Curling in Amsterdam

Stap in de wereld van ijskoude avonturen en eeuwenoude competities met onze curling-activiteit, perfect om jouw bedrijfsevenement een winterse touch te geven! Curling, met zijn winters tintje, is een geweldige manier om teambuilding te bevorderen en plezier te hebben met je collega’s. Op onze evenementenlocatie in Amsterdam bieden we je de mogelijkheid om een buitengewoon bedrijfsuitje te ervaren.

Curling is niet alleen een fascinerende wintersport, maar ook een geweldige manier om samen te werken en de competitieve geest van jouw team aan te wakkeren. Onze curlingbaan is klaar voor jouw team om de strijd aan te gaan. Wie wordt de curlingkampioen van jouw bedrijf?

Na een inspirerende lezing, tijdens een gezellige winter barbecue of ontspannen borrel, dagen we je uit om de curlingsteen te laten glijden. Ontdek wie de curlingmeester van jouw bedrijf is tijdens deze ontspannen, maar boeiende activiteit. Het is een perfecte manier om teamleden te laten ontspannen en te genieten van de winterse sfeer.

Je hebt 3 uur de beschikking over onze curlingbaan om vrijblijvend te spelen en te ontdekken wie het verborgen curlingtalent is in jouw team. Wie weet verras je jezelf en je collega’s met je curlingvaardigheden?

Heb je even genoeg van curling? Geen probleem! Combineer deze activiteit met andere leuke opties, zoals de winter games, uitdagende arcadespellen of maak een leuke foto bij de photobooth. Stel jouw ideale winter bedrijfsuitje samen. Er is voor ieder wat wils.

Onze evenementen locatie in Amsterdam

Onze evenementenlocatie en festivalterrein is gelegen in het prachtige Amsterdam en beschikt over meerdere curlingbanen! De banen liggen dicht bij onze evenementenruimtes. Hier kunnen we evenementen en bedrijfsfeesten organiseren tot wel 750 personen.

Curling is inclusief

  • Professionele materialen
  • 3 uur lang plezier en teambuilding

Prijs curling

Tijdsduur: 3 uur
Prijs activatie curling: €450 excl. btw

Neem contact met ons op voor een offerte voor jouw evenement. Of dat nu een afdelingsuitjebedrijfsfestival of congrestival is! Bel ons op +31-(0)204635850 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw dag!

Voorbeeld evenement met activaties

12:00 – 13:00 Aankomst met lunch
13:00 – 16:00 Curling
13:00 – 16:00 Lasergame
16:00 – 22:00 Drankarrangement
17:30 – 19:30 BBQ festival food
18:00 – 23:00 DJ Draait op jouw event!

Locatie huren

Curling is een geweldig spel, dat makkelijk te combineren valt met het huren van een locatie op ons terrein. Zo kun je een van de BeachclUPs of loodsen huren. Of bijvoorbeeld loods 2, loods 4 en onze centraal gelegen ronde tent. Waar je ook voor kiest, wij helpen jou om jouw dag perfect te maken!

Ons terrein is perfect ingericht op het verwelkomen van kleine en grotere groepen. Wij hebben meerdere te huren locaties. Daardoor kun je een groep van meer dan 50 man makkelijk verspreiden, terwijl je toch op hetzelfde terrein bent.

Bierpul schuiven

Bierpul schuiven

Bierpul schuiven is te gek! Ga de strijd aan op deze 3 meter lange sjoelbak. Wie weet het beste de balans te houden en weet de pul in het juiste vak te schuiven.

IJspegel vangen Bedrijfsfeest Amsterdam

IJspegel vangen

Een te gekke activatie waar je koude handjes van krijgt. IJspegel vangen doet het goed op elk winter bedrijfsfeest.

jeu de boules spelen Amsterdam

Jeu de boules

Speel het eeuwenoude spel jeu de boules nu op een van onze jeu de boulesbanen. Geniet van een heerlijk wijntje en kom helemaal tot rust.

Skibroek hangen winter olympics

Skibroek hangen

Een grappige winter activatie waar je wat wilskracht voor nodig hebt.

Spijkerslaan winterfeest Amsterdam

Spijkerslaan

Wie slaat de spijker in zo min mogelijk slagen in het hout? Ga de uitdaging aan. Het lijkt makkelijk dan het is.

Up Events Arcade hal
Arcade Hal met Airhockey

Arcadekast

Een te gekke arcade kast op jouw bedrijfsevenement. Laat oude tijden herleven en speel onbeperkt de leukste arcade games. Wat denk je van Pac-man, Metal slug, Flappy bird of Donkey kong.

Curling Winter Evenement Amsterdam

Curling

Dé activatie voor jouw Winter event. Wie is het verborgen curlingtalent in jouw team?

UP Amsterdam Weesp golf course
UP Amsterdam Weesp golf course

Golfclinic

Voeg een beetje exclusiviteit toe aan je bedrijfsfeest met onze golfclinic. Een geweldige kans om samen met collega’s te genieten van de groene fairways in een ontspannen sfeer.