Entertainment op jouw bedrijfsevenement

Kleed je bedrijfsevenement aan met het beste entertainment. Kies uit de leukste live acts, zing de longen uit je lijf in de karaoke caravan of laat je verbazen door een van onze goochelaars. Er is voldoende keus voor elke doelgroep zowel voor kids als voor volwassenen. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch op +31(0)20 4635850 of via het contactformulier.

Het leukste entertainment voor jouw evenement

akoestische muziek addon festival amsterdam

Akoestische muziek

Versterk de sfeer van een zwoele zomeravond met geweldige live akoestische muziek.

dj festival amsterdam

DJ

Maak je bedrijfsevenement of festival compleet met een DJ die draait!

Goochelaar Bedrijfsevenement Amsterdam

Goochelaar

Echte entertainers, dat zijn onze professionele goochelaars. Ze laten je publiek versteld staan met hun onnavolgbare goocheltrucs.

karaoke bedrijfsfeest amsterdam

Karaoke

Meezingen met de leukste nummers tijdens jullie eigen karaoke! De perfecte ijsbreker voor elk evenement!

Activaties bedrijfsfeest Amsterdam Karaoke Caravan

Karaoke caravan

Een karaoke bar in een caravan? Ja, deze mannen maken er een echt feestje van.

Make UP artist Evenement Amsterdam

Make UP artist

Onze make UP artist maakt van jouw gasten bijzondere creaties. Super tof op een Halloween bedrijfsfeest, winter wonderland of bedrijfskerstfeest.

Toiletdame Act diensten Bedrijfsevenement Amsterdam

Toiletdames act

Niets is zo fijn als een schoon toilet op een bedrijfsevenement. Beb en Toos zorgen voor proper entertainment.

photobooth polaroid amsterdam

Polaroid photobooth

Polaroids zijn geweldige aandenkens aan jouw toffe bedrijfsevenement!

Add-on Silent Disco

Silent disco

De silent disco is een muisstille ervaring die een echte extra dimensie geeft aan je evenement. Een feestend publiek met draadloze koptelefoons.

Speelhoek voor kinderen evenement Amsterdam

Speelhoek voor kinderen

Ook voor de kids hebben wij het leukste vermaak want ook een bedrijfsevenement kan erg leuk zijn voor kinderen. Onze medewerkers zorgen leukste kinderactiviteiten.

Sprinkussen Evenement Amsterdam

Springkussen

Ook voor de kleintjes hebben we de leukste activaties. Dit springkussen is een gegarandeerd succes waar de kleintjes uren mee zoet zijn.

Bedrijffeest Amsterdam Steltenloper

Stelten act

Te gekke stelten acts in veel verschillende thema’s. Van obers op stelten tot dancing sunflowers.

Entertainment op familie festival

Een van de meest leuke opdrachten die op onze locatie worden geboekt vinden wij zelf het Familie festival. Dit is een bedrijfsfestival voor het hele gezin. Super om je personeel eens echt te verrassen. Daarnaast betrek je niet alleen je personeel maar ook zijn of haar gehele familie. Hierdoor vergroot je de betrokkenheid. Ook voor de kleintjes hebben we het leukste entertainment. Een speelhoek voor de allerkleinste is geen overbodige luxe. Voor de iets oudere kinderen is ons springkussen een echte aanrader. Je wilt natuurlijk wel dat je personeel tijd heeft om gezellig te kletsen en genieten van jullie familie festival.

De leukste invulling van jullie bedrijfsfeest

Bij het samenstellen van jullie bedrijfsfeest is het belangrijk te kijken naar de specifieke invulling. Voor al onze mogelijkheden bekijk je onze evenementen UPgrades. Wij kunnen jou adviseren met de juiste keuze voor het entertainment. Vaak ken jij jullie bedrijf zelf het beste. Denk goed na over de sfeer die je wilt neerzetten. Wil je een DJ of ga je juist voor de akoestische muziek. Ga je voor de DJ, wat voor soort muziek draait de DJ dan? Muziek bepaald uiteraard een groot gedeelte van de sfeer.