Activaties voor evenementen

Activaties zijn leuke korte en toegankelijke activiteiten die zorgen voor vermaak van jullie gasten. Voeg deze toe aan jullie bedrijfsevenement, personeelsfeest of familie festival. Op deze manier hebben gasten altijd iets leuks te doen en worden ze geactiveerd. Er zijn verschillende activaties voor winter en zomer events.
Kies zelf hoe lang je de activaties wilt laten duren. Meestal word er gekozen voor losse inloop bij de activiteiten.

Bedrijfsfeest pakketten met activaties

Of je nu op zoek bent naar een zomer of winter bedrijfsfeest, we hebben voor elke gelegenheid een te gek pakket. Onze bedrijfsfeest pakketten zijn allemaal inclusief de leukste activaties. Elk pakket is compleet, je komt dus nooit achteraf voor verrassingen te staan.

In de zomer kun je kiezen uit bedrijfsfestival 1, bedrijfsfestival 2 en bedrijfsfestival pakket 3. En in de winter kun je kiezen uit onze pakketten winter wonderland 1, winter wonderland 2 en winter wonderland 3.

Activiteiten als activatie

Het is ook mogelijk onze teambuilding activiteiten als activatie in te zetten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld lasergamen of boogschieten. Je wilt eigenlijk een echte teambuilding belevenis creëren. De activiteiten zijn dan open voor gasten om in te lopen. Soms moet er even gewacht worden als er nog een groepje bezig is. De speeltijden worden dan zo aangepast dat ze nooit lang hoeven te wachten.

Maak een belevenis van je evenement

Als je een evenement organiseert wil je dat je gasten een leuke tijd hebben. Je hebt er namelijk veel tijd in gestoken. Door het toevoegen van de juiste activiteiten, entertainment dat bij de doelgroep aansluit en heerlijke hapjes en drankjes zorg je er voor dat dit zeker gaat lukken. Maar hoe maak je de juiste keuze? Hoe maak je van jouw evenement een ware belevenis?

Met onze jaren ervaring kunnen we vrij goed inschatten welke activaties bij welke doelgroep passen. Neem gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of via +31(0)204635850.

De leukste activaties

Bierpul schuiven

Bierpul schuiven

Bierpul schuiven is te gek! Ga de strijd aan op deze 3 meter lange sjoelbak. Wie weet het beste de balans te houden en weet de pul in het juiste vak te schuiven.

IJspegel vangen Bedrijfsfeest Amsterdam

IJspegel vangen

Een te gekke activatie waar je koude handjes van krijgt. IJspegel vangen doet het goed op elk winter bedrijfsfeest.

jeu de boules spelen Amsterdam

Jeu de boules

Speel het eeuwenoude spel jeu de boules nu op een van onze jeu de boulesbanen. Geniet van een heerlijk wijntje en kom helemaal tot rust.

Skibroek hangen winter olympics

Skibroek hangen

Een grappige winter activatie waar je wat wilskracht voor nodig hebt.

Spijkerslaan winterfeest Amsterdam

Spijkerslaan

Wie slaat de spijker in zo min mogelijk slagen in het hout? Ga de uitdaging aan. Het lijkt makkelijk dan het is.

Up Events Arcade hal
Arcade Hal met Airhockey

Arcadekast

Een te gekke arcade kast op jouw bedrijfsevenement. Laat oude tijden herleven en speel onbeperkt de leukste arcade games. Wat denk je van Pac-man, Metal slug, Flappy bird of Donkey kong.

Curling Winter Evenement Amsterdam

Curling

Dé activatie voor jouw Winter event. Wie is het verborgen curlingtalent in jouw team?

UP Amsterdam Weesp golf course
UP Amsterdam Weesp golf course

Golfclinic

Voeg een beetje exclusiviteit toe aan je bedrijfsfeest met onze golfclinic. Een geweldige kans om samen met collega’s te genieten van de groene fairways in een ontspannen sfeer.