Congrestival

Organiseer nu je eigen congrestival bij UP Events. Dit is een zakelijk congres, maar dan in de vorm van een festival! Congrestival Amsterdam van UP Events is dé locatie voor jouw volgende congres.

Festivals zijn hot. Laat je inspireren en door ons unieke festivalterrein en neem contact met ons op voor een locatiebezoek. Ons terrein is van alle gemakken voorzien. Hier organiseren we het hele jaar door evenementen zoals activiteitenbedrijfsfeesten en teamuitjes voor maar liefst 80.000 gasten per jaar. De juiste sfeer, lekker eten, goede muziek, leuke activiteiten en een festivalterrein is wat je vindt bij UP Events. Wij zorgen voor onvergetelijke ervaring.

Je ontvangt jouw gasten in een ontspannen setting in de Tuinen van West. Met heerlijke koffie & thee. In één van de BeachclUPs trappen jullie plenair de dag af. Waarna alle congresbezoekers kunnen uitsplitsen naar de diverse break-out ruimtes & loodsen. Elke ruimte is volledig ingericht voor de presentaties. En tussendoor verwennen wij jou en je gasten met heerlijke snacks en drankjes. Na een van de break-out rondes is het tijd voor een aantal leuke, actieve & creatieve workshops. Jullie sluiten de dag inhoudelijk plenair af. Daarna genieten alle gasten van de verrassende foodtrucks, gezellige borrel en heerlijke BBQ.

Congrestival pakket

Wij hebben een zorgvuldig geselecteerd pakket samengesteld om je alvast op weg te helpen. Dit pakket is uit te breiden met onze zogeheten UPgrades. Zo kan jij je eigen twist geven aan jullie congrestival in Amsterdam. Zo kun je zelf de nadruk leggen op wat jullie belangrijk vinden. Denk hierbij aan festival food, speciale muziek of te gekke workshops. Samen stellen wij jouw perfecte congres samen. Heb je bijzondere wensen? Geen probleem, deze vervullen wij. Wij ontzorgen je zo veel mogelijk tijdens het organiseren en tijdens deze topdag  waar iedereen nog lang over na zal praten.

Prijs basispakket

Tijdsduur: 6 uur
100 – 5000 personen: vanaf €99,95 pp excl. btw.

Ben je met minder dan 100 personen? Bel ons even UP, we denken graag met je mee. De veelzijdigheid van onze locatie maakt dat wij voor ieder budget en aantal gasten een bijzonder programma kunnen maken.

Facts over UP Events

 • Meer dan 80.000 tevreden klanten per jaar
 • 4,8 sterren op Google Reviews
 • Meer dan 15 jaar ervaring in memorabele events
 • Lid van VeBon (veilig buitensporten), Recron en TUV gecertificeerd
 • Gratis parkeren voor de deur, in Amsterdam, echt waar!

Waarom een congrestival bij UP Events

 • Je gaat blijer weg dan dat je aankwam
 • Elke dag enthousiast personeel om jouw event een succes te maken
 • Wij voldoen aan verwachtingen, het liefst overtreffen we ze
 • Value for money / je krijgt waar voor je geld
 • Toch niet helemaal happy, kom je terug!

Voorbeeld programma

Het programma kan op maat gemaakt worden. Dit is een voorbeeld van hoe het kan. De datum en tijden passen we aan in de offerte.

09:30 – 10:00 Ontvangst: inloop en registratie
10:00 – 10:30 Welkom in plenaire zaal (beachclUP 1 of loods 7)
10:30 – 12:00 Breakout sessies: 3 subzalen (beachclub, ronde tent, loods 5)
12:00 – 13:00 Lunch / activatie
13:00 – 14:30 Breakout sessies: 3 subzalen (beachclub, ronde tent, loods 4/5/6)
15:00 – 16:00 Heerlijke borrel
16:30 – 18:30 Festival food trucks (optioneel)
15:00 – 19:00 DJ / sfeermuziek / akoestische act / activatie (optioneel)

Dit programma is inclusief

 • Unieke indoor en outdoor festival locatie: plenair en subzalen, inclusief meubilair, professioneel AV en decoratie
 • Eten en drinken: koffie & thee arrangement, vers water jars, gezonde snacks, lunch en afsluitende borrel met drankjes en borrelplanken/bittergarnituur
 • Gratis parkeergelegenheid voor de deur, in Amsterdam
 • Je eigen eventnmanager en horecapersoneel

Maak je dag compleet

 • Boek een inspirerende workshop of teambuilding activiteit (coronaproof)
 • Voeg gamification toe aan je evenement: inspireer je gasten met een Congres game waar je met vragen, foto en video opdrachten de klanten aan het denken zet. Seriously fun! De foto’s en scores worden geshowed tijdens de borrel.
 • Sluit je dag af met een uitgebreid food concept: BBQ Smoker, Festival Food Market of een Sustainable Foodcourt
 • Hulp nodig bij de uitnodiging en registratie? We helpen je graag en bieden hiervoor een registratiepakket.

Congrestival in Amsterdam op maat

Met onze ervaring, kennis van congrestivals en de mooiste locatie van Amsterdam wordt jullie evenement een gegarandeerd succes. Natuurlijk houden we rekening met de doelstellingen en het budget. Elk congrestival kunnen we, samen met jou, compleet op maat maken. Kies uit onze vele thema’s zoals ’teambuilding’, ‘duurzaamheid’ en ‘innovatie’, of laat ons weten wat je in gedachten hebt. Bij UP Events denken we graag met je mee om het perfecte congrestival voor jouw bedrijf te creëren.

Proef de sfeer

Bekijk hier een aantal voorbeelden van bedrijfsfeesten die wij tot een succes hebben gemaakt. Het geeft een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is op onze locatie. Of je nu kiest voor een congrestival, zomerbedrijfsfeest of een winterbedrijfsfeest.

Inspire zomerfestival
G14 Kennisfestival
30 sprekers, 550 genodigde,
15 break-out sessies en verschillende interactieve workshops.

Congrestival
Medivents Congrestival
13 sprekers, 200 genodigde
8 break-out sessies en interactieve workshops en een congres game!

Tips voor het organiseren van jullie congrestival

Wie nodig je uit voor het congrestival

Het lijkt wellicht een gekke vraag. Ja, het personeel natuurlijk. Maar wat dacht je van de aanhang van de medewerkers? Hierdoor wordt het niet alleen een leuke manier om je personeel te bedanken voor hun inzet. Het zorgt voor verbinding tussen werk en de thuisomgeving. In het geval dat de hele familie mee komt is natuurlijk een familie festival ook een goede optie.
Er is genoeg te doen voor jong en oud. Ook voor de kleine kinderen. De locatie is groot genoeg met veel groen.

Congrestival met een doel

Een congrestival hoeft niet zo maar een feest te zijn. Het is onderdeel van het groter geheel van jullie bedrijf. Bedenk altijd goed van te voren waarom je het congrestival organiseert. Waarom komen mensen bij jullie werken? Waarom kiezen ze voor jullie bedrijf? Organiseer het een congrestival altijd met een doel voor ogen. Zorg voor een rode draad die duidelijk herkenbaar is voor het personeel. De rode draad moet heel duidelijk terugkomen. Dit kan heel goed bij een festival.

Activiteiten op het congrestival

In onze, steeds sneller gaande, maatschappij zijn mensen erg verwend geraakt. Een congrestival waar een biertje gedronken word en een dj plaatjes afdraait is niet meer van deze tijd. Het verwachtingspatroon bij veel medewerkers is nu eenmaal hoog. Vaak wordt er gekozen om diverse activiteiten en activaties aan te bieden. Je kunt kiezen voor een live band, bekende dj of zelfs beide. Wij raden je aan om iets meer geld uit te geven aan een goede act dan daar op te bezuinigen. Het optreden is vaak waar nadien het meest over wordt gesproken.

Een jaarlijks congrestival

Een jaarlijks congrestival is een terugkerend hoogtepunt voor je personeel. Hier kijkt men elk jaar weer reikhalzend naar uit. Probeer er voldoende budget voor vrij te maken zodat het ook echt een hoogtepunt wordt. Het is een van de manieren om je waardering en trots te laten blijken aan je personeel. Je hoeft echt geen fortuin uit te geven voor een super congrestival.

De mooiste bedrijfsevenementen

Familie festival

UP Events heeft vele familie festivals tot een groot succes gemaakt. Doordat wij een eigen locatie hebben en de meeste benodigdheden in eigen beheer hebben vind je nergens een betere prijs kwaliteit verhouding. Neem contact met ons op en wordt ook een van de vele tevreden klanten.

Bedrijfsfestival Amsterdam Hapjes

Bedrijfsfestival

Stap in de wereld van de festivals en beleef een bedrijfsfeest om nooit te vergeten bij UP Events! Met ons eigen evenemententerrein aan de rand van Amsterdam-West, in de Tuinen van West, bieden wij jouw bedrijf de ideale locatie voor een zomerse bedrijfsfestival.

MVO bedrijfsuitje amsterdam

MVO Bedrijfsuitje

De leukste MVO bedrijfsuitjes of te wel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen uitjes. Maak plezier en doe gelijkertijd iets goed voor de maatschappij of leer meer over het verantwoord ondernemen.