Binnen

Buiten

OMG

tot 750 Personen

Een stukje strand

Een meeting, bijeenkomst of feestje, vlak aan je eigen stukje strand? Bij UP Events kan het gewoon! In de Tuinen van West kun je een prachtige ruimte huren, met eigen stukje strand. Met BeachclUP 1 of BeachclUP 2 krijg je namelijk je eigen stukje paradijs, in Amsterdam. Zo kun je jezelf even op een feestje in het buitenland wanen, of kun je tijdens de pauze van je vergadering even lekker van de zon genieten.

BeachclUP 1 is perfect voor grote bijeenkomsten. Combineer de huur met een drankje, lunch of zelfs BBQ. Of neem een break en ga voor een teambuildingsactiviteit: duik de escape room in, speel een potje bubbel voetbal of waan je op een onbewoond eiland met Robinson Crusoe.

BeachclUP 1

Je eigen zomerse beachclub, voorzien van alle gemakken (flat screen, muziekcomputer flipover). Vergaderen, eten, workshop, borrel of feestje, dat kan hier.

Zaalnaam: BeachclUP 1
Aantal vierkante meters: 300 m²

Capaciteit:
In BeachclUP 1 zijn er verscheidene opstellingsmogelijkheden. Per opstelling is de capaciteit verschillend.

Theater: 350 personen
Feest: 500 personen
Feest + buiten: 750 personen
Receptie: 400 personen
Sta- & zit combi: 300 personen
Diner: 200 personen

Capaciteit op 1,5 meter afstand:
Theater: 50 personen
School: 50 personen

Standaard voorzieningen BeachclUP 1

  • 2 TV schermen
  • 2 Flipovers
  • Muziek/Geluidsinstallatie
  • 1 Microfoon
  • Clicker/Pointer
  • HDMI-aansluiting
  • Vergaderbox met schrijfwaren
  • Sanitaire voorzieningen
  • Heater

Heb je meer voorzieningen nodig voor jouw presentatie, meeting of workshop, laat het ons weten. Wij kunnen je voorzien van al je wensen en denken graag met je mee!

Prijs BeachclUP 1

Prijzen: check de Vergaderarrangementen

Deze beachclub is perfect te gebruiken voor vergaderingen, teambuilding sessies, presentaties en als onderdeel van het personeelsuitje of bedrijfsfeest. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om eerst een plenaire sessie te houden in BeachclUP 1, waarna je kan genieten van een vers bereide lunch. Na de lunch kan je enkele activiteiten doen bij ons op het terrein om uiteindelijk de dag af te sluiten met een BBQ met eventueel een aansluitend borrel of feest.

Events in BeachclUP 1

BeachclUP 1 ligt aan ons eigen ‘strand’, een grote zandplaats met beachvolleybal velden, palmbomen, relaxte zitzakken en een buitenbar. Hier kun je feesten geven, BBQ borrels houden en beachvolleybal toernooien houden. De tent zelf is geheel water en winddicht, waardoor je door weer en wind je eigen evenement kan houden. De tent is smaakvol en kan volledig ingericht worden naar eigen smaak, met onder andere sta-tafels loungebanken en zitzakken.

Deze beachclub is ideaal voor actieve(re) bedrijfsuitjes, personeelsfeestje of gewoon met je vrienden of met je voetbalteam. De tent is in zijn geheel af te huren en dit kan natuurlijk gecombineerd worden met het ondernemen van een van onze activiteiten of met een overheerlijke BBQ of een uitgebreide borrel. Mocht je een dj willen tijdens je borrel, bekijk dan onze loods 7.

UP Events offerte op maat

Corona-proof bijeen komen

BeachclUP 1 is een unieke plek om bijeen te komen. Door de grootte van het binnen én buiten terrein, is dit een van de huurlocaties waar grote groepen nog veilig terecht kunnen.

Verspreid over het UP Event terrein zijn meerdere pompjes met ontsmettingsmiddel te vinden, zo ook bij BeachclUP 1. Daarnaast zijn er op meerdere tafels een QR code te vinden, waardoor jij makkelijk met je telefoon een drankje kunt bestellen. Geen scanner op je mobiel geïnstalleerd? Natuurlijk je ook nog altijd bestellen aan de bar.