet alleen, maar online. Met elkaar. Met ons.

Inhoud van de You deserve a party box

De You deserve a party borrelbox is een borrelbox vol met de meest fantastische producten waarmee je een echt feestje kunt maken.

 • Confetti popper
 • Luxe gouden chocolade parels
 • Lambada notenmix
 • Porpercorn popcorn zoet en zout
 • Funky Falcon bier

Mocht een product niet voorradig zijn zullen wij het product vervangen door een gelijkwaardig product.

Prijs van de You deserve a party box

Prijs: €23,95 excl. btw.
Verzendkosten: €7,50 per borrel box (pakketpost binnen Nederland)
Minimale afname 20 stuks

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw evenement. Bel ons op +31(0)204635850 of mail via ons contactformulier.

Deze borrelbox combineren met

Combineer de You deserve a party borrelbox met een online event of een van onze online teambuilding games. Zeker in deze tijd van sociale afstand is belangrijk om een stukje samen te organiseren. Nog steeds met een veilige afstand vanuit huis. We hebben een online spel met borrel box die past bij elke gelegenheid. Denk hierbij aan ons online Pubquiz show, de online Scrooge winter game of de te gekke online escape game Project pegasus. Want zeg nou zelf, een jaar zoals deze hebben niet veel van ons al eens meegemaakt.

De leukste online teambuilding activiteiten

Ga naar “Online winter game Scrooge”

Online winter game Scrooge

De spannendste online winter game van het jaar. Een echte online teambuilding game waarbij jullie een kijkje nemen in het verleden, het heden en de toekomst.

 • 1,75 uur
 • v.a. 10

v.a. 19,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Online Winter Game Scrooge - corona proof
Ga naar “Online Vitaliteitsgame”

Online Vitaliteitsgame

Even niet naar je scherm kijken maar actief naar buiten stappen. Het lijkt iets heel simpels en dat is het ook met onze Online Vitaliteits Game.

 • 1,75 uur
 • v.a. 10

v.a. 19,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Online Vitaliteits Game
Ga naar “Online teambuilding game: project Arrow”

Online teambuilding game: project Arrow

Hilarische online teambuilding game "project Arrow" die je op afstand met elkaar kunt spelen en waarbij samenwerken centraal staat.

 • 1,75 uur
 • v.a. 10

v.a. 19,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

online teambuilding game project arrow

De lekkerste lunch en borrelboxen

DE borrelbox

DE borrelbox

Normaal gesproken zou je de week afsluiten met de VrijMiBO, maar dat kan natuurlijk nu niet. Of toch wel…..

Eat well, feel amazing box

Eat well, feel amazing box

Geluksmomentjes creëren – met anderen. Online. Je goed voelen begint bij eerlijk, verantwoord eten. Samen genieten van feel-good producten. De Eat well, feel amazing box.

Mood brightening comfort food borrel box

Mood brightening comfort food

In een tijd waar liefde ons dichter bij elkaar brengt willen wij jou verrassen met een box vol comfort food. De Mood brightening comfort food box.