Bierpul schuiven

De activatie bierpul schuiven is een must voor jouw winters bedrijfsfeest in Amsterdam! Een aantal bierpullen en een sjoelbak. Deze combinatie is nog niet zo oud als dat het spelletje sjoelen is. Wel is het spelletje bierpul schuiven nog leuker dan sjoelen! Strijd tegen je collega’s om de meeste punten te halen of de meeste pullen op de goede plek te schuiven.
Misschien schuilt in jou wel het talent voor deze toffe activiteit en wordt jij bekroond tot bierpul schuiver van het jaar? Daag je collega’s, vrienden en familie uit om jou te verslaan tijdens een groot feest. Het is ideaal voor het creëren van je eigen winter wonderland, Familie festival of Après ski feest.

Het spel is gemakkelijk, eenvoudig en is voor jong en oud. Een smaakmaker op jouw bedrijfsevenement die niet gemist kan worden!

Wist jij dat wij ook transport kunnen regelen zodat jullie allemaal lekker kunnen genieten van de DJ onder het genot van een drankje?

Heb je nog niet genoeg ? Combineer deze activatie ook met onze andere activaties zoals ijspegel vangen, skibroek hangen en sneeuwpop worstelen om er een groot feest van te maken.

Locatie

Ons evenemententerrein in Amsterdam beschikt over meerdere loodsen en beachclups waar je met jouw hele bedrijf terecht kan. Ideaal om er een wintersfeer van te maken voor jouw complete evenement!

Bierpul schuiven is inclusief

  • Professionele materialen
  • Een instructeur
  • Een mega sjoelbak
  • Bierpullen
  • 4 uur beschikbaarheid

Prijs van bierpul schuiven

Tijdsduur: 4 uur
Prijs van deze activatie: €450 excl. btw

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw evenement. Of dat nu een Kerstpakketmarkt, Winter wonderland bedrijfsfeestOktoberfest of Casino bedrijfsfeest is! Bel ons op +31-(0)204635850 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw dag!

Voorbeeld event met activaties

15:30 – 16:00 Aankomst
16:00 – 17:00 Escape challenge: Morte frio
17:00 – 23:00 Drankarrangement
17:30 – 19:30 BBQ festival food
19:00 – 23:00 Bierpul schuiven
19:00 – 23:00 Sneeuwpop worstelen
18:00 – 23:00 DJ draait op jouw event!

Arcade games Amsterdam bedrijfsfeest

Arcadekast

Een te gekke arcade kast op jouw bedrijfsevenement. Laat oude tijden herleven en speel onbeperkt de leukste arcade games. Wat denk je van Pac-man, Metal slug, Flappy bird of Donkey kong.

IJspegel vangen Bedrijfsfeest Amsterdam

IJspegel vangen

Een te gekke activatie waar je koude handjes van krijgt. IJspegel vangen doet het goed op elk winter bedrijfsfeest.

jeu de boules spelen Amsterdam

Jeu de boules

Speel het eeuwenoude spel jeu de boules nu op een van onze jeu de boulesbanen. Geniet van een heerlijk wijntje en kom helemaal tot rust.

Skibroek hangen winter olympics

Skibroek hangen

Een grappige winter activatie waar je wat wilskracht voor nodig hebt.

Sneeuwpop worstelen winterfeest Amsterdam

Sneeuwpop worstelen

Altijd al een echte grote worstelaar willen zijn? Nu kan het. Gehuld in een sumopak kun je nu eindelijk je collega laten zien wie het sterkste, slimste en behendigst is.

Spijkerslaan winterfeest Amsterdam

Spijkerslaan

Wie slaat de spijker in zo min mogelijk slagen in het hout? Ga de uitdaging aan. Het lijkt makkelijk dan het is.