Vrijgezellenuitje Amsterdam

Vier je vrijgezellenfeest samen met UP Events. Ga nog één keer helemaal los als vrijgezel, in het gezelschap van je beste vrienden en vriendinnen. Deze dag wordt een onvergetelijke ervaring!

UP Events heeft alles om je dag epic te maken! Kies uit knallende vrijgezellen activiteiten of ga voor de full experience met een all-inclusive pakket. Wil je de avond afsluiten in hartje Amsterdam? Geen probleem, wij regelen ook het vervoer en de meest geweldige activiteiten.

Vrijgezellenuitje activiteiten

De perfecte bachelor of bachelorette in Amsterdam! UP Events is dé hotspot in Amsterdam West voor de meest onvergetelijke vrijgezellen activiteiten.

Onze toppers? Wat dacht je van Bubbel Voetbal, Archery Tag, Lasergamen of de unieke VR Game Cops & Robbers!

All-inclusive vrijgezellen uitjes

Ga naar “ADD UP 1”

ADD UP 1

Een compleet verzorgd arrangement. Inclusief 1 activiteit, 3 drankjes per persoon en heerlijke BBQ. Perfect voor een bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenuitje.

 • 4,25 uur
 • v.a. 10

v.a. 69,78 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Bedrijfsuitjes in Amsterdam
Ga naar “ADD UP 2”

ADD UP 2

Een dag vol plezier met een activiteit naar keuze, borrelplateau, 3 uur onbeperkt drinken en een heerlijke BBQ. Laat je verassen met ADD UP 2!

 • 4,25 uur
 • v.a. 10

v.a. 95,63 p.p. Vanafprijs, per persoon.

ADD UP 2 Teamuitje Amsterdam Teambuilding
Ga naar “ADD UP 3”

ADD UP 3

Het ruim gevulde programma met 2 activiteiten, borrelplateau, 3 uur drankarrangement en heerlijke BBQ.

 • 5,6 uur
 • v.a. 10

v.a. 123,11 p.p. Vanafprijs, per persoon.

ADD UP 3 Teamuitje Amsterdam

Tips vrijgezellenuitje Amsterdam

Ben jij de gelukkige die het ultieme vrijgezellenuitje in Amsterdam mag organiseren voor je beste vriend of vriendin? Dat is niet alleen een eer, maar ook een flinke klus. Om je op weg te helpen, hebben we enkele essentiële tips voor het organiseren van een geslaagd vrijgezellenuitje in Amsterdam op een rijtje gezet.

We behandelen de do’s en don’ts, en geven je inzicht in de kleine details die jouw vrijgezellenuitje tot een groot succes kunnen maken

Wie gaat het organiseren

Het plannen en organiseren kan een tijdrovende klus zijn, zeker als je alles van A tot Z zelf wilt regelen: vervoer, activiteiten, eten en drinken. Een slimme optie is om de organisatie gedeeltelijk of volledig uit te besteden aan een gespecialiseerd evenementenbureau in Amsterdam. Dit bespaart je niet alleen veel tijd, maar zorgt ook voor een professionele aanpak.

Overweeg bijvoorbeeld een all-inclusive arrangement. Hiermee krijg je een compleet verzorgde dag voor een vast bedrag en weet je vooraf precies wat de kosten zullen zijn. Extra tip: het is aan te raden om de organisatie van het vrijgezellenuitje met iemand samen te doen. Twee weten meer dan één en je kunt altijd met elkaar sparren om het leukste en meest geslaagde vrijgezellenuitje in Amsterdam samen te stellen.

De leukste activiteiten voor jouw vrijgezellen uitje

Ga naar “Lasergamen”

Lasergamen

Ontdek de opwindende sensatie van lasergamen en voel de adrenaline pompen bij UP Events. Werk als team, schakel je tegenstanders uit en domineer het speelveld in een onvergetelijke strijd.

 • 0,5/1 uur
 • v.a. 4

v.a. 17,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Lasergame Amsterdam
Ga naar “Robinson Crusoe”

Robinson Crusoe

Bereid je voor op een reeks uitdagende proeven, waarbij jullie vaardigheden zoals vuur maken, evenwicht bewaren en teamwork op de proef worden gesteld. Wie wordt de ultieme Robinson?

 • 1,25/2,5 uur
 • v.a. 15

v.a. 32,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Robinson Crusoe-Ausflug Amsterdam
Ga naar “Bubbel voetbal”

Bubbel voetbal

Gehuld in een enorme plastic bal gaan jullie de strijd met elkaar aan Bubbel voetbal.

 • 0,5/1 uur
 • v.a. 4

v.a. 17,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

bubbel voetbal Amsterdam
Ga naar “Archery tag Amsterdam”

Archery tag Amsterdam

Gewapend met pijl en boog gaan jullie de strijd met elkaar aan.

 • 0,5/1 uur
 • v.a. 4

v.a. 17,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

archery tag amsterdam

Wanneer een vrijgezellenuitje

In Nederland is het gebruikelijk om voor een vrijgezellenuitje tussen de 10 en 15 personen uit te nodigen. Dit betekent dat je de uitdaging hebt om met een flink aantal verschillende agenda’s rekening te houden. Onze eerste tip voor het organiseren van een geslaagd vrijgezellenuitje in Nederland: leg zo snel mogelijk de datum vast. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat de vrijgezel zelf beschikbaar is op die datum!

Een slimme manier om de datum te coördineren, is door het gebruik van een datumprikker. Dit bespaart je enorm veel tijd en voorkomt dat je eindeloos moet bellen of appjes moet sturen om iedereen op één lijn te krijgen.

Wie ga je uitnodigen

Het meest logische startpunt voor het organiseren van een succesvol vrijgezellenuitje is natuurlijk om de vrijgezel zelf te vragen wie er absoluut bij moet zijn. Als je de verrassing compleet wilt houden, kun je discreet overleggen met zijn of haar aanstaande partner.

Het allerbelangrijkste is om te weten wie de vrijgezel echt belangrijk vindt om uit te nodigen. Maak de fout niet om alleen vrienden of vriendinnen uit te nodigen die jij persoonlijk leuk vindt; het is immers het vrijgezellenuitje van de aanstaande bruid of bruidegom, niet het jouwe.

De leukste workshops voor jouw vrijgezellenfeest

Ga naar “Karikatuur tekenen”

Karikatuur tekenen

Maak een karikatuur van je collega's of vrienden.

 • 1,5 uur
 • v.a. 15

v.a. 32,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Verschillende voorbeelden van karikaturen gemaakt tijdens de workshop.
Ga naar “IJssculpturen workshop”

IJssculpturen workshop

Ontdek de kunst van ijssculpturen! Samenwerken, designen en beitelen om prachtige ijskunstwerken te creëren. Perfect voor teambuilding events.

 • 1,5 uur
 • v.a. 20

v.a. 44,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

IJssculpturen workshop Amsterdam
Ga naar “Boetseer je collega”

Boetseer je collega

Maak een klei kop van het hoofd van je collega of vrienden.

 • 1,5 uur
 • v.a. 15

v.a. 33,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Teambuilding Amsterdam boetseer je cooega
Ga naar “Boomwhackers workshop”

Boomwhackers workshop

Speel samen een compositie tijdens deze energieke workshop.

 • 1,5 uur
 • v.a. 15

v.a. 32,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Boomwhackers workshop

Vrijgezellenuitje budget

Bij het organiseren van een vrijgezellenuitje in Nederland is het bepalen van het budget een cruciale stap. Ieders financiële situatie is anders, dus bespreek van tevoren hoeveel iedereen bereid is te besteden. In Nederland wordt gemiddeld €125 per persoon uitgegeven aan een vrijgezellenuitje, en vaak hoeft de vrijgezel zelf niets te betalen. Houd hier rekening mee bij het opstellen van je kostenplaatje.

Voor een soepel verloop is het aan te raden om iedereen vooraf te laten betalen. Gebruik bijvoorbeeld de Tikkie-app om dit gemakkelijk te regelen. Zorg ervoor dat de totale kosten vooraf duidelijk zijn; onverwachte extra kosten kunnen voor sommigen een onaangename verrassing zijn.

Waar gaan jullie heen

Het organiseren van een vrijgezellenuitje in Amsterdam begint met één belangrijke vraag: wat vindt de vrijgezel leuk? Het is cruciaal dat de vrijgezel een dag beleeft die hij of zij niet snel zal vergeten. Er zijn zo ontzettende veel dingen te doen in Amsterdam, van actieve outdoor activiteiten tot gezellige kroegentochten.

Wil je een sportief vrijgezellenuitje of heeft de vrijgezel meer zin in een relaxte dag met veel bier in gezellige Amsterdamse kroegen? Een mix van beide is natuurlijk ook mogelijk: start met een reeks actieve vrijgezellen activiteiten en sluit de dag af met een gezellige kroegentocht door de stad.

Planning afronden

Als je weet hoe het programma van het vrijgezellenuitje er uit gaat zien wacht dan niet te lang met boeken. Het zou zonde zijn als alle energie voor niets is geweest en je programma niet meer te boeken is. Vaak is het zo dat bij het definitief maken van een boeking je ook direct, al dan niet een gedeelte, moet betalen. Laat de anderen weten dat alles definitief is en ze niet meer kunnen afzeggen. Bij veel evenementenbureau ’s, hotels en restaurants kun je nog tot een week van tevoren personen annuleren maar daarna is dit niet meer mogelijk.

Heel veel plezier met de organisatie van het vrijgezellenuitje en mochten wij ergens mee kunnen helpen neem dan gerust contact met ons op +31(0)20 4635850 Of mail ons via ons contactformulier.

Communicatie rond het vrijgezellenuitje

Zoals al eerder aangegeven komt er bij de organisatie van een vrijgezellenuitje organiseren veel kijken. Daarbij is het belangrijk goed te blijven communiceren. Het vrijgezellenuitje moet een verassing voor de vrijgezel zijn maar niet voor de vrienden of vriendinnen. Gebruik een app groep, dat creëert helderheid. Maak niet de fout om alles te overleggen wat je wilt doen. Je kan het nooit goed doen voor alle betrokkenen. Vraag hulp waar nodig aan mensen waarvan jij denkt dat die je kunnen helpen. Neem een beslissing als het nodig is. Communiceer helder hoe het programma gaat verlopen. Geef goed de kosten aan van het vrijgezellenuitje. En ben duidelijk over wat je van andere deelnemers verwacht.

Veel gestelde vragen over jouw Vrijgezellenuitje in Amsterdam

Wat als het regent tijdens ons vrijgezellenuitje in Amsterdam?

Bij het plannen van je vrijgezellenuitje is het cruciaal om aan de juiste kleding te denken. Ongeacht of het regent of zonnig is, de activiteiten tijdens jullie vrijgezellenuitje gaan vrijwel altijd door. Neem dus geschikte kleding mee voor alle weersomstandigheden. Alleen in het geval van onweer of extreme regenval overleggen we met jullie om een alternatieve activiteit te kiezen.

Kunnen we ook een vrijgezellenuitje doen met 6 personen?

Ja dat kan. Veel van onze activiteiten zijn al vanaf 4 of 6 personen te boeken. Onze pakketten zijn vanaf 10 personen te boeken.

Hebben jullie ook vrijgezellenuitjes arrangementen?

We hebben arrangementen met activiteiten, drankjes, eventueel een borrelhap en de beste BBQ van Nederland.

Ons budget is 75,- kunnen we dan een vrijgezellenuitje bij jullie doen?

Jazeker, voor vrijgezellenuitjes raden wij onze ADD UP pakketten aan. Je kunt zelf kiezen hoeveel activiteiten jullie willen boeken. Drankjes en een heerlijke BBQ zitten altijd in de ADD UP pakketten.

Kunnen we bij jullie ook creatieve workshops doen tijdens ons vrijgezellenuitje?

Bij ons vind je een breed aanbod aan creatieve activiteiten die perfect passen in jouw vrijgezellendag planning. Van Boetseren en Djembe tot Karikatuur Tekenen en de IJssculpturen Workshop, wij hebben alles in huis om je vrijgezellenuitje in Amsterdam tot een creatief succes te maken.

Moeten we de betaling van ons vrijgezellenuitje vooraf betalen?

Ja, dat klopt. De gehele betaling kun je online in orde maken. Je ontvangt van ons via de mail een betaallink waarmee je deze heel makkelijk kunt voldoen.

Hoe laat worden we verwacht voor ons vrijgezellenuitje in Amsterdam?

Afhankelijk van de door jullie gekozen tijd vragen we jullie 15 tot 30 minuten van te voren aanwezig te zijn op onze locatie.


Mogen we bier drinken voor de activiteiten?

Dat ligt aan de activiteit die jullie willen doen. Wij zijn lid van de VeBON en een van de belangrijkste afspraken die we samen hebben gemaakt is dat alcohol niet is toegestaan voordat jullie een sportieve activiteit doen. Gaan jullie boetseren dan is dit natuurlijk minder gevaarlijk.

De beste uitjes in Amsterdam

Teamuitje Amsterdam Bubbel Voetbal

Teamuitje Amsterdam

Lekker met je collega’s er tussenuit met jullie eigen teamuitje in Amsterdam. Nu ook de leukste online teamuitjes en Corona proof teamuitjes.

Bedrijfsuitje Amsterdam Kop KleienBedrijfsuitje Amsterdam Kop Kleien

Bedrijfsuitje Amsterdam

Te gekke bedrijfsuitjes in Amsterdam, zowel actief als minder actief.

Familie uitjes Amsterdam Creatief Teamwork

Familie uitje Amsterdam

Gezellig er tussenuit met een familie uitje in Amsterdam.

Wat bieden we nog meer

Wij kunnen je ook helpen met veel andere zaken dan een vrijgezellenuitje in Amsterdam. Van activiteit tot diner en van hotel tot transport. Ook organiseren wij op onze eigen evenementenlocatie de leukste bedrijfsevenementen, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en bedrijfsfestivals.

Voor de kids hebben we de leukste verjaardagsfeestjes in Amsterdam. In mei en zomervakantie organiseren we zomerkamp Amsterdam. Het is een dagkamp waar kinderen de hele dag door al onze activiteiten kunnen spelen.

Naast vrijgezellenfeesten organiseren wij ook andere leuke uitjes in Amsterdam zoals personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, groepsuitjes, teamuitjes, familie uitjes en afdelingsuitjes.

Vergaderruimte in Amsterdam

Onze locatie heeft 7 verschillende vergaderruimtes. Je voelt je er meteen thuis. Alle vergaderlocaties hebben een eigen koelkast en toilet. Er zijn ook koffie- en theefaciliteiten. Onze klanten gebruiken de vergaderzalen bijvoorbeeld voor vergaderingen, heidagen en trainingen. Wij bieden ontbijt-, lunch- en dineropties. Onze medewerkers zorgen ervoor dat jullie niets tekort komen. Ben je het zat om binnen te zitten? Ontspan tijdens een van onze activiteiten of maak een wandeling door de “Tuinen van West“. Dit natuurgebied ligt op slechts een minuut afstand.

Ook zijn onze vergaderruimtes geschikt voor teambuilding en samenwerkingsactiviteiten.