Vrijgezellenuitje Amsterdam

Vrijgezellenuitje Amsterdam, dit doe je samen met UP Events. Nog een keer helemaal losgaan als vrijgezel, met je beste vriend(innen). Deze dag “moet” een onvergetelijke dag worden. UP Events biedt de meest hilarische groepsactiviteiten aan die garant staan voor een top Vrijgezellenuitje. Op onze locatie kunnen jullie terecht voor een losse activiteit, een all in verzorgd pakket of zelfs een compleet verzorgde dag. Als je in Amsterdam centrum wilt eindigen regelen wij het vervoer voor je en de meest geweldige activiteiten.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Vrijgezellenuitje activiteiten

De beste activiteiten voor een vrijgezellenuitje speel je op onze evenementen locatie in Amsterdam west. Je kunt er gratis parkeren. Meestal niet nodig bij een vrijgezellenfeest, maar toch. Met een taxi ben je binnen 15 a 20 minuten in het centrum van Amsterdam. Station Amsterdam Sloterdijk is 10 minuten met de bus en ongeveer 5 a 10 minuutjes lopen. UP Events biedt meer dan 80 verschillende activiteiten. De meest geboekt vrijgezellenuitjes zijn: bubbel voetbal, archery tag, laser tag, escape room, city games en highland games.

Naast vrijgezellenfeesten organiseren wij ook andere leuke uitjes in Amsterdam zoals personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, groepsuitjes, teamuitjes, familie uitjes en afdelingsuitjes.

of ga je voor een losse activiteit tijdens jullie vrijgezellenuitje in Amsterdam

Tips vrijgezellenuitje Amsterdam

Jij bent de aangewezen persoon om het vrijgezellenuitje in Amsterdam van je beste vriend of vriendin te organiseren. Daar komen best wel wat zaken bij kijken. Wij hebben hieronder een aantal tips verzameld. Wellicht kun je die gebruiken. De do’s and don’ts zeg maar. Vaak zijn het de kleine dingen die het verschil maken en zorgen voor een geslaagd vrijgezellenuitje.

Wie gaat het organiseren?

Het organiseren van een vrijgezellenuitje kan veel tijd kosten. Zeker als je de verschillende onderdelen zelf wilt gaan organiseren. Denk hierbij aan vervoeractiviteit(en)eten en drinken etc. Je kunt er voor kiezen de gehele of een gedeelte van de dag bij een evenementenbureau uit Amsterdam neer te leggen. Dit kan je heel veel tijd schelen. Het makkelijkste is om te gaan voor een arrangement. Hierin is alles opgenomen voor een vast bedrag. Je weet dus van te voren hoeveel je gaat uitgeven. Het is verstandig om de organisatie van een vrijgezellenuitje met iemand samen te doen. Het grote voordeel hiervan is dat je met iemand kunt sparren. Zo stellen jullie samen het leukst mogelijke vrijgezellenuitje samen.

Wanneer een vrijgezellenuitje?

In Nederland worden er gemiddeld 10 tot 15 personen uitgenodigd op een vrijgezellenuitje. Dat betekent dat je met 10 tot 15 verschillende agenda’s rekening moet houden. Het is dus verstandig om de datum zo snel mogelijk vast te leggen. Hoofdzaak is natuurlijk dat de vrijgezel kan!! Een goede tip is, gebruik een datumprikker. Dat scheelt je een hoop belletjes en of appjes.

Wie ga je uitnodigen?

Het meest voor de hand liggende antwoord is natuurlijk de vrijgezel vragen wie hij of zij er graag bij wil hebben. Wil je niet dat hij of zij weet dat er iets staat te gebeuren? Dan kun je altijd contact opnemen met zijn of haar toekomstige vrouw of man. Grootste vraag is natuurlijk, van wie vindt de vrijgezel het belangrijk dat hij of zij er bij is. Maak niet de vergissing om alleen vrienden/ vriendinnen uit te nodigen die jij aardig vindt. Het is immers niet jouw vrijgezellenuitje.

Vrijgezellenuitje budget?

Het budget dat kan worden uitgegeven is natuurlijk voor iedereen anders. Belangrijk is wel dit van tevoren te bepalen. Bij het kiezen van een geschikte datum voor het vrijgezellenuitje kun je direct het bedrag navragen dat iedereen bereid is uit te geven. In Nederland wordt er gemiddeld €125,- p.p. uitgegeven aan een vrijgezellenuitje. Bijna altijd betaald de vrijgezel niks. Houd hier dus rekening mee in je kostenplaatje. Laat alle mensen, die mee doen, van tevoren betalen. Niks is vervelender dan dat je er achteraf nog achter je geld aan moet. Een heel makkelijke app hiervoor is, tikkie. Het is slim om vooraf goed de totale kosten in kaart te hebben. Het kan voor sommige mensen vervelend zijn als er achteraf nog extra kosten bijkomen.

Waar gaan jullie heen?

Dit begint eigenlijk met de vraag, wat vindt de vrijgezel leuk. Wij zijn ervan overtuigd dat het erg belangrijk is dat de vrijgezel een leuke dag heeft. Natuurlijk mag hij of zij best een beetje afzien maar uiteindelijk is het wel zijn/ haar vrijgezellenuitje. Dit moet een dag worden die hij of zij niet meer vergeet. Er zijn zo ontzettende veel dingen te doen in Amsterdam. Wil je een actief vrijgezellenuitje organiseren of wil je liever de stad in en vooral veel bier drinken? Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een mix van de twee. Starten met leuke outdoor activiteiten en daarna de stad in voor een leuke kroegentocht.

Planning afronden

Als je weet hoe het programma van het vrijgezellenuitje er uit gaat zien wacht dan niet te lang met boeken. Het zou zonde zijn als alle energie voor niets is geweest en je programma niet meer te boeken is. Vaak is het zo dat bij het definitief maken van een boeking je ook direct, al dan niet een gedeelte, moet betalen. Laat de anderen weten dat alles definitief is en ze niet meer kunnen afzeggen. Bij veel evenementenbureau ’s, hotels en restaurants kun je nog tot een week van tevoren personen annuleren maar daarna is dit niet meer mogelijk.

Heel veel plezier met de organisatie van het vrijgezellenuitje en mochten wij ergens mee kunnen helpen neem dan gerust contact met ons op +31(0)20 4635850 Of mail ons via ons contactformulier.

Communicatie rond het vrijgezellenuitje

Zoals al eerder aangegeven komt er bij de organisatie van een vrijgezellenuitje organiseren veel kijken. Daarbij is het belangrijk goed te blijven communiceren. Het vrijgezellenuitje moet een verassing voor de vrijgezel zijn maar niet voor de vrienden of vriendinnen. Gebruik een app groep, dat creëert helderheid. Maak niet de fout om alles te overleggen wat je wilt doen. Je kan het nooit goed doen voor alle betrokkenen. Vraag hulp waar nodig aan mensen waarvan jij denkt dat die je kunnen helpen. Neem een beslissing als het nodig is. Communiceer helder hoe het programma gaat verlopen. Geef goed de kosten aan van het vrijgezellenuitje. En ben duidelijk over wat je van andere deelnemers verwacht.

Wat bieden we nog meer

Wij kunnen je ook helpen met veel andere zaken dan een vrijgezellenuitje in Amsterdam. Van activiteit tot diner en van hotel tot transport. Ook organiseren wij op onze eigen evenementenlocatie de leukste bedrijfsevenementen, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en bedrijfsfestivals.

Voor de kids hebben we de leukste verjaardagsfeestjes in Amsterdam. In mei en zomervakantie organiseren we zomerkamp Amsterdam. Het is een dagkamp waar kinderen de hele dag door al onze activiteiten kunnen spelen.

 

Vergaderruimte in Amsterdam

Onze locatie heeft 7 verschillende vergaderruimtes. Je voelt je er meteen thuis. Alle vergaderlocaties hebben een eigen koelkast en toilet. Er zijn ook koffie- en theefaciliteiten. Onze klanten gebruiken de vergaderzalen bijvoorbeeld voor vergaderingen, heidagen en trainingen. Wij bieden ontbijt-, lunch- en dineropties. Onze medewerkers zorgen ervoor dat jullie niets tekort komen. Ben je het zat om binnen te zitten? Ontspan tijdens een van onze activiteiten of maak een wandeling door de “Tuinen van West“. Dit natuurgebied ligt op slechts een minuut afstand.

Ook zijn onze vergaderruimtes geschikt voor teambuilding en samenwerkingsactiviteiten.