Binnen

Samenwerken

OMG

Vanaf 10 Personen

Boetseer je collega

De workshop Boetseer je Collega is super grappig en een echte teambuildingsactiviteit. Je maakt tijdens deze workshop een klei-hoofd van je collega, teamgenoot of vriend(inn)en. Door de aanwijzingen van de docent leer je heel erg snel de specifieke kenmerken van die persoon herkennen, wat al hilarisch kan zijn, en die maak je dan ook nog na. Hierdoor lijkt jouw kleiwerk in no-time écht heel erg! Wat een duf uitje denk je, niets is minder waar! Echt waar, zelfs de minst creatieven krijgen een spetterend resultaat! Het is zo gaaf om te zien hoe iedereen hier mee bezig is tussen de lachsalvo’s door. Het resultaat gaat natuurlijk mee naar huis en elke keer als je de klei-kop weer ziet staan, kun je er weer om lachen.

Wij kunnen de workshop Boetseer je collega op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen. De workshop kan zowel binnen als buiten, met mooi weer, worden georganiseerd.

Boetseer je Collega Combinaties

Je kunt hier de workshop Boetseer je collega op onze locatie boeken. Wil je liever een totaal arrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbubbel voetbalescape room of VR games. En wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijk BBQ. Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)204635850.

Voorbeeldprogramma activiteiten 90 minuten

Meeting (optioneel)
Lunch (optioneel)
14:45 – 15:15 Aankomst met welkomstdrankje en borrelhapjes (optioneel)
15:15 – 16:45 Activiteit
16:45 – 18:45 BBQ met drankjes (optioneel)
19:30 – 23:00 Feest met DJ (optioneel)

Prijs op onze locatie

Duur: 1,5 uur
Per persoon €24,95 excl. 9% btw.
Minimum: 10 personen
Zijn jullie met minder dan 10 personen, kun je voor 10 personen boeken.
Zijn jullie met 25 of meer personen vraag dan een offerte aan.

Boek direct online

Prijs externe locatie

Duur: 1,5 uur
15 – 5000 personen €28,95 pp excl. 9% btw.


UP Events offerte op maat

*

*

*

*

BBQ. erbij?

Check it Out