Bedrijfsevenement bij UP Events

Altijd al op zoek geweest naar een mooie en ook unieke locatie voor een bedrijfsevenement in Amsterdam? Bij UP Events vind je de leukste outdoor activiteiten, indoor escape rooms en talloze creatieve workshops. Daarnaast verhuren wij ook onze grote Beachclubs en vergader ruimtes voor een seminar, workshop of meeting. Na al dat harde werken biedt UP Events ook ruimte voor ontspanning op onze UP West terrassen in de Tuinen van West.
Zakelijke events kunnen bovendien helemaal naar uw smaak worden gepersonaliseerd. Hierin zetten wij uw merk, cultuur en doelstellingen centraal.

Tot in de puntjes verzorgd programma

Bij UP Events ben je de gehele dag zoet met een tot in de puntjes verzorgd dagprogramma. Je eigen bedrijfsevenement met de leukste activiteiten. Begin s’ochtends met een vergadering, workshop of meeting en schuif daarna aan tafel voor een geheel verzorgde lunch. Vervolgens om het team dichter tot elkaar te brengen kun je verschillende teambuilding activiteiten doen. Denk bijvoorbeeld aan Expeditie robinson of een escape challenge.

Bedrijfsevenement in Amsterdam- West

Een van de mooiste evenementenlocaties van Amsterdam ligt in de Tuinen van West. Het bijzonder mooie, onontdekte, stukje Amsterdam ligt verscholen in een fantastisch groene omgeving. Op het evenementen terrein vind je meer dan 40 meter hoge populieren, een heerlijk strand en prachtige multifunctionele ruimtes. Dit alles maakt het terrein van UP Events uniek. Groepen vanaf 6 tot wel 5000 personen kunnen bij ons terecht. Het evenemententerrein is perfect voor zomer en winter bedrijfsevenementen.

Goed om nog te benoemen is dat er meer dan genoeg gratis parkeerplaatsen zijn.

Neem rustig een kijkje op onze website, we hebben zoveel mogelijk details uitgeschreven. Wil je iemand spreken? Bel dan gerust of loop even binnen voor een kop koffie. Je kunt ook het contactformulier invullen dan nemen wij spoedig contact met jou op.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

de mooiste bedrijfsevenementen in Amsterdam