Sneeuwpop worstelen

Het eeuwenoude sumo worstelen is iets wat iedereen kent. Nog leuker is het om het zelf een keer uit te vinden hoe beweeglijk je kan zijn in het lichaam van een sumoworstelaar. Wij hebben hier een andere dimensie aan gegeven door het winterseizoen naar boven te halen, Sneeuwpop worstelen!

Ga de strijd aan met je collega’s om de beste Sneeuwpop worstelaar te worden van jouw bedrijf, familie of vriendengroep en kroon jezelf tot de Yokozuna (groot kampioen). Tijdens deze Add On krijg je 4 uur lang de beschikking over de ring en twee Sneeuwpoppakken zodat jij jouw collega’s letterlijk op het matje kan roepen!

Tijdens jouw Winter Wonderland event bij ons kan Sneeuwpop Worstelen niet ontbreken. Laat iedereen even uit zijn schulp kruipen om te kijken wie het snelst, het sluwst en het sterkst is. Deze activatie is vrijblijvend om te doen, dus iedereen kan even een potje worstelen om daarna gewoon weer aan te schuiven bij de borrel of de BBQ!

Wist jij dat wij ook transport kunnen regelen zodat jullie allemaal lekker kunnen genieten van de DJ onder het genot van een drankje?

Heb je nog niet genoeg aan Sneeuwpop worstelen? Combineer deze activatie ook met onze andere Add Ons zoals IJspegel vangen, Skibroek hangen en Bierpul schuiven om er een groot feest van te maken.

Onze evenementenlocatie in Amsterdam

Ons evenemententerrein in Amsterdam beschikt over meerdere loodsen en beachclubs waar je met jouw hele bedrijf terecht kan. Ideaal om er een wintersfeer van te maken voor jouw complete evenement!

Sneeuwpop worstelen is inclusief

  • Professionele materialen
  • Een instructeur
  • Een sumomat
  • Twee sumo sneeuwpop pakken
  • 4 uur beschikbaarheid

Prijs van sneeuwpop worstelen

Tijdsduur: 4 uur
Prijs activatie sneeuwpop worstelen: €450 excl. btw

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw evenement. Of dat nu een Winter wonderland bedrijfsfeestoktoberfest of Casino bedrijfsfeest is! Bel ons op +31-204635850 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw dag!

Voorbeeld evenement met activatie