Binnen

Samenwerken

OMG

tot 400 Personen

Loodshuur

Opzoek naar een geschikte huur locatie in Amsterdam? Onze loodsen zijn sfeervol ingericht, waarmee ze perfect zijn voor elk type gebruik. Loods 7, is de perfecte plek voor een bijeenkomst. Of het nou gaat om een feestje of vergadering. Leuk om te combineren met een lunch of BBQ. Ook kan het huren van onze loodsen gecombineerd worden met andere activiteiten. Een gezellige break voor het team.

Loods 7

Deze ruime vergaderruimte is van alle gemakken voorzien, denk hierbij aan een bar, garderobe en toiletvoorzieningen. Deze loods, in robuuste, stoere stijl, is geschikt om vergaderingen, plenaire sessies en workshops te geven aan je team-/club-leden, personeel of collega’s. Loods 7 is ook uitermate geschikt om naderhand een buiten-BBQ te houden en een daaropvolgend feest. Natuurlijk geheel compleet met licht en geluidsinstallatie en een toffe dj!

Zaalnaam: Loods 7
Aantal vierkante meter: 275 m²

Capaciteit:
In Loods 7 zijn er verscheidene opstellingsmogelijkheden. Per opstelling is de capaciteit verschillend.

Theater: 215 personen
Feest: 400 personen
Receptie: 350 personen
Sta- & zit combi: 140 personen
Diner: 100 personen
Boardroom klein: 38 personen
Boardroom groot: 48 personen
U-shape: 35 personen
Carré: 40 personen
Cabaret: 72 personen
School: 40 personen
Kring: 80 personen

Capaciteit op 1,5 meter afstand:
Theater: 30 personen
School: 30 personen

Standaard voorzieningen Loods 7

Loods 7 is voorzien van corporate AV-benodigdheden zoals draadloze microfoons, professioneel scherm, beamer en een hoogwaardig geluid- en lichts-systeem.

  •  Beamer & scherm
  • 2 Flipovers
  • Muziek/Geluidsinstallatie
  • 1 Microfoon
  • Clicker/Pointer
  • HDMI-aansluiting
  • Vergaderbox met schrijfwaren
  • Sanitaire voorzieningen
  • Airco
  • Heater

Heb je meer voorzieningen nodig voor jouw presentatie, meeting of workshop, laat het ons weten. Wij kunnen je voorzien van al je wensen en denken graag met je mee!

Vergaderen in Loods 7

Prijzen: check de Vergaderarrangementen

Deze vergaderruimte is voor vergaderingen, teambuilding sessies, presentaties of als onderdeel van een bedrijfsuitje of feestelijke dag.Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om eerst een plenaire sessie te houden in een van onze loodsen, waarna je kan genieten van een vers bereide lunch. Na de lunch kan je enkele activiteiten doen bij ons op het terrein om uiteindelijk de dag af te sluiten met een BBQ met eventueel een aansluitend feest met DJ.

Loods 7 is geschikt voor vergaderingen, feestjes en games, maar ook op de rest van het terrein is genoeg te beleven. Door het grote terrein zijn de mogelijkheden eindeloos en wij helpen graag om jouw perfecte dag waar te maken.

UP Events offerte op maat