Adres

Teambuilding Amsterdam
UP Events
Tom Schreursweg 8
1067 MC Amsterdam

E-mail adres

Teambuilding Amsterdam

Teambuilding Amsterdam. Daar gaat je bloed harder van stromen. UP Events is een evenementenlocatie en full service evenementenbureau in één. Wij bieden een gevarieerd aantal teambuilding activiteiten en teambuilding workshops. Al onze activiteiten zijn zowel op onze locatie in Amsterdam als op een andere locatie te organiseren. Denk hierbij aan de leukste stadsspellen in het centrum van Amsterdam. Of aan een te gekke escape room challenge op jullie eigen kantoor. Maar ook bieden wij de meest toffe online teambuilding games aan. Voor samenwerking en verbinding met elkaar op afstand.

Wij zijn open, pragmatisch, laagdrempelig en een tikje tegendraads. We streven altijd naar het perfecte teambuilding evenement. Bij UP Events zorgen we voor elkaar en voor de klant, we genieten, zijn een beetje anders, doen wat juist is en dit alles willen we altijd beter doen, elke dag! Wij worden gedreven door onze passie om jouw evenement tot een succes te maken.

Bel Teambuilding Amsterdam

Teambuilding voor iedereen

UP Events is het evenementenbureau dat zich focust op teambuilding in Amsterdam. Dat bij uitstek voor elke doelgroep en elk budget een teambuilding activiteit in Amsterdam  kan creëren. Ook geheel op maat. Voor ons is het belangrijkste dat ons aanbod naadloos aansluit bij jullie wensen. Wij houden van openheid en zullen altijd een eerlijke prijs in de offerte opnemen. Want wij willen een relatie met je aangaan voor de langere termijn. Daarom zullen wij er alles aan doen zodat je tevreden bent. Zodat je ook voor je volgende evenement, uitje of feest weer bij ons terugkomt.

Heb je vragen of hulp nodig bij de organisatie van jullie evenement? Schroom dan niet om even te bellen (of het contactformulier in te vullen). Wij helpen je altijd graag. Kunnen wij je zelf niet helpen? Dan kunnen we je wel in de goede richting wijzen.

Neem direct contact met ons op. Dan kunnen samen jullie teambuilding evenement in Amsterdam een succes maken. 

onze beste teambuilding activiteiten

Onze locatie buiten

UP events heeft een eigen buitenlocatie in Amsterdam-West. Hier kun je gratis parkeren voor de deur! Bij ons kunnen jullie terecht met groepen van 2 tot wel 5000 personen. Als evenementenbureau voor teambuilding in Amsterdam, kunnen wij daarom makkelijk verschillende buitenactiviteiten aanbieden. En ook nog tegen een prijs die je nergens anders vindt. Wij hebben trouwens meer dan 100 verschillende (teambuilding) activiteiten zoals Escape Room en Lasergamen en Bubbel Voetbal en Boogschieten en City Escape Game en Archery Tag.

Onze locatie is sfeervol ingericht, niet te chique en passend in de omgeving. We gebruiken veel natuurlijke materialen en behouden zo veel mogelijk groen. Op het hele terrein willen sportiviteitrust en plezier uitstralen. Want het is erg belangrijk voor ons dat iedereen, met diverse achtergronden, zich welkom voelt.

Ontbijt, lunch of diner

Al onze teambuilding activiteiten in Amsterdam zijn te combineren met ontbijt, lunch of een heerlijke BBQ. Op onze eigen locatie bieden wij verschillende opties voor eten en drinken. En ook als jullie een eigen idee bij de invulling hebben is dit mogelijk. Voor ons is namelijk geen wens te gek. UP Events werkt daarnaast samen met hotels, restaurants en strandpaviljoens door heel Nederland. Voor elk budget werken wij samen met de juiste partner. Zodat ook jullie evenement een groot succes wordt.

In de zomermaanden zit je lekker buiten op het strand of op onze locatie met de voetjes in het zand. Het kampvuur wordt voor jullie aangestoken en een ijskoud biertje wordt uit de koelkast gehaald. Op de BBQ Smoker worden ook nog eens de lekkerste gerechten voor jullie gemaakt.

In de winter maken wij de palletkachels voor je aan om lekker bij te zitten en te relaxen. Buiten branden overal lichtjes en staan de vuurkorven aan. Ook de Glühwein wordt voor je ingeschonken. En het stamppot buffet staat al voor jullie klaar.

Onze binnen locaties

Bij UP Events in Amsterdam vind je een eigen terrein met daarop 7 loodsen. 2 Van deze Loodsen kunnen worden gebruikt voor vergaderingen, workshops, activiteiten, diners en natuurlijk bedrijfsfeesten. De Loodsen 5 en 6 zijn geschikt voor groepen van 2 tot 70 personen. Loods 7 is geschikt voor groepen vanaf 45 tot wel 250 personen. We hebben ook nog 2 BeachclUPs. Elk hiervan heeft capaciteit van 750 personen. De BeachclUPs liggen aan ons eigen strand. Hier kunnen jullie lekker relaxen, volleyballen en genieten van onze BBQ’s. In de wintermaanden worden deze beachclubs omgetoverd tot winterlodge. Hier ervaar je de meest gezellige winter teambuilding evenementen in Amsterdam.

Hotel, vervoer en vergaderen

Ben je naast teambuilding activiteiten ook op zoek naar een leuk hotel? Of misschien vervoer van of naar een locatie in Nederland? Of wellicht een leuke vergaderruimte? Dan kan UP Events jullie zeker helpen. Er zijn namelijk 8 binnenlocaties op het terrein beschikbaar voor vergaderingen.

Daarnaast werken wij samen met leuke, mooie hotels voor jullie teambuilding in Amsterdam. De prijzen hiervan zijn altijd inzichtelijk. En deze staan gespecificeerd in onze offertes.

Tot slot kan onze tak transport Amsterdam voor een veilig vervoer van jullie groep zorgen. Met een host of hostess die de groep begeleidt.

Teambuilding Amsterdam arrangementen

Teambuilding Amsterdam activiteiten zijn op onze locatie ook in arrangementsvorm te boeken. Denk hierbij aan een combinatie van een van onze teambuilding activiteiten met drankjes, een borrelhap en een heerlijke BBQ. Denk hierbij aan onze arrangementen ADD UP 1, ADD UP 2, ADD UP 3 en Amazing day. De mooiste arrangementen vind je bij het leukste evenementenbureau van Amsterdam.

Teambuilding Amsterdam tot 5000 personen

Onze eigen locatie in Amsterdam is geschikt voor teambuilding evenementen tot wel 5000 personen. Een van onze populairste teambuilding activiteiten is de morte frio escape room challenge. Dus, of je nu ons terrein wilt afhuren of samen met ons een te gek teambuilding evenement in Amsterdam wilt organiseren, alles kan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw teambuilding in Amsterdam te bespreken. Wij laten je ook graag onze schitterende locatie zien: 020-4635850.