Binnen

Buiten

OMG

tot 750 Personen

BeachclUP 1

Je eigen zomerse beachclub, voorzien van alle gemakken (flat screen, muziekcomputer flipover). Vergaderen, eten, workshop, borrel of feestje, dat kan hier.

Zaalnaam: BeachclUP 1
Aantal vierkante meters: 300 m²

Capaciteit:
Theater: 350 personen
Feest: 500 personen
Feest + buiten: 750 personen
Receptie: 400 personen
Sta- & zit combi: 300 personen
Diner: 200 personen

Capaciteit op 1,5 meter afstand:
Theater: 50 personen
School: 50 personen

Standaard voorzieningen BeachclUP 1

  • 2 TV schermen
  • 2 Flipovers
  • Muziek/Geluidsinstallatie
  • 1 Microfoon
  • Clicker/Pointer
  • HDMI-aansluiting
  • Vergaderbox met schrijfwaren
  • Sanitaire voorzieningen
  • Heater

Heb je meer voorzieningen nodig voor jouw presentatie, meeting of workshop, laat het ons weten. Wij kunnen je voorzien van al je wensen en denken graag met je mee!

Prijs BeachclUP 1

Prijzen: check de Vergaderarrangementen

Deze beachclub is perfect te gebruiken voor vergaderingen, teambuilding sessies, presentaties en als onderdeel van het personeelsuitje of bedrijfsfeest. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om eerst een plenaire sessie te houden in een van onze loodsen, waarna je kan genieten van een vers bereide lunch. Na de lunch kan je enkele activiteiten doen bij ons op het terrein om uiteindelijk de dag af te sluiten met een BBQ met eventueel een aansluitend borrel of feest.

Events in BeachclUP 1

BeachclUP 1 ligt aan ons eigen ‘strand’, een grote zandplaats met beachvolleybal velden, palmbomen, relaxte zitzakken en een buitenbar. Hier kun je feesten geven, BBQ borrels houden en beachvolleybal toernooien houden. De tent zelf is geheel water en winddicht, waardoor je door weer en wind je eigen evenement kan houden. De tent is smaakvol en kan volledig ingericht worden naar eigen smaak, met onder andere statafels loungebanken en zitzakken.

Deze locatie is ideaal voor actieve(re) bedrijfsuitjes, personeelsfeestje of gewoon met je vrienden of met je voetbalteam. De tent is in zijn geheel af te huren en dit kan natuurlijk gecombineerd worden met het ondernemen van een van onze activiteiten of met een overheerlijke BBQ of een uitgebreide borrel. Mocht je een dj willen tijdens je borrel, bekijk dan onze loods 7.

UP Events offerte op maat