Familie festival Amsterdam

Familiefestival organiseren in Amsterdam? Kom snel even langs bij UP Events. De evenementen locatie van Amsterdam. UP Events heeft vele familie festivals tot een groot succes gemaakt. Doordat wij een eigen locatie hebben en de meeste benodigdheden in eigen beheer hebben vind je nergens een betere prijs kwaliteit verhouding. Neem contact met ons op en wordt ook een van de vele tevreden klanten. Laat ons, samen met jou, een prachtige beleving creëren waarover nog lang nagesproken wordt.

Wie zijn wij

Wij zijn UP, het evenementenbureau van Amsterdam. Wij zorgen voor elkaar en (ont)zorgen onze klanten. We genieten, zijn een beetje anders, doen wat juist is en dit alles willen we altijd beter doen, elke dag. We worden gedreven door onze passie om jouw evenement tot een succes te maken. Onze familie festivals zijn op maat gemaakt en worden beoordeeld met een 4.8 van de 5 sterren!

Familie festival in Amsterdam-West

UP Events, de evenementenlocatie van Amsterdam, ligt in de Tuinen van West. Dit schitterende, onontdekte, stukje Amsterdam ligt verscholen in het groen. De meer dan 40 meter hoge bomen, ons eigen strand en de multifunctionele ruimtes maken het terrein van UP uniek. Je kunt bij ons terecht met groepen van 6 tot wel 5000 personen. Het evenemententerrein is perfect voor evenementen in de zomer en in de winter.

Trouwens… met gratis parkeren, in Amsterdam, echt waar.

We hopen dat je vindt waar je naar zoekt. Niet gevonden of meer hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in.

Facts over UP Events

  • Meer dan 80.000 tevreden klanten per jaar
  • 4,8 sterren op Google Reviews
  • Meer dan 15 jaar ervaring in memorabele events
  • Lid van VeBon (veilig buitensporten), Recron en TUV gecertificeerd
  • Gratis parkeren voor de deur, in Amsterdam, echt waar!

Waarom een familie festival bij UP Events

  • Je gaat blijer weg dan dat je aankwam
  • Elke dag enthousiast personeel om jouw event een succes te maken
  • Wij voldoen aan verwachtingen, het liefst overtreffen we ze
  • Value for money / je krijgt waar voor je geld
  • Toch niet helemaal happy, kom je terug!

Familie festival op maat

Met onze ervaring, kennis van bedrijfsfeesten en de mooiste locatie van Amsterdam wordt jullie evenement een gegarandeerd succes. Natuurlijk houden we rekening met de doelstellingen en het budget. Elk familie festival kunnen we, samen met jou, compleet op maat maken. Ga je voor een van de vele thema’s die wij al aanbieden? Of heb je zelf een idee? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee.

Standaard pakketten

Wij hebben per feest categorie 3 pakketten gemaakt. De pakketten zijn handig om een beeld te geven van de mogelijkheden. Een leidraad zullen we maar zeggen. Zo hebben we voor elk budget een pakket dat erbij past. Je kunt de pakketten eventueel uitbreiden met de leukste activaties. We noemen deze add-ons. Deze staan bij elke pakket vermeld. Zo stel je heel eenvoudig je eigen familie festival samen. De prijzen staan er bij, dus geen verrassingen.

Proef de sfeer

Bekijk hier een aantal voorbeelden van feesten die wij tot een succes hebben gemaakt. Het geeft een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is op onze locatie. Of je nu kiest voor een familie festival, zomerbedrijfsfeest of een winterbedrijfsfeest.

Congrestival
13 sprekers, 200 personen plenair, 8 break-out sessies, congres game

Zomer bedrijfsfestival
350 personen

Winter wonderland personeelsfeest
350 personen – Loods 7

Kerstshoppen met het bedrijf
150 personen, kerstpakket shoppen

Tips voor het organiseren van jullie familie festival

Wie nodig je uit voor het familie festival

Het lijkt wellicht een gekke vraag. Ja, het personeel natuurlijk. Maar wat dacht je van de aanhang van de medewerkers? Hierdoor wordt het niet alleen een leuke manier om je personeel te bedanken voor hun inzet. Het zorgt voor verbinding tussen werk en de thuisomgeving. In het geval dat de hele familie mee komt is natuurlijk een familie festival een heel goede en leuke optie.

Familie festival met een doel

Een familie festival hoeft niet zo maar een feest te zijn. Het is onderdeel van het groter geheel van jullie bedrijf. Bedenk altijd goed van te voren waarom je het familie festival organiseert. Waarom komen mensen bij jullie werken? Waarom kiezen ze voor jullie bedrijf? Organiseer het een familie festival altijd met een doel voor ogen. Zorg voor een rode draad die duidelijk herkenbaar is voor het personeel.

Activiteiten op het familie festival

In onze, steeds sneller gaande, maatschappij zijn mensen erg verwend geraakt. Een familie festival waar een biertje gedronken word en een dj plaatjes afdraait is niet meer van deze tijd. Het verwachtingspatroon bij veel medewerkers is nu eenmaal hoog. Vaak wordt er gekozen om diverse activiteiten en activaties aan te bieden. Je kunt kiezen voor een live band, bekende dj of zelfs beide. Wij raden je aan om iets meer geld uit te geven aan een goede act dan daar op te bezuinigen. Het optreden is vaak waar nadien het meest over wordt gesproken.

Een jaarlijks bedrijfsfeest

Een jaarlijks bedrijfsfeest is een terugkerend hoogtepunt voor je personeel. Hier kijkt men elk jaar weer reikhalzend naar uit. Probeer er voldoende budget voor vrij te maken zodat het ook echt een hoogtepunt wordt. Het is een van de manieren om je waardering en trots te laten blijken aan je personeel. Je hoeft echt geen fortuin uit te geven voor een super familie festival.

De mooiste bedrijfsevenementen

Oktoberfest Bedrijfsfeest Amsterdam Personeelsfeest

Oktoberfest bedrijfsfeest Amsterdam

Oktoberfest Bedrijfsfeest Amsterdam. Een vullend programma vol met Duitse schlager, personeel in traditionele klederdracht en natuurlijk BIER.

Bedrijfsfeest Amsterdam Bedrijfsfestival

Bedrijfsfeest Amsterdam

De leukste bedrijfsfeesten in Amsterdam die je kunt vinden.

Productlancering bedrijfsevenement Amsterdam

Productlancering

De leukste MVO bedrijfsuitjes of te wel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen uitjes. Maak plezier en doe gelijkertijd iets goed voor de maatschappij of leer meer over het verantwoord ondernemen.