Adres

UP Events
Tom Schreursweg 8
1067 MC Amsterdam

E-mail adres

Familie festival Amsterdam

Familiefestival organiseren in Amsterdam? Kom snel even langs bij UP Events. De evenementen locatie van Amsterdam. UP Events heeft vele familie festivals tot een groot succes gemaakt. Doordat wij een eigen locatie hebben en de meeste benodigdheden in eigen beheer hebben vind je nergens een betere prijs kwaliteit verhouding. Neem contact met ons op en wordt ook een van de vele tevreden klanten. Laat ons, samen met jou, een prachtige beleving creëren waarover nog lang nagesproken wordt.

Wie zijn wij?

Wij zijn UP, het evenementenbureau van Amsterdam. Wij zorgen voor elkaar en (ont)zorgen onze klanten. We genieten, zijn een beetje anders, doen wat juist is en dit alles willen we altijd beter doen, elke dag. We worden gedreven door onze passie om jouw evenement tot een succes te maken. Onze familie festivals zijn op maat gemaakt en worden beoordeeld met een 4.8 van de 5 sterren!

Familie festival in Amsterdam-West

UP Events, de evenementenlocatie van Amsterdam, ligt in de Tuinen van West. Dit schitterende, onontdekte, stukje Amsterdam ligt verscholen in het groen. De meer dan 40 meter hoge bomen, ons eigen strand en de multifunctionele ruimtes maken het terrein van UP uniek. Je kunt bij ons terecht met groepen van 6 tot wel 5000 personen. Het evenemententerrein is perfect voor evenementen in de zomer en in de winter.

Trouwens… met gratis parkeren, in Amsterdam, echt waar.

We hopen dat je vindt waar je naar zoekt. Niet gevonden of meer hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Facts over UP Events

 • Meer dan 80.000 tevreden klanten per jaar
 • Meer dan 10 jaar ervaring in memorabele uitjes, workshops en familie festivals
 • Elke dag enthousiast personeel om jullie familie festival tot een succes te maken!
 • Meer dan 100 activiteiten op 1 locatie
 • Lid van Vebon (veilig buitensporten), Recron en TUV gecertificeerd
 • Gratis parkeren voor de deur, geen parkeerkosten dus!

Waarom een familie festival bij UP Events

 • Je gaat blijer weg dan dat je aankwam
 • Wij voldoen aan verwachtingen, het liefst overtreffen we ze
 • Value for money / je krijgt waar voor je geld
 • Wij beloven niet zomaar een familie festival in Amsterdam maar een belevenis
 • Elk jaar bieden wij minimaal één nieuwe spectaculaire belevenis om naar uit te kijken
 • Toch niet happy, kom je terug

bekijk al onze bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, themafeesten en meer

Familie festival op maat

Met onze ervaring, kennis van bedrijfsfeesten en de mooiste locatie van Amsterdam wordt jullie evenement een gegarandeerd succes. Natuurlijk houden we rekening met de doelstellingen en het budget. Elk familie festival kunnen we, samen met jou, compleet op maat maken. Ga je voor een van de vele thema’s die wij al aanbieden? Of heb je zelf een idee? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee.

Standaard pakketten

Wij hebben per feest categorie 3 pakketten gemaakt. De pakketten zijn handig om een beeld te geven van de mogelijkheden. Een leidraad zullen we maar zeggen. Zo hebben we voor elk budget een pakket dat erbij past. Je kunt de pakketten eventueel uitbreiden met de leukste activaties. We noemen deze add-ons. Deze staan bij elke pakket vermeld. Zo stel je heel eenvoudig je eigen familie festival samen. De prijzen staan er bij, dus geen verrassingen.

extra activaties om jullie familie festival in Amsterdam compleet te maken

Proef de sfeer

Bekijk hier een aantal voorbeelden van feesten die wij tot een succes hebben gemaakt. Het geeft een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is op onze locatie. Of je nu kiest voor een familie festival, zomerbedrijfsfeest of een winterbedrijfsfeest.

Inspire zomerfestival
G14 Kennisfestival voor 550 eventprofessionals
30 sprekers/workshops, 15 break-out sessies

Zomer bedrijfsfeest
3 sprekers, 400 personen plenair en zomerfeest

Congrestival
13 sprekers, 200 personen plenair, 8 break-out sessies, custom made game

Kerstshoppen met het bedrijf
150 personen, kerstpakket shoppen

Tips voor het organiseren van jullie familie festival

Wie nodig je uit voor het familie festival?

Het lijkt wellicht een gekke vraag. Ja, het personeel natuurlijk. Maar wat dacht je van de aanhang van de medewerkers? Hierdoor wordt het niet alleen een leuke manier om je personeel te bedanken voor hun inzet. Het zorgt voor verbinding tussen werk en de thuisomgeving. In het geval dat de hele familie mee komt is natuurlijk een familie festival een heel goede en leuke optie.

Familie festival met een doel

Een familie festival hoeft niet zo maar een feest te zijn. Het is onderdeel van het groter geheel van jullie bedrijf. Bedenk altijd goed van te voren waarom je het familie festival organiseert. Waarom komen mensen bij jullie werken? Waarom kiezen ze voor jullie bedrijf? Organiseer het een familie festival altijd met een doel voor ogen. Zorg voor een rode draad die duidelijk herkenbaar is voor het personeel.

Activiteiten op het familie festival

In onze, steeds sneller gaande, maatschappij zijn mensen erg verwend geraakt. Een familie festival waar een biertje gedronken word en een dj plaatjes afdraait is niet meer van deze tijd. Het verwachtingspatroon bij veel medewerkers is nu eenmaal hoog. Vaak wordt er gekozen om diverse activiteiten en activaties aan te bieden. Je kunt kiezen voor een live band, bekende dj of zelfs beide. Wij raden je aan om iets meer geld uit te geven aan een goede act dan daar op te bezuinigen. Het optreden is vaak waar nadien het meest over wordt gesproken.

Een jaarlijks bedrijfsfeest

Een jaarlijks bedrijfsfeest is een terugkerend hoogtepunt voor je personeel. Hier kijkt men elk jaar weer reikhalzend naar uit. Probeer er voldoende budget voor vrij te maken zodat het ook echt een hoogtepunt wordt. Het is een van de manieren om je waardering en trots te laten blijken aan je personeel. Je hoeft echt geen fortuin uit te geven voor een super familie festival.