In de Tuinen van West

Verwachte leestijd 4 minuten

Ontsnappen naar een nieuwe wereld…

De Tuinen van West is een multifunctioneel recreatiegebied waar unieke bedrijven de kans krijgen om maatschappelijk verantwoord wat moois te doen met een groot stuk grond. Hierbij streven de bedrijven naar duurzaamheid, respect voor de natuur, gezond eten en de aandacht van mensen.

In de Tuinen van West, aan de rand van Amsterdam ligt het evenemententerrein van UP Events. Groen, uniek, inspirerend en een tikkeltje tegendraads. Diverse binnen-en buitenmogelijkheden maken het ideaal voor diverse bedrijfsevenementen, personeelsfeestjes, themafeesten, meetings en vergaderingen. Het terrein is groot genoeg voor evenementen tot wel 5000 personen!

Adembenemend sprookje

De overgang van het drukke Amsterdam naar het rustige Tuinen van West is bijna adembenemend. Het lijkt alsof alle vogels spontaan beginnen met zingen en je even uit het drukke leven stapt. De wind heeft er vrij spel door je haren en de groene weilanden lijken oneindig.
Het mooie aan de tuinen van West is de combinatie van oude en nieuwe landschappen, van romantiek en rafelrandjes, van kunst/cultuur, (stads)landbouw en gezonde producten, horeca, natuur en sport/recreatie. Een uniek gebied, waar je als bezoeker kunt fietsen, wandelen, eten/drinken, plukken en genieten, kijken en bewonderen.

UP Events evenemententerrein

Het toffe terrein van 35.000 m2 is ruim opgezet en beschikt over diverse sfeervolle plekken. Voor kleine gezelschappen zijn loods 5 en 6 geschikt. Hier kan je vergaderen met 60 personen of een bedrijfsfeest organiseren voor 75 collega’s. De houten elementen die gebruikt worden bij de aankleding geeft de industriële setting een aangenaam gevoel welke goed past bij de Tuinen van West.

Ben je met een groter gezelschap, kijk dan eens naar de Loods 7. Deze stoere en robuuste loods is van alle gemakken voorzien. Een grote bar, garderobe en toiletvoorzieningen biedt ruimte voor met gemak 400 personen. Een plenaire sessie of workshop met aansluitend een diner en knalfuif? Met de bijbehorende licht- en geluidsinstallatie komt dit helemaal in orde!

Combineer je bezoek aan UP Events met andere leuke uitjes in de omgeving

Krijg je nou geen genoeg van deze mooie omgeving? Combineer dan je bezoek aan UP Events met een uitje naar de Fruittuinen van West of de Stadsboerderij Osdorp. In de Fruittuinen van West mag je vanaf juni t/m oktober zelf je fruit plukken. In de boomgaard vind je zo 20 verschillende fruitsoorten, keuze genoeg dus. Na het harde werken is er de mogelijkheid om jezelf  aan te vullen met een borrel, een verse pizza, lunch of gebak. Naast het plukken van fruit kan je bij de Fruittuinen terecht voor je biologische boodschappen.
Stadsboerderij Osdorp is een groen experiment midden in Amsterdam. Zij zetten de natuur, het goede eten en een prettige buurt voorop. De poort staat open voor iedereen die daaraan wil bijdragen. De boerderij is een ontmoetingsplek voor betrokken buurtgenoten, natuurliefhebbers en stadstuinders. Daarnaast verzorgen de lokale koks de lunch, het diner en kookworkshops, goed te vertoeven dus!

Fietsroute door de Tuinen van West

De fietstocht door de Tuinen van West is opgezet door de Ondernemersvereniging Tuinen van West. Zij staan voor een gezond en duurzaam ondernemerschap en het gebied gezamenlijk op de kaart te zetten. De fietsroute zal een greep van van de bezienswaardigheden laten zien van de Tuinen van West. Je zult de volgende hotspots bezoeken: Sportpark de Eendracht, Park de Kuil, Bijenpark en de Volkstuinen, de Fruittuin, de Kwekerij, het natuurgebied Raesberg, de biologische Zorgboerderij en het Fluisterbos. De routekaart kun je vinden op de pagina van de Fietsroute van de Tuinen van West.

Beachclubs in de Tuinen van West

Daarnaast beschikt UP Events over een eigen strand met bijbehorende Beachclup. Palmbomen, lichtslingers, loungebanken, relaxte zitzakken en een toffe binnen-en buitenbar. Deze tent en het omliggende terras biedt ruimte voor 800 personen. Zeer geschikt voor plenaire sessies, presentaties of een bedrijfsfeest!

Teambuilding & activiteiten

Het gehele terrein biedt daarnaast mogelijkheden voor inspirerende teambuildingsactiviteiten en andere belevenissen. Zeskampen, Escape Games, Robinson Crusoe uitje, of toch liever een bedrijfsfestival met silent disco? UP Events in de Tuinen van West biedt meer dan 100 verschillende activiteiten aan, zowel sportief als creatief! Als lid van de VEBON (Vereniging Buitensport Ondernemingen Nederland) ben je verzekerd van deskundig personeel, gekeurde materialen, TUV certificering en staat veiligheid voorop.

Eén ding is zeker, bij UP Events komt je voor een beleving en na één bezoek wil je meer.Voor meer informatie, kijk snel op upevents.nl.

ONLY. WAY. IS. UP.