Skibroek hangen

Wie heeft geen sportdag gehad waarbij je zolang mogelijk aan een broek moet hangen? Deze activatie wordt al jarenlang gedaan in combinatie met andere leuke activiteiten. Krijg jij het voor elkaar om het langst aan de skibroek te hangen?

Het skibroek hangen is het ideale spel om jouw evenement een extra dimensie te geven. Laat je collega’s maar even testen hoe moeilijk het is om heel lang aan de skibroek te hangen. Vervolgens kan je zelf jouw verborgen talent naar boven halen door te laten zien wat je in huis hebt!

Onder het genot van een drankje en een feest met een DJ even hangen aan de skibroek, dit is een spel waardoor collega’s, vrienden of familie jouw event bij ons nooit meer gaat vergeten. Creëer je hele eigen wintersfeer door eens een kijkje te nemen bij ons Winter Wonderland feest!

Wist jij dat wij ook transport kunnen regelen zodat jullie allemaal lekker kunnen genieten van de DJ onder het genot van een drankje?

Heb je nog niet genoeg aan skibroek hangen? Combineer deze activiteit ook met onze andere activiteiten zoals ijspegel vangen, sneeuwpop worstelen en bierpul schuiven om er een groot feest van te maken.

Onze evenementenlocatie

Ons evenemententerrein in Amsterdam beschikt over meerdere loodsen en beachclubs waar je met jouw hele bedrijf terecht kan. Ideaal om er een wintersfeer van te maken voor jouw complete evenement!

Het UP Events terrein is groot genoeg om grote groepen te kunnen verwelkomen. Met het nieuwe corona beleid, wat bijeenkomsten van meer van 50 personen in een ruimte verbied, is het nog altijd mogelijk om verspreid over meerdere huurlocaties bijeen te komen op ons terrein. Boek de twee beachclubs of meerdere loodsen. Dit maakt het bijeenkomen niet alleen mogelijk, maar maakt het ook gemakkelijk om 1,5 meter afstand te houden. Daarnaast zijn er, verspreid over ons terrein, antibacteriële gel pompjes. Combineer de huur van een locatie met een activiteit, lunch of BBQ.

Skibroek hangen in Amsterdam is inclusief

  • Professionele materialen
  • Een instructeur
  • 4 uur beschikbaarheid

Prijs skibroek hangen

Tijdsduur: 4 uur
Prijs activatie skibroek hangen: €450 excl. btw

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw evenement. Of dat nu een teamuitje, bedrijfsfeest of familie festival is! Bel ons op +31-(0)204635850 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw dag!

Voorbeeld evenement met activaties

15:30 – 16:00 Aankomst
16:00 – 17:00 Escape challenge: Morte frio
17:00 – 23:00 Drankarrangement
17:30 – 19:30 BBQ festival food
19:00 – 23:00 Skibroek hangen
19:00 – 23:00 Bierpul schuiven
19:00 – 23:00 Sneeuwpop worstelen
19:00 – 23:00 IJspegel vangen
18:00 – 23:00 DJ draait op jouw evenement!

De leukste activaties

Bierpul schuiven

Bierpul schuiven

Bierpul schuiven is te gek! Ga de strijd aan op deze 3 meter lange sjoelbak. Wie weet het beste de balans te houden en weet de pul in het juiste vak te schuiven.

IJspegel vangen Bedrijfsfeest Amsterdam

IJspegel vangen

Een te gekke activatie waar je koude handjes van krijgt. IJspegel vangen doet het goed op elk winter bedrijfsfeest.

jeu de boules spelen Amsterdam

Jeu de boules

Speel het eeuwenoude spel jeu de boules nu op een van onze jeu de boulesbanen. Geniet van een heerlijk wijntje en kom helemaal tot rust.

Skibroek hangen winter olympics

Skibroek hangen

Een grappige winter activatie waar je wat wilskracht voor nodig hebt.

Spijkerslaan winterfeest Amsterdam

Spijkerslaan

Wie slaat de spijker in zo min mogelijk slagen in het hout? Ga de uitdaging aan. Het lijkt makkelijk dan het is.

Up Events Arcade hal
Arcade Hal met Airhockey

Arcadekast

Een te gekke arcade kast op jouw bedrijfsevenement. Laat oude tijden herleven en speel onbeperkt de leukste arcade games. Wat denk je van Pac-man, Metal slug, Flappy bird of Donkey kong.

Curling Winter Evenement Amsterdam

Curling

Dé activatie voor jouw Winter event. Wie is het verborgen curlingtalent in jouw team?

UP Amsterdam Weesp golf course
UP Amsterdam Weesp golf course

Golfclinic

Voeg een beetje exclusiviteit toe aan je bedrijfsfeest met onze golfclinic. Een geweldige kans om samen met collega’s te genieten van de groene fairways in een ontspannen sfeer.