Spijkerslaan

Is jouw Winter wonderland bedrijfsfeest, Apres ski feest of jouw personeelsfeest nog niet helemaal compleet. Maak deze helemaal naar jouw wens door het oud-hollands spijkerslaan aan toe te voegen. Dit spelletje is geschikt voor jong en oud onder het genot van een heerlijke BBQ Smoker en een drankje. Iedereen is fan van deze Add On zodra ze eraan beginnen.
Speel 1, 2 of misschien wel 10 spelletjes op een dag, met deze activatie is het mogelijk om tussendoor een aantal potjes te doen met jouw collega’s, vrienden of familie. Wie slaat de spijker het snelst in het hout? Wie slaat de spijker met de minste slagen in het hout? Talloze kleine korte en vooral snelle spelletjes kunnen worden bedacht met deze toffe Add On. Geef iets meer dimensie aan jouw evenement door Spijkerslaan toe te voegen!

Misschien schuilt in jou wel het talent voor spijkerslaan! Daag je collega’s, vrienden en familie uit om jou te verslaan tijdens een groot feest.

Wist jij dat wij ook transport kunnen regelen zodat jullie allemaal lekker kunnen genieten van de DJ onder het genot van een drankje?

Heb je nog niet genoeg aan spijkerslaan? Combineer deze activatie ook met onze andere activaties zoals ijspegel vangen, skibroek hangen en sneeuwpop worstelen om er een groot feest van te maken.

Evenementenlocatie in Amsterdam

Onze evenementenlocatie in Amsterdam beschikt over meerdere loodsen en beachclubs waar je met jouw hele bedrijf terecht kan. Ideaal om er een wintersfeer van te maken voor jouw complete evenement!

Spijkerslaan is inclusief

  • Professionele materialen
  • Een instructeur
  • Meerdere hamers en spijkers
  • Een boomstam
  • 4 uur beschikbaarheid

Prijs spijkerslaan

Tijdsduur: 4 uur
Prijs activatie spijkerslaan: €450,- excl. btw

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw evenement. Of dat nu een Winter wonderland bedrijfsfeestoktoberfest of Casino bedrijfsfeest is! Bel ons op +31-204635850 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw dag!

Voorbeeld event met activatie: