Vrijgezellenuitje Amsterdam

Vrijgezellenuitje Amsterdam, dit doe je samen met UP Events. Nog een keer helemaal losgaan als vrijgezel, met je beste vriend(innen). Deze dag “moet” een onvergetelijke dag worden. UP Events biedt de meest hilarische groepsactiviteiten aan die garant staan voor een top Vrijgezellenuitje. Op onze locatie kunnen jullie terecht voor een losse activiteit, een all in verzorgd pakket of zelfs een compleet verzorgde dag. Als je in Amsterdam centrum wilt eindigen regelen wij het vervoer voor je en de meest geweldige activiteiten.

Vrijgezellenuitje activiteiten

De beste activiteiten voor een vrijgezellenuitje speel je op onze evenementen locatie in Amsterdam west. Je kunt er gratis parkeren. Meestal niet nodig bij een vrijgezellenfeest, maar toch. Met een taxi ben je binnen 15 a 20 minuten in het centrum van Amsterdam. Station Amsterdam Sloterdijk is 10 minuten met de bus en ongeveer 5 a 10 minuutjes lopen. UP Events biedt meer dan 80 verschillende activiteiten. De meest geboekt vrijgezellenuitjes zijn: bubbel voetbal, archery tag, laser tag en city games.

Vrijgezellenuitje in Amsterdam met activiteit, eten en drinken

Ga naar “ADD UP 1”

ADD UP 1

Een compleet verzorgd arrangement. Inclusief 1 activiteit, 3 drankjes per persoon en heerlijke BBQ. Perfect voor een bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenuitje.

 • 4,25 uur
 • v.a. 10

v.a. 66,94 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Bedrijfsuitjes in Amsterdam
Ga naar “ADD UP 2”

ADD UP 2

Een dag vol plezier met een activiteit naar keuze, borrelplateau, 3 uur onbeperkt drinken en een heerlijke BBQ. Laat je verassen met ADD UP 2!

 • 4,25 uur
 • v.a. 10

v.a. 92,79 p.p. Vanafprijs, per persoon.

ADD UP 2 Teamuitje Amsterdam Teambuilding
Ga naar “ADD UP 3”

ADD UP 3

Het ruim gevulde programma met 2 activiteiten, borrelplateau, 3 uur drankarrangement en heerlijke BBQ.

 • 5,6 uur
 • v.a. 10

v.a. 118,44 p.p. Vanafprijs, per persoon.

ADD UP 3 Teamuitje Amsterdam
Ga naar “Amazing day”

Amazing day

De koning onder de arrangementen: 3 activiteiten, lunch, hapjes, de gehele dag onbeperkt drankjes en overheerlijke BBQ.

 • 9 uur
 • v.a. 10

v.a. 175 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Teambonding Activities

Tips vrijgezellenuitje Amsterdam

Jij bent de aangewezen persoon om het vrijgezellenuitje in Amsterdam van je beste vriend of vriendin te organiseren. Daar komen best wel wat zaken bij kijken. Wij hebben hieronder een aantal tips verzameld. Wellicht kun je die gebruiken. De do’s and don’ts zeg maar. Vaak zijn het de kleine dingen die het verschil maken en zorgen voor een geslaagd vrijgezellenuitje.

Wie gaat het organiseren

Het organiseren van een vrijgezellenuitje kan veel tijd kosten. Zeker als je de verschillende onderdelen zelf wilt gaan organiseren. Denk hierbij aan vervoeractiviteit(en)eten en drinken etc. Je kunt er voor kiezen de gehele of een gedeelte van de dag bij een evenementenbureau uit Amsterdam neer te leggen. Dit kan je heel veel tijd schelen. Het makkelijkste is om te gaan voor een arrangement. Hierin is alles opgenomen voor een vast bedrag. Je weet dus van te voren hoeveel je gaat uitgeven. Het is verstandig om de organisatie van een vrijgezellenuitje met iemand samen te doen. Het grote voordeel hiervan is dat je met iemand kunt sparren. Zo stellen jullie samen het leukst mogelijke vrijgezellenuitje samen.

De leukste activiteiten voor jouw vrijgezellenuitje

Ga naar “Lasergamen”

Lasergamen

Ontdek de opwindende sensatie van lasergamen en voel de adrenaline pompen bij UP Events. Werk als team, schakel je tegenstanders uit en domineer het speelveld in een onvergetelijke strijd.

 • 0,5/1 uur
 • v.a. 4

v.a. 16,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Lasergame Amsterdam
Ga naar “Robinson Crusoe”

Robinson Crusoe

Bereid je voor op een reeks uitdagende proeven, waarbij jullie vaardigheden zoals vuur maken, evenwicht bewaren en teamwork op de proef worden gesteld. Wie wordt de ultieme Robinson?

 • 1,25/2,5 uur
 • v.a. 10

v.a. 29,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Robinson Crusoe-Ausflug Amsterdam
Ga naar “Bubbel voetbal”

Bubbel voetbal

Gehuld in een enorme plastic bal gaan jullie de strijd met elkaar aan Bubbel voetbal.

 • 0,5/1 uur
 • v.a. 4

v.a. 16,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

bubbel voetbal Amsterdam
Ga naar “Archery tag Amsterdam”

Archery tag Amsterdam

Gewapend met pijl en boog gaan jullie de strijd met elkaar aan.

 • 0,5/1 uur
 • v.a. 4

v.a. 16,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

archery tag amsterdam

Wanneer een vrijgezellenuitje

In Nederland worden er gemiddeld 10 tot 15 personen uitgenodigd op een vrijgezellenuitje. Dat betekent dat je met 10 tot 15 verschillende agenda’s rekening moet houden. Het is dus verstandig om de datum zo snel mogelijk vast te leggen. Hoofdzaak is natuurlijk dat de vrijgezel kan!! Een goede tip is, gebruik een datumprikker. Dat scheelt je een hoop belletjes en of appjes.

Wie ga je uitnodigen

Het meest voor de hand liggende antwoord is natuurlijk de vrijgezel vragen wie hij of zij er graag bij wil hebben. Wil je niet dat hij of zij weet dat er iets staat te gebeuren? Dan kun je altijd contact opnemen met zijn of haar toekomstige vrouw of man. Grootste vraag is natuurlijk, van wie vindt de vrijgezel het belangrijk dat hij of zij er bij is. Maak niet de vergissing om alleen vrienden/ vriendinnen uit te nodigen die jij aardig vindt. Het is immers niet jouw vrijgezellenuitje.

Veel gestelde vragen over jouw Vrijgezellenuitje in Amsterdam

Wat als het regent tijdens ons vrijgezellenuitje in Amsterdam?

Neem altijd de juiste kleding mee. Zowel bij regen als bij heel heet weer. De activiteiten tijdens jullie vrijgezellenuitje gaan bijna altijd door. Alleen bij onweer en heel harde regen bespreken we samen een alternatieve activiteit.

Kunnen we ook een vrijgezellenuitje doen met 6 personen?

Ja dat kan. Veel van onze activiteiten zijn al vanaf 4 of 6 personen te boeken. Onze pakketten zijn vanaf 10 personen te boeken.

Hebben jullie ook vrijgezellenuitjes arrangementen?

We hebben arrangementen met activiteiten, drankjes, eventueel een borrelhap en de beste BBQ van Nederland.

Ons budget is 75,- kunnen we dan een vrijgezellenuitje bij jullie doen?

Jazeker, voor vrijgezellenuitjes raden wij onze ADD UP pakketten aan. Je kunt zelf kiezen hoeveel activiteiten jullie willen boeken. Drankjes en een heerlijke BBQ zitten altijd in de ADD UP pakketten.

Kunnen we bij jullie ook creatieve workshops doen tijdens ons vrijgezellenuitje?

Wij hebben veel verschillende creatieve workshops die jullie kunnen doen tijdens een vrijgezellenuitje in Amsterdam. Denk hierbij aan Hoofdboetseren, Djembe en ook Karikatuur tekenen.

Moeten we de betaling van ons vrijgezellenuitje vooraf betalen?

Ja, dat klopt. De gehele betaling kun je online in orde maken. Je ontvangt van ons via de mail een betaallink waarmee je deze heel makkelijk kunt voldoen.

Hoe laat worden we verwacht voor ons vrijgezellenuitje in Amsterdam?

Afhankelijk van de door jullie gekozen tijd vragen we jullie 15 tot 30 minuten van te voren aanwezig te zijn op onze locatie.


Mogen we bier drinken voor de activiteiten?

Dat ligt aan de activiteit die jullie willen doen. Wij zijn lid van de VeBON en een van de belangrijkste afspraken die we samen hebben gemaakt is dat alcohol niet is toegestaan voordat jullie een sportieve activiteit doen. Gaan jullie Hoofd boetseren is dit minder gevaarlijk natuurlijk.

Vrijgezellenuitje budget

Het budget dat kan worden uitgegeven is natuurlijk voor iedereen anders. Belangrijk is wel dit van tevoren te bepalen. Bij het kiezen van een geschikte datum voor het vrijgezellenuitje kun je direct het bedrag navragen dat iedereen bereid is uit te geven. In Nederland wordt er gemiddeld €125,- p.p. uitgegeven aan een vrijgezellenuitje. Bijna altijd betaald de vrijgezel niks. Houd hier dus rekening mee in je kostenplaatje. Laat alle mensen, die mee doen, van tevoren betalen. Niks is vervelender dan dat je er achteraf nog achter je geld aan moet. Een heel makkelijke app hiervoor is, tikkie. Het is slim om vooraf goed de totale kosten in kaart te hebben. Het kan voor sommige mensen vervelend zijn als er achteraf nog extra kosten bijkomen.

Waar gaan jullie heen

Dit begint eigenlijk met de vraag, wat vindt de vrijgezel leuk. Wij zijn ervan overtuigd dat het erg belangrijk is dat de vrijgezel een leuke dag heeft. Natuurlijk mag hij of zij best een beetje afzien maar uiteindelijk is het wel zijn/ haar vrijgezellenuitje. Dit moet een dag worden die hij of zij niet meer vergeet. Er zijn zo ontzettende veel dingen te doen in Amsterdam. Wil je een actief vrijgezellenuitje organiseren of wil je liever de stad in en vooral veel bier drinken? Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een mix van de twee. Starten met leuke outdoor activiteiten en daarna de stad in voor een leuke kroegentocht.

De beste uitjes in Amsterdam

Teamuitje Amsterdam Bubbel Voetbal

Teamuitje Amsterdam

Lekker met je collega’s er tussenuit met jullie eigen teamuitje in Amsterdam. Nu ook de leukste online teamuitjes en Corona proof teamuitjes.

Bedrijfsuitje Amsterdam Kop KleienBedrijfsuitje Amsterdam Kop Kleien

Bedrijfsuitje Amsterdam

Te gekke bedrijfsuitjes in Amsterdam, zowel actief als minder actief.

Familie uitjes Amsterdam Creatief Teamwork

Familie uitje Amsterdam

Gezellig er tussenuit met een familie uitje in Amsterdam.

Planning afronden

Als je weet hoe het programma van het vrijgezellenuitje er uit gaat zien wacht dan niet te lang met boeken. Het zou zonde zijn als alle energie voor niets is geweest en je programma niet meer te boeken is. Vaak is het zo dat bij het definitief maken van een boeking je ook direct, al dan niet een gedeelte, moet betalen. Laat de anderen weten dat alles definitief is en ze niet meer kunnen afzeggen. Bij veel evenementenbureau ’s, hotels en restaurants kun je nog tot een week van tevoren personen annuleren maar daarna is dit niet meer mogelijk.

Heel veel plezier met de organisatie van het vrijgezellenuitje en mochten wij ergens mee kunnen helpen neem dan gerust contact met ons op +31(0)20 4635850 Of mail ons via ons contactformulier.

Communicatie rond het vrijgezellenuitje

Zoals al eerder aangegeven komt er bij de organisatie van een vrijgezellenuitje organiseren veel kijken. Daarbij is het belangrijk goed te blijven communiceren. Het vrijgezellenuitje moet een verassing voor de vrijgezel zijn maar niet voor de vrienden of vriendinnen. Gebruik een app groep, dat creëert helderheid. Maak niet de fout om alles te overleggen wat je wilt doen. Je kan het nooit goed doen voor alle betrokkenen. Vraag hulp waar nodig aan mensen waarvan jij denkt dat die je kunnen helpen. Neem een beslissing als het nodig is. Communiceer helder hoe het programma gaat verlopen. Geef goed de kosten aan van het vrijgezellenuitje. En ben duidelijk over wat je van andere deelnemers verwacht.

Wat bieden we nog meer

Wij kunnen je ook helpen met veel andere zaken dan een vrijgezellenuitje in Amsterdam. Van activiteit tot diner en van hotel tot transport. Ook organiseren wij op onze eigen evenementenlocatie de leukste bedrijfsevenementen, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en bedrijfsfestivals.

Voor de kids hebben we de leukste verjaardagsfeestjes in Amsterdam. In mei en zomervakantie organiseren we zomerkamp Amsterdam. Het is een dagkamp waar kinderen de hele dag door al onze activiteiten kunnen spelen.

Naast vrijgezellenfeesten organiseren wij ook andere leuke uitjes in Amsterdam zoals personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, groepsuitjes, teamuitjes, familie uitjes en afdelingsuitjes.

Vergaderruimte in Amsterdam

Onze locatie heeft 7 verschillende vergaderruimtes. Je voelt je er meteen thuis. Alle vergaderlocaties hebben een eigen koelkast en toilet. Er zijn ook koffie- en theefaciliteiten. Onze klanten gebruiken de vergaderzalen bijvoorbeeld voor vergaderingen, heidagen en trainingen. Wij bieden ontbijt-, lunch- en dineropties. Onze medewerkers zorgen ervoor dat jullie niets tekort komen. Ben je het zat om binnen te zitten? Ontspan tijdens een van onze activiteiten of maak een wandeling door de “Tuinen van West“. Dit natuurgebied ligt op slechts een minuut afstand.

Ook zijn onze vergaderruimtes geschikt voor teambuilding en samenwerkingsactiviteiten.