Bierpul schuiven

De activatie bierpul schuiven is een must voor jouw winters bedrijfsfeest in Amsterdam! Een aantal bierpullen en een sjoelbak. Deze combinatie is nog niet zo oud als dat het spelletje sjoelen is. Wel is het spelletje bierpul schuiven nog leuker dan sjoelen! Strijd tegen je collega’s om de meeste punten te halen of de meeste pullen op de goede plek te schuiven.
Misschien schuilt in jou wel het talent voor deze toffe activiteit en wordt jij bekroond tot bierpul schuiver van het jaar? Daag je collega’s, vrienden en familie uit om jou te verslaan tijdens een groot feest. Het is ideaal voor het creëren van je eigen winter wonderland, familie festival of après ski feest.

Het spel is gemakkelijk, eenvoudig en is voor jong en oud. Een smaakmaker op jouw bedrijfsevenement die niet gemist kan worden!

Wist jij dat wij ook transport kunnen regelen zodat jullie allemaal lekker kunnen genieten van de DJ onder het genot van een drankje?

Heb je nog niet genoeg ? Combineer deze activatie ook met onze andere activaties zoals ijspegel vangen, skibroek hangen en sneeuwpop worstelen om er een groot feest van te maken.

Locatie

Ons evenemententerrein in Amsterdam beschikt over meerdere loodsen en beachclups waar je met jouw hele bedrijf terecht kan. Ideaal om er een wintersfeer van te maken voor jouw complete evenement!

Bierpul schuiven is inclusief

  • Professionele materialen
  • Een instructeur
  • Een mega sjoelbak
  • Bierpullen
  • 4 uur beschikbaarheid

Prijs van bierpul schuiven

Tijdsduur: 4 uur
Prijs van deze activatie: €450 excl. btw

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw evenement. Of dat nu een kerstpakketmarkt, winter wonderland bedrijfsfeestoktoberfest of casino bedrijfsfeest is! Bel ons op +31-204635850 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw dag!

Voorbeeld event met activaties

15:30 – 16:00 Aankomst
16:00 – 17:00 Escape challenge: operation mindfall
17:00 – 23:00 Drankarrangement
17:30 – 19:30 BBQ smoker food market
19:00 – 23:00 Bierpul schuiven
19:00 – 23:00 Sneeuwpop worstelen
18:00 – 23:00 DJ draait op jouw event!