Adres

Teambuilding Amsterdam
UP Events
Tom Schreursweg 8
1067 MC Amsterdam

E-mail adres

Teambuilding Amsterdam

Teambuilding Amsterdam. Daar gaat je bloed harder van stromen. UP Events is een evenementenlocatie en full service evenementenbureau in één. Wij bieden een gevarieerd aantal teambuilding activiteiten en teambuilding workshops. Al onze activiteiten zijn zowel op onze locatie in Amsterdam als op een andere locatie te organiseren. Denk hierbij aan de leukste stadsspellen in het centrum van Amsterdam. Of aan een te gekke escape room challenge op jullie eigen kantoor.

We zijn open, pragmatisch, laagdrempelig en een tikje tegendraads. Wij streven altijd naar het perfecte teambuilding evenement. Bij UP Events zorgen we voor elkaar en voor de klant, we genieten, zijn een beetje anders, doen wat juist is en dit alles willen we altijd beter doen, elke dag! Wij worden gedreven door onze passie om jouw evenement tot een succes te maken.

Bel Teambuilding Amsterdam

Teambuilding voor iedereen

UP Events is het evenementenbureau dat zich focust op teambuilding in Amsterdam. bij uitstek dat voor elke doelgroep en elk budget een teambuilding activiteit in Amsterdam op maat kan creëren. Voor ons is het belangrijkste dat ons aanbod naadloos aansluit bij jullie wensen. Wij houden van openheid en zullen altijd een eerlijke prijs in de offerte opnemen. Wij willen een relatie met je aangaan voor de langer termijn. Daarom zullen wij er alles aan doen zodat je tevreden bent. Omdat je ook voor je volgende evenement, uitje of feest weer bij ons terugkomt.

Heb je vragen of hulp nodig bij de organisatie van jullie evenement? Schroom niet om even te bellen (of het contactformulier in te vullen). Wij helpen je graag. Kunnen wij je zelf niet helpen dan kunnen we je zeer waarschijnlijk wel de goede richting wijzen.

Neem direct contact met ons op zodat we samen jullie teambuilding evenement in Amsterdam tot een succes kunnen maken. 

onze beste teambuilding activiteiten

Onze locatie buiten

UP events heeft een eigen buitenlocatie in Amsterdam-West. Hier kun je gratis parkeren voor de deur! Op onze locatie kunnen jullie terecht met groepen van 2 tot wel 5000 personen. Als evenementenbureau voor teambuilding in Amsterdam kunnen wij daarom makkelijk verschillende buitenactiviteiten aanbieden. Tegen een prijs die je nergens anders vindt. Wij bieden meer dan 100 verschillende (teambuilding) activiteiten aan zoals Escape Room en Lasergamen en Bubbel Voetbal en Boogschieten en City Escape Game en Archery Tag.

Onze locatie is sfeervol ingericht, niet te chique en passend in de omgeving. We gebruiken veel natuurlijke materialen en behouden zo veel mogelijk groen. Het gehele terrein willen we dezelfde uitstraling van sportiviteitrust en plezier laten behouden. Dat is erg belangrijk voor ons, zodat iedereen, met diverse achtergronden, zich welkom voelt.

Ontbijt, lunch of diner

Al onze teambuilding activiteiten in Amsterdam zijn te combineren met ontbijt, lunch of een heerlijke BBQ. Op onze eigen locatie bieden wij verschillende opties voor eten en drinken. En ook als jullie een eigen gedachte bij de diner invulling hebben is dit mogelijk. Voor ons is geen wens te gek. UP Events werkt samen met verschillende hotels, restaurants en strandpaviljoens door heel Nederland. Voor elk budget werken wij samen met de juiste partner zodat ook jullie event een groot succes wordt.

In de zomermaanden zit je lekker buiten op het strand of op onze locatie met de voetjes in het zand. Het kampvuur wordt voor jullie aangestoken en een ijskoud biertje wordt uit de koelkast gehaald. Op de BBQ Smoker worden de lekkerste gerechten voor jullie gemaakt.

In de winter maken wij de palletkachels voor je aan om lekker bij te zitten en te relaxen. De Glühwein wordt voor je ingeschonken en het stamppot buffet staat al voor jullie klaar.

Onze binnen locaties

Bij UP Events in Amsterdam vind je een eigen terrein met daarop 7 loodsen. 2 Loodsen kunnen worden gebruikt voor vergaderingen, workshops, activiteiten, diner en natuurlijk bedrijfsfeesten. De Loodsen 5 en 6 zijn geschikt voor groepen van 2 tot 70 personen. Loods 7 is geschikt voor groepen vanaf 45 tot wel 250 personen. We hebben maar liefst 2 BeachclUPs hebben elk een capaciteit van wel 750 personen. De BeachclUPs liggen aan ons eigen strand. Hier kunnen jullie heerlijk relaxen, volleyballen en genieten van de lekkerste BBQ’s. In de wintermaanden worden deze beachclubs omgetoverd tot winterlodge voor de meest gezellige winter teambuilding in Amsterdam.

Hotel, vervoer en vergaderen

Ben je naast teambuilding activiteiten ook op zoek naar een leuk hotel, vervoer van of naar een locatie in Nederland of een leuke vergaderruimte? Dan kan UP Events jullie zeker helpen. Er zijn 8 binnenlocaties op het terrein die geschikt zijn voor vergaderingen.

Daarnaast werken wij veel samen met leuke, mooie hotels in voor jullie teambuilding Amsterdam. De prijzen zijn altijd inzichtelijk en staan gespecificeerd in onze offertes.

Onze tak transport Amsterdam zorgt voor een veilig vervoer van jullie groep. Wij zorgen voor een host of hostess die de groep begeleidt.

Teambuilding Amsterdam arrangementen

Teambuilding Amsterdam activiteiten zijn op onze locatie ook in arrangementsvorm te boeken. Denk hierbij aan een combinatie van een van onze teambuilding activiteiten en drankjes en eventueel een borrelhap en een heerlijk BBQ bij. Onze locatie is 24 uur per dag te boeken.

Teambuilding Amsterdam tot 5000 personen

Onze eigen locatie in Amsterdam is geschikt voor teambuilding evenementen tot wel 5000 personen. Een van onze populairste teambuilding activiteiten is wel de morte frio escape room challenge. Of je nu ons terrein wilt afhuren of samen met ons een te gek teambuilding evenement in Amsterdam wilt organiseren, alles kan. Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden voor jouw teambuilding in Amsterdam te bespreken. Wij laten je graag onze schitterende locatie zien: 020-4635850.