You deserve a party borrelbox

YAY, YOU, You deserve a party! Vandaag heb jij je eigen party in a box ontvangen. Met pijn in ons hart kunnen we niet bij elkaar komen. MEGA UGHS. Het goede nieuws is; wij spelen vandaag een online teambuilding game met elkaar en wij vinden sowieso dat jij een feestje verdient. Dus zoek een goede plek uit in huis, be ready for the game. Je weet wat ze zeggen: lachen is het beste medicijn. We’re going to get through this together. Pop de confetti, blaas de ballon op, doe een klein dansje in de woonkamer. Geniet van de feestelijke bites. En een cocktail. Doe dit niet alleen, maar online. Met elkaar. Met ons.

De borrelboxen worden verzorgd door onze partner BRKLNfor the love of food

Inhoud van de You deserve a party box

De You deserve a party borrelbox is een borrelbox vol met de meest fantastische producten waarmee je een echt feestje kunt maken.

  • Confetti popper
  • Ballon met quote
  • Chocolate chunks met sprinkles
  • Notenmix met vadouvan
  • Hippeas – Keep smiling, keep snacking
  • Taste the waste cocktail – Thijstea met mini flesje wodka

Prijs van de You deserve a party box

Prijs: €23,95 excl. btw.
Verzendkosten: €7,50 per borrel box (pakketpost binnen Nederland)
Minimale afname 20 stuks

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw evenement. Bel ons op +31-204635850 of mail via ons contactformulier.

Deze borrelbox combineren met

Combineer de You deserve a party borrelbox met een online event of een van onze online teambuilding games. Zeker in deze tijd van sociale afstand is belangrijk om een stukje samen te organiseren. Nog steeds met een veilige afstand vanuit huis. We hebben een online spel met borrel box die past bij elke gelegenheid. Denk hierbij aan ons online Pubquiz show, de online Scrooge winter game of de te gekke online escape game Project pegasus. Want zeg nou zelf, een jaar zoals deze hebben niet veel van ons al eens meegemaakt.